Vzor krásy?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
3.10.18 09:51
@radkka píše:
Jak jsi přišla na to, že jsem vychrtlá od přírody? Ty mě znáš? Ne, nejsem a sport pro mě byl ještě v osmnácti sprosté slovo, v naší rodině nikdy nikdo nesportoval. Začala jsem s tím já, protože jsem prostě nechtěla nosit velikost 40, ke sportu jsem si našla lásku, protože jsem zjistila, že to přináší mimo fyzických výsledků i dobrý psychický stav. Ale ty můj život asi znáš lépe, než já :think:Jestli jsi vypadala jako dnešní patnáctky, tak jsi asi hubená nebyla.

No, v těch patnácti jsem nosila velikost 34, ale to je dle Tvých měřítek asi moc v tom věku, njn, jenže já byla spokojená, dle Tebe asi tlustá nebo jen oplácaná.
A dnešní patnáctky mi přijdou ještě vychrtlejší než snad já, nohy jak tyčky od rajčat, to já jsem zase nikdy neměla kozí nohy.

• Citovat
  • Upravit
26559
3.10.18 11:50

Mne teda taky prijdou v pohode. Tak sportu asi moc nedaji, svaly na nich moc nehraji, ale kostlivci to nejsou.
Mne taky prijde, ze lidi tloustnou. Hlavne mladi. My ve tride (zakladka/stredni) byly hubene, obcas nejaka uz trosku zaoblenejsi. Kdyz koukam na fotky svych neteri s kamaradkama…je to spis obracene. Taky nejsem v CR, prijedu jednou za cas, takze si myslim, ze ten trend vnimam lip…a byla jsem tam v lete, na koupalisti je spis hubena postava vyjimkou. A opravdu hezka, sportovni postava, to stejne. :nevim: Ale porad si rikam, treba je to jen muj dojem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.10.18 11:53
@radkka píše:
Jak jsi přišla na to, že jsem vychrtlá od přírody? Ty mě znáš? Ne, nejsem a sport pro mě byl ještě v osmnácti sprosté slovo, v naší rodině nikdy nikdo nesportoval. Začala jsem s tím já, protože jsem prostě nechtěla nosit velikost 40, ke sportu jsem si našla lásku, protože jsem zjistila, že to přináší mimo fyzických výsledků i dobrý psychický stav. Ale ty můj život asi znáš lépe, než já :think:Jestli jsi vypadala jako dnešní patnáctky, tak jsi asi hubená nebyla.

ne nadarmo jsou statistické údaje o tom, že český národ spěje do (-!-). :mrgreen: Tolik tlusťochu nebylo dříve vidět jako je tomu dnes. Minulý týden dávaly testy ze školy z tělocvičny. Z 10 žáků jen dva uměli udělat kotoul a jeden vyšplhal na laně až ke stropu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
3.10.18 12:01

Tak spíš nelíbí, ale zase musím říct, že kdybych se měla rozhodnout, jeslti extremně hubená a nebo mít nadváhu, raději volím to první…
Já si pamatuju dřív Miss měly normálně mí 90-65 -95, ted kdyby taková vylezla, tak píšou titulek , že je oplácaná :nevim: Ted je to samé 85-55-85, co jsem viděla nedávno někde volbu na netu a psali tam i míry..
Dřív 38 byla hubená, dnes , spíš už jsou se bere spíš tak 36-34..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
3.10.18 12:04

No ženy teda mě tak neudivuje, jak ted ti kluci.. Jak ještě nosí ty džíno- elasťáky, to je děsná moda na klucích..Přijde mi, že když jdu po ulici, že ti kluci jsou hubenější jak holky :nevim:

Příspěvek upraven 03.10.18 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
3.10.18 12:04

@radkka Přesně, naprosto souhlasím. Taky mi ted přijde, že je norma být oplácaný a pak se ti tlustí lidi plácají po rameni, že vypadají přece normálně, že kdo má 55 kg, je anorektička. Já mám teda necelých 50 a denně slýchám, at se najím. Jsem úplně normální, nejsem vychrtlá. Ale kdybych řekla těm, co mi to říkají, že zas oni by měli něco shodit, ta bych byla za netaktní svi.ni.
Podle mě si to tímto lidi omlouvají, že jso tlustí, protože přece ideál krásy a norma je být oplácaný (tlustý). Přesně, není nic pěkného na tlusté mladé holce. Ne, ženeské tvary a tlouštka je úplně něco jiného a ženské tvary nerovnají se 85 kilům.
Naštětsí muž má stejný názor.
A Výmluvy, že nosit velikost 42 je akorát na ženu je opravdu trapný. Pardon za ostrý názor, ale lidi jsou líní a radši se vyžerou a pak to svádí na genetiku, nebo, že vypadají žensky a tak to přece má být :roll:
Holky mi přijdou normální. Až na tu jednu, co jí lezou kosti, ale to může takto mít. Já mám štíhlé nohy, zadek, ale hrudník a ruce kostnaté. I kdybych nabrala, naberu jen v zadku a nohách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.10.18 12:06

@Janasas u kluků je to ale i hodně pubertou - to mají spotřebu jak hrosi a přitom jsou hubení a dlouzí. Dodnes vidím bratra, jak dokázal sníst sisku knedliku s hrncem guláše a v klidu se protáhl oknem na ventilacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
3.10.18 12:08

@Terez001 já to mám tak, že beru jak dří tak ´dnes vel, 38 za zdravou.. Pod mi přijde už hodně- pokud je to ze zdravotních důvůdou, tak to je jiné, jak nahoru tak dolů.. ale kdybych si měla zvolit tak vel 38..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
3.10.18 12:09

@Tichošlápek já vím, ale ta moda to ještě jakoby podtrhne a ti kluci jsou jak pavouci a holky vedle nich většinou zadkaté :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
3.10.18 12:10

Mně přijde, že s dnešní tloušťkou je to lepší než zhruba před deseti lety. Řekl bych, že dnešní třicátníci a třicátnice byli před deseti tlustší než dnešní dvacetiletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
3.10.18 12:14
@Janasas píše:
@Terez001 já to mám tak, že beru jak dří tak ´dnes vel, 38 za zdravou.. Pod mi přijde už hodně- pokud je to ze zdravotních důvůdou, tak to je jiné, jak nahoru tak dolů.. ale kdybych si měla zvolit tak vel 38..

No vidis, mne to prijde uz hodne a to mam 178cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.10.18 12:15
@Emimin7 píše:
Mně přijde, že s dnešní tloušťkou je to lepší než zhruba před deseti lety. Řekl bych, že dnešní třicátníci a třicátnice byli před deseti tlustší než dnešní dvacetiletí.

Taky si to myslím.

• Citovat
  • Upravit
9880
3.10.18 12:17

@Lenka_Hal tak podle tabulek už je něco až podvýživa, tak já to beru i tak, že bych třeba nechtěla mít povýživu, ale hlavne mít 36 :nevim:
Každopádně to je jenom v hlavě. Já zám holky co mají vel. 36 a pořád melou, že jsou tlusté. Každý to vnímá jinak, že přijde 36 fakt málo, a 34, už je extrem…to mi přijdou už dětské míry.. opět ale píšu, pokud je někdo nemocný a nebo to má v rodě, tak to chápu, já spíš myslím, ty věčné hlídačky jídla a dietářky

Příspěvek upraven 03.10.18 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.10.18 12:18
@Lenka_Hal píše:
No vidis, mne to prijde uz hodne a to mam 178cm :think:

38 je krásná velikost, akorát i při 165 cm, normální krásná, zdravá postava, každý nemusí vypadat jak chrastítko.

• Citovat
  • Upravit
9880
3.10.18 12:20

@Klopotkova on je to vel S ne, pokud se nepletu.. běžná dámská velikost..aspoň dřív bývala :nevim: ted to jede už na xs a dokonce jsem viděla xxs 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová