Vzor krásy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
2.10.18 23:24
@aidik píše:
Taky mi prijdou v pohode, zadny extrem. Ja treba mam velikost 34, 52 kilo, 167 cm. A vyzabla rozhodne nejsem…

já mám velikost 34 na 160 cm a přijdou mi nehezké. Ale je to možná tím, že nejsou zpevněné . ale každý máme jiný vkus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 23:25
@Pam12 píše:
já mám velikost 34 na 160 cm a přijdou mi nehezké. Ale je to možná tím, že nejsou zpevněné . ale každý máme jiný vkus :nevim:

kolik vážíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
2.10.18 23:26
@opozice píše:
kolik vážíš?
:mrgreen: 48-50 podle toho kolik toho sežeru :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 23:29
@Pam12 píše: :mrgreen: 48-50 podle toho kolik toho sežeru :mrgreen:

to jsi v normě. :palec: S nadsázkou, trochu posiluj lýtka, aby ti nepadaly podkolenky, když nejsi sama ze sebou spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.10.18 23:33
@opozice píše:
od kolen se musí nohy souměrně rozšiřovat, ale pokud se ti líbí takové nohy, co se podobají litinovému radiátoru, tak nic proti tomu. :mrgreen: Nj, když se nemíníš pochlubit svýma, tak co s tebou.

Nevim jak vypada litinovej radiator 8o Zensky nohy neresim, k cemu taky. Coz o to, ja se svyma rada pochlubim, v sukni a silonkach, lec urcite ne na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
2.10.18 23:33
@opozice píše:
to jsi v normě. :palec: S nadsázkou, trochu posiluj lýtka, aby ti nepadaly podkolenky, když nejsi sama ze sebou spokojena

o moje lýtka se neboj, z kola jsou vyposilovaný víc než dobře :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 23:35
@Pam12 píše:
o moje lýtka se neboj, z kola jsou vyposilovaný víc než dobře :jazyk:

proč píšeš, že nejsi spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
2.10.18 23:37
@opozice píše:
proč píšeš, že nejsi spokojena?

já myslela ty modelíny, co sem dávala zakladatelka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 23:40
@Pam12 píše:
já myslela ty modelíny, co sem dávala zakladatelka :mrgreen: :mrgreen:

na ně jsem svůj názor napsal. Do pasu dobrý, pod pás většinou děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.10.18 08:37
@Klopotkova píše:
Nesmysl. Oplácanost a obezita nebyla nikdy in. Ty holky jsou vychrtlé, nemají žádné ženské tvary.

Tak se koukni kolem sebe ;) holku, která není v patnácti oplácaná, aby člověk pohledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.10.18 09:00
@radkka píše:
Tak se koukni kolem sebe ;) holku, která není v patnácti oplácaná, aby člověk pohledal.

Mně to tak nepřijde, mně ty holky přijdou štíhlé až vychrtlé přesně tak, jak jsem byla já v 15ti letech, ta doba se myslím nezměnila, aby byla 15ka tlustá, to taky musí mít v genech, 15ka má ještě super metabolismus, já se cpala od rána do večera a kamarádky taky a byly jsme vychrtlé.

• Citovat
  • Upravit
káťa
3.10.18 09:02

Mně se nelíbí ani vychrtliny, ani obézní. Ideální je (dle mého) štíhlá zpevněná žensky tvarovaná holka/paní.
To, se dneska prochází po molech, je hrůza. Partner jim říká vysušené tresky.
Dcerku vedeme ke zdravé stravě a sportu, má 164 cm a 50 kg a má opravdu hezkou sportovní štíhlounkou postavu. Nechtěla bych, aby byla příliš hubená ani obézní. Oboje není pěkné a zdravé.

• Citovat
  • Upravit
20767
3.10.18 09:04
@Klopotkova píše:
Mně to tak nepřijde, mně ty holky přijdou štíhlé až vychrtlé přesně tak, jak jsem byla já v 15ti letech, ta doba se myslím nezměnila, aby byla 15ka tlustá, to taky musí mít v genech, 15ka má ještě super metabolismus, já se cpala od rána do večera a kamarádky taky a byly jsme vychrtlé.

:mrgreen: koukám, že jsi expert na výživu :lol: :lol: takhle to fakt nefunguje. Ale jako mysli si to, mně to netíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
3.10.18 09:19
@radkka píše: :mrgreen: koukám, že jsi expert na výživu :lol: :lol: takhle to fakt nefunguje. Ale jako mysli si to, mně to netíží.

Expert na výživu nejsem, ale nechodím s klapkami na očích a vidím to kolem sebe, nepřijde mi, že by holky byly tlustější než já nebo moje spolužačky a kamarádky na konci devadesátých let v jejich věku.
Ty jsi vychrtlá od přírody, sportuješ, protože Tě to baví, což je chvályhodné, ale na Tvoji postavu to až takový vliv nemá.

• Citovat
  • Upravit
20767
3.10.18 09:47
@Klopotkova píše:
Expert na výživu nejsem, ale nechodím s klapkami na očích a vidím to kolem sebe, nepřijde mi, že by holky byly tlustější než já nebo moje spolužačky a kamarádky na konci devadesátých let v jejich věku.
Ty jsi vychrtlá od přírody, sportuješ, protože Tě to baví, což je chvályhodné, ale na Tvoji postavu to až takový vliv nemá.

Jak jsi přišla na to, že jsem vychrtlá od přírody? Ty mě znáš? Ne, nejsem a sport pro mě byl ještě v osmnácti sprosté slovo, v naší rodině nikdy nikdo nesportoval. Začala jsem s tím já, protože jsem prostě nechtěla nosit velikost 40, ke sportu jsem si našla lásku, protože jsem zjistila, že to přináší mimo fyzických výsledků i dobrý psychický stav. Ale ty můj život asi znáš lépe, než já :think:

Jestli jsi vypadala jako dnešní patnáctky, tak jsi asi hubená nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová