Vzor krásy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
4.10.18 11:35
@Emimin7 píše:
Já jsem přehodnotil a teď je moje nej herečka Tsubasa Honda.

hondu doma sice nemám, ale Yamahu ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.10.18 11:35
@opozice píše:
ještě, že jsem to nenapsal já, od ženy se to lépe čte. To by bylo zase halooo, že jsem moc kritický na ženy. :mrgreen:

Mě jsi pochválil, takže k ostatním klidně kritický být můžeš :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.10.18 11:37
@Malaga píše:
Mě jsi pochválil, takže k ostatním klidně kritický být můžeš :jazyk: ;)

zvláště tebe, vzhledem k tomu, že jsi, :mrgreen: jak to napsat slušně--- žena odrostlejšího věku, tak ano, v této postavě se držet, to je kumšt. :* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106223
4.10.18 11:48
@Pajka89 píše:
Jsem zdesena, jake zeny maji byt vzorem krasy 8o Nejkrásnější divky v plavkach? Nezdrave vypadajici vyzabliny, co na nich chrasti kosti 8o Pak nemaji pubertacky padat do anorexie… Je tady nekdo, komu se tohle libi? https://www.super.cz/…ikinach.html

mně se líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106223
4.10.18 12:00
@Pudloslava píše:
Jsou desne hubene, vypadaji dobre, protoze jsou mlade. Kdyz si na ne nasroubujete ksich padesatnice, tak byste tipovaly rakovinu zaludku.

co toje za blbost ? padesátnice musí být tlustá ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
4.10.18 12:00
@Venetia píše:
co toje za blbost ? padesátnice musí být tlustá ?

Musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106223
4.10.18 12:03
@Emimin7 píše:
Musí!

ne , nemusí !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.10.18 12:11

Tohle jsou pro mě hezký ženský - štíhlý, krásný, sexy, šarmantní..

• Citovat
  • Upravit
káťa
4.10.18 12:14

Dneska mi přijde, že se klade důraz na to, aby byla holka co nejvychrtlejší a zbytek se snaží zamaskovat plastičtí chirurgové a vizážisti…
Ošklivá, ale hlavně hubená.
Líbí se mi přirozeně hezký, štíhlý, ale stále žensky tvarovaný ženy, viz např.výše…

• Citovat
  • Upravit
25179
4.10.18 12:27
@opozice píše:
Určitě se mnou budeš souhlasit, že by měl být uveden u profilu věk. Ne, že by mě nějak na tom záleželo, ale jen z jediného důvodu. Názor člověka, kterému je např. 25 roků může být jiný, než u toho, kterému je třeba 40 roků. Na to navazuje to, že se docela pobavím tím, kdy dvacetipětiletá žena tu chce poučovat, jak se vychovává dvouleté dítě, případně jaký je lehký, nebo těžký život. A tohle je občas svízel některých diskuzí. :dance:

Zbytečné :think: Jak bys ověřoval jeho pravdivost? A pravdivost udaného pohlaví?
Jinak ano, na mě taky nepůsobíš jako člověk, žijící v harmonickém stabilním svazku :think: Což je samozřejmě tvoje věc :think:
A ke tvým parametrům :think: Z pohledu soudné a tolerantní ženy v pohodě, z pohledu kritické ženy bys mohl být vyšší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
4.10.18 12:30
@pe-terka píše:
Zbytečné :think: Jak bys ověřoval jeho pravdivost? A pravdivost udaného pohlaví?

Ukázat aminkám video dole bez s cedulkou daného nicku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
4.10.18 12:37

i

• Citovat
  • Upravit
káťa
4.10.18 12:41
@pe-terka píše:
Jinak ano, na mě taky nepůsobíš jako člověk, žijící v harmonickém stabilním svazku :think: Což je samozřejmě tvoje věc :think:
A ke tvým parametrům :think: Z pohledu soudné a tolerantní ženy v pohodě, z pohledu kritické ženy bys mohl být vyšší :think:

Souhlasím.
Z pohledu soudné a tolerantní ženy o. k.
Za mě by zase mohl být silnější. Můj chlap má 82 kg na 175 cm a je hubeňour, vypadá jako klučík. Je fakt, že je samej sval a ty svaly váží víc než tuk, takže někdo, kdo nebude tolik namakanej, tak bude při stejných parametrech vypadat silnější.
Samozřejmě udání výšky a váhy tedy nic neříká o tom, jak člověk doopravdy vypadá, jestli je hezký/nehezký v obličeji i jinde, jak je inteligentní, milý, pohodový atd.
Pro mě jsou důležitější (i co se týče vizáže) jiné věci, než zrovna postava, pokud to není nějaký velký výkyv směrem nahoru nebo dolu.

• Citovat
  • Upravit
1694
4.10.18 12:55
@opozice píše:
byla by dobrá, ale---- má pihy a za druhé, v šatech se to schová, ale v plavkách rovná postava. baba by měla mít pas a boky. ;)

OK.
Mě by stačila tahle: Mladinká Britka je nejen krásná, a to i oficiálně, ale také je jedničkářka ve škole a ani práce se nebojí.

https://www.slovakwoman.sk/…vyzera-dnes/

https://www.super.cz/…am-libi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.10.18 13:13
@CHLAP.cz píše:
Ukázat aminkám video dole bez s cedulkou daného nicku. :lol:

to už ani dneska neplatí :think: Máš různé objetníky :think: Viděla jsem fotku nádherné prsaté „baby“, dole s penisem v erekci 8o To musí bejt pro náhodného svůdníka překvápko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová