Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne na fotkách nepřijdou nijak hrozne vychrtle. Az na tu Nicoĺl, ta je moc hubena. Jinak bych řekla relativně normální mladé holky
Tak mě přijdou ještě relativně normální. Například oproti dceři Cindy Crawford https://www.super.cz/…-stehna.html
Vadí mi oba extrémy, které pro mě nyní představuje Kaia i Tess Holiday. Modelky bych si představovala v konfekčních velikostech tak 36-42, ani vychrtlé, ani obézní.
@Pajka89 já nemusím hlavně povrchní Tánu Makarenko, která holky peskuje, že nabraly dvě tři kila
S tím jejím umělým ks
obličejem ![]()
Jinak dnešní modu a estetické ideály řídí z velké části homosexuální návrháři a anorektičky typu Victorie Beckham
Tomu odpovídá a vzhled topmodelek ![]()
Běžní chlapi mají estetické vzor trochu jinde
Čímž nemyslím obezitu, ale přirozenou štíhlost až plnoštíhlost ![]()
Taky mi přijdou vcelku normální, ale nelíbí se mi. Mám raději ženské tvary. Celý svět modelingu je ujetý, to oblečení které tam často předvádí, by si normální člověk na sebe neoblékl. Stejně tak kdyby se vedle sebe postavily dvě stejné ženy a jedna měla postavu Nicolle a druhá postavu Kelly Brooks, tak si myslím že 90% mužů by si vybralo tu Kelly ![]()
@Pajka89 píše:
Jsem zdesena, jake zeny maji byt vzorem krasyNejkrásnější divky v plavkach? Nezdrave vypadajici vyzabliny, co na nich chrasti kosti
Pak nemaji pubertacky padat do anorexie… Je tady nekdo, komu se tohle libi? https://www.super.cz/…ikinach.html
ony bohužel spíš padaj do špekatosti
@Helileli píše:
Tak mě přijdou ještě relativně normální. Například oproti dceři Cindy Crawford https://www.super.cz/…-stehna.html
Vadí mi oba extrémy, které pro mě nyní představuje Kaia i Tess Holiday. Modelky bych si představovala v konfekčních velikostech tak 36-42, ani vychrtlé, ani obézní.
Souhlasím
A Kaia Gerber je hrozně vychrtlá, nic pěkného na tom nevidím ![]()
Extrémy typu Iskra lawrwnce (nebo jak se jmenuje), která se bez rozpaků polonahá vyvalí na instagram, mi taky nesedí
Trochu soudnosti by to chtělo ![]()
@Havran007 píše:
Taky mi přijdou vcelku normální, ale nelíbí se mi. Mám raději ženské tvary. Celý svět modelingu je ujetý,to oblečení které tam často předvádí, by si normální člověk na sebe neoblékl. Stejně tak kdyby se vedle sebe postavily dvě stejné ženy a jedna měla postavu Nicolle a druhá postavu Kelly Brooks, tak si myslím že 90% mužů by si vybralo tu Kelly
jo, to kolikrát ani nevěřím svým očím, co všechno je „móda“
A těch prachů a surovin, co tahle marnost sežere ![]()
Mně spíš přijde, že dneska je normou být pořádně oplácaná. Holky mi přijdou normální. Každý ať si vypadá, jak chce, ne?
@Pajka89 píše:
Jsem zdesena, jake zeny maji byt vzorem krasyNejkrásnější divky v plavkach? Nezdrave vypadajici vyzabliny, co na nich chrasti kosti
Pak nemaji pubertacky padat do anorexie… Je tady nekdo, komu se tohle libi? https://www.super.cz/…ikinach.html
Podívej se někdy kolem sebe, dneska je každá druhá hrdý špekáček, což mně osobně přijde otřesné. Dnes jakmile si dovolíš naznačit, že 90 kg ve 20 letech je fakt moc, tak tě všichni zj.ebou, že bude mít chudinka anorexii z takových řečí. Právě sem se obrátil boj s anorexií, budeme všichni tlustí. A co, aspoň budou mít v IKEMu dost práce s těmi zatučněnými srdci, které to už ve čtyřiceti neutáhnou.
@Pajka89 to asi byla prestižní soutěž, když holky vyhrály CELOU láhev šampanského
pro mě všechny tři vzor velice tuctové „krásy“, jedna navíc nezdravě oranžová. Vypadat bych tak nechtěla. Nicméně, co čekat od článku na super.cz
Take se mi to libi. Sama jsem dost stihla, jim vic nez dost, ale nepriberu, ikdybych se sebevic snazila. Mam proste rychle spalovani.
Nechci nikoho urazit, ale vzdy mi prijde, ze kdo odsuzuje stihle zeny, tak to proto, ze ma problem s nadvahou a jde spis o závist. Vety typu najez se nebo jsi osklive vyhubla mi rikaji jen silne zeny. Dnes se lide (co maji kila navic) snazi protlačit, ze normalni je byt pri tele, ale ani v historii, to tak nebylo a normální to neni. Normalni je mit zdrave telo a s tim souvisi i zdrava vaha. Nemyslim par kilo navic, ale byt obezni je nezdrave. - Jen ma zkusenost a nazor. At si kazdej dela co chce…
@radkka píše:
Mně spíš přijde, že dneska je normou být pořádně oplácaná. Holky mi přijdou normální. Každý ať si vypadá, jak chce, ne?
kdyby měly o trochu pohybu více, ta oplácanost by zmizela. Není to stejné být štíhlým a vychrtlým. To je rozdíl. No a velikost u takového výše uvedené ročníku 42 je už trochu mimo. Možná u pade ta 42 je ideál.
![]()
@opozice píše:
kdyby měly o trochu pohybu více, ta oplácanost by zmizela. Není to stejné být štíhlým a vychrtlým. To je rozdíl. No a velikost u takového výše uvedené ročníku 42 je už trochu mimo. Možná u pade ta 42 je ideál.![]()
O tom žádná, já jsem sportovec a včera jsem o půlnoci po plavání sežrala skoro celý plech buchty od tchyně
a stejně mi kde kdo říká, že nejim, když se vejdu do velikosti 36… no, já jenom prostě neležela večer u televize.