Vzor krásy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
2.10.18 22:33
@Pudloslava píše:
Jsou desne hubene, vypadaji dobre, protoze jsou mlade. Kdyz si na ne nasroubujete ksich padesatnice, tak byste tipovaly rakovinu zaludku.

to je fakt, když vidím starší modelky, kolem té 50ky se velikostí 36, tak tam už to na obličeji jde vidět :nevim: Pár kolo navíc by jim, podle mého, prospělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 22:40

http://www.czmodels.cz/…a-jurczygova tahle je už na hraně a vzhledem ke svému věku to bude mít za nějaký ten rok těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
2.10.18 22:42

@opozice Nemá 117, ale 107. Tlusta stehna si představuji jinak. :jazyk: Ale tak o tom to je, že ruzni lidé mají ruzny vkus. Popravdě, jsem vcelku rada, ze mam nenáročneho muže a pár kilo jako rezervu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 22:45
@Agneth píše:
@opozice Nemá 117, ale 107. Tlusta stehna si představuji jinak. :jazyk: Ale tak o tom to je, že ruzni lidé mají ruzny vkus. Popravdě, jsem vcelku rada, ze mam nenáročneho muže a pár kilo jako rezervu. :lol:

podívej, baba babu hodnotit moc nemůže, to je fakt, já jen píši, jaký vkus mám já. A nohy ženy mám rád delší a štíhlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
2.10.18 22:53

Taky mi prijdou v pohode, zadny extrem. Ja treba mam velikost 34, 52 kilo, 167 cm. A vyzabla rozhodne nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 22:55
@aidik píše:
Taky mi prijdou v pohode, zadny extrem. Ja treba mam velikost 34, 52 kilo, 167 cm. A vyzabla rozhodne nejsem…

horní část jsem usekl, ale třeba takové nohy se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.10.18 23:02
@opozice píše:
horní část jsem usekl, ale třeba takové nohy se mi líbí.

To nic nevypovida, pani ma sukni. Takovy nozky mam taky, a presto bez sukne dle tvejch vyse popsanejch meritek stehna tlusty.

edit - a nechci se nekoho dotknout (nebo jsem nepochopila vtip :mrgreen: ) ale pri dukladnejsim pruzkumu mi to teda moc jako zenska neprijde 8o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 23:04
@Azeretereza píše:
To nic nevypovida, pani ma sukni. Takovy nozky mam taky, a presto bez sukne dle tvejch vyse popsanejch meritek stehna tlusty.

rozdíl je ten, že já je znám a ty ne, tak bych je nesoudil. Moje nohy to nejsou, tak je nemusím obhajovat, mimochodem, ukaž svoje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
2.10.18 23:07
@opozice píše:
horní část jsem usekl, ale třeba takové nohy se mi líbí.

Připadá mi to trochu jak nohy Ivany Chylkove. A vidim špek v pase.
Edit: Opravdu je to žena?

Příspěvek upraven 02.10.18 v 23:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.10.18 23:07
@opozice píše:
rozdíl je ten, že já je znám a ty ne, tak bych je nesoudil. Moje nohy to nejsou, tak je nemusím obhajovat, mimochodem, ukaž svoje. :mrgreen:

Ja je nesoudim, jen rikam, ze ta fotka o nicem nevypovida, nejsou videt cely. A moje tady urcite ukazovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 23:09
@Azeretereza píše:
Ja je nesoudim, jen rikam, ze ta fotka o nicem nevypovida, nejsou videt cely. A moje tady urcite ukazovat nebudu :mrgreen:

nemusíš vidět celý nohy, aby jsi usoudila, jestli jsou štíhlé, nebo tlusté. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.10.18 23:14
@opozice píše:
nemusíš vidět celý nohy, aby jsi usoudila, jestli jsou štíhlé, nebo tlusté. :mavam:

Ale nahore jsi psal neco o tlustejch stehnech, tak me prave zajima to meritko u bezny zensky. Opravim te, nemusim videt cely nohy, abych usoudila, jestli jsou hezky nebo ne. Ale takovyhle nohy ma spousta bab i presto, ze maji stehna „tlusty“. Je tam ta sukne. Podle myho spis zalezi na celkovejch proporcich a hlavne na tom, jestli ma zenska nohy rovny nebo krivy, jestli nema vylozene konve a ma uzky kotniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 23:17
@Azeretereza píše:
Ale nahore jsi psal neco o tlustejch stehnech, tak me prave zajima to meritko u bezny zensky. Opravim te, nemusim videt cely nohy, abych usoudila, jestli jsou hezky nebo ne. Ale takovyhle nohy ma spousta bab i presto, ze maji stehna „tlusty“. Je tam ta sukne. Podle myho spis zalezi na celkovejch proporcich a hlavne na tom, jestli ma zenska nohy rovny nebo krivy, jestli nema vylozene konve a ma uzky kotniky.

ha ha, na tlustý kotníky se zajedu podívat do LDN tak jich bude spousta. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.10.18 23:19
@opozice píše:
ha ha, na tlustý kotníky se zajedu podívat do LDN tak jich bude spousta. :mrgreen: :mavam:

Mas vskutku prazvlastni choutky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 23:21
@Azeretereza píše:

od kolen se musí nohy souměrně rozšiřovat, ale pokud se ti líbí takové nohy, co se podobají litinovému radiátoru, tak nic proti tomu. :mrgreen: Nj, když se nemíníš pochlubit svýma, tak co s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová