Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedělejte to. Není to bezpečné. Ani s někým, kdo vám bude tvrdit opak, ani s ním to není bezpečné.
Opravdu – nedělejte to.
Jednou se pravdu dozvíte, každá věc má svůj čas.
@Borrealis vsichni mne odrazuji a ja to chapu, vim ze je to riziko a neni dobre si s tim zahravat, jenze ja nedokazu zit v te nejistote, tak dulezity clovek v mem zivote a nekdo mu ublizil, nedokazu si to pripustit
![]()
Nyní halt je asi vaší cestou žít v nejistotě a smířit se s tím
až nastane ten pravý čas, budete vědět vše
12 Nyní vidíme jako v zrcadle, jen v hádance, potom však uzříme tváří v tvář.
Nyní poznávám částečně, ale potom poznám plně, jako Bůh zná mne.
1Kor.
@Emay klid má teď, když ho budete budit nemusí ten klid najít.
A dalsï věc je že spíš se stane že se na vás nalepí něco zlého.
@Emay píše:
Zdravim, mam otazku, mozna to bude znit hloupe, ale mate nekdo zkusenost s vyvolavanim duchu? Uz jsem psala podobne tema, ale potrebuju neco udelat.. Stala se tragedie v rodine, prisla jsem o velmi blizkeho cloveka a stalo se to nejspis cizim zavinenim, kazdy nam rika jinou verzi, a ja bych se chtela nejakym zpusobem spojit s jeho dusi a s jeho pomoci najit lidi, kreri mu ublizili.. Samozrejme bych to chtela podniknout s nekym zkusenym, s profesionalem, jelikoz vim, ze je to nebezpecne.. Dekuji za odpovedi
Ač Tě všichni odrazují, já Tě chápu. Být na Tvém místě, tj ztratit někoho z nejbližších a mít pocit že není potrestán viník, udělám to samé. Jak by mohl najít klid? Je to jen můj názor…
@Emay Nedělej to.
Jasně formuluj svou otázku, odpověď se dozvíš i jinak, než takto.
Můžu se zeptat na rizika? Před lety jsem řešila něco podobného, ale nešla jsem do toho, začala jsem se bát, sama nevim čeho
@g.sandova píše:
Můžu se zeptat na rizika? Před lety jsem řešila něco podobného, ale nešla jsem do toho, začala jsem se bát, sama nevim čeho
Kamarádka to jednou zkoušela s mamkou a další kamarádkou. Po pár letech, mamka mrtvá, kamarádka velké psychické problémy a ta moje kamarádka ztratila celou rodinu. Nemusí to být tím, ale je to sakra náhoda.
Toto téma mě taky zajímá, mně sice nejbližší nezemřeli vinou nikoho dalšího, ale zato velmi předčasně a dala bych cokolv za to, kdyby se šlo s nimi spojit, ale taky mám strach, i když pořádně nevím z čeho…, tak když zakladatelko budeš něco zkoušet, tak pak dej vědět, jak to dopadlo…
@Borůvka1990 dekuji, aspon nekdo mne chape, dokud nejste v te situaci, tak samozrejme nemuzete pochopit co se mi honi hlavou.. Je to tak tezke ![]()
@Lychee13 proto bych pripadne vyhledala odbornika s letitymi zkusenostmi.. Mam z toho strach a reslekt, nechci rusit mrtve, jen chci vedet co se stalo, toho cloveka jsem milovala, byla to rodina, a nesnesu myslenku ze mi nekdo ublizil a trapil ho.. ![]()
@Emay je to hodně nebezpečné a nikd to nebude ten pravý tvůj příbuzný, jak si lidé mysli, jsou to jen „převlečení“ démoni.
@tedeira vlastne takx nevim z ceho mam strach, kdyz mam jen dobre umysly, ale hodne jsem cetla jak to je nebezpecne, zahravat si s mrtvymi.. Pokud nenajdu overeneho zkuseneho odbornika, sama nic podnikat nebudu, a kdyz ho najdu, urcite se ozvu, dekuji za podporu
![]()
@g.sandova sama nevim jaka rizika konkretne.. Jen vim ze mrtvi by se nemeli rusit, pokud to neni nutne.. Mohlo by se neco zvrtnout a provazet nas to cely zivot…mam respekt z techto veci, ale zaroven mam potrebu zjistit vic..
Zdravim, mam otazku, mozna to bude znit hloupe, ale mate nekdo zkusenost s vyvolavanim duchu? Uz jsem psala podobne tema, ale potrebuju neco udelat.. Stala se tragedie v rodine, prisla jsem o velmi blizkeho cloveka a stalo se to nejspis cizim zavinenim, kazdy nam rika jinou verzi, a ja bych se chtela nejakym zpusobem spojit s jeho dusi a s jeho pomoci najit lidi, kreri mu ublizili.. Samozrejme bych to chtela podniknout s nekym zkusenym, s profesionalem, jelikoz vim, ze je to nebezpecne.. Dekuji za odpovedi