Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
takže je to zavádějící, proto je třeba uvádět třeba 174/64.
A to není zavádějící?
2 lidé při stejne vysce a hmotnosti v praxi muzou vypadat naprosto odlisne. Ale ne, zkus kouknout třeba na czmodels do kategorie plus size (neboj, nejedna se o vorvane). Většina těch holek se pohybuje někde u velikosti 40/42. Dle mého manžela i jeho kamaradu jsou to krasne holky s hezkou postavou, výraznější hezčí než jejich hubenější „kolegyně“. Zajímalo by me, jestli Ty už bys je označil jako tluste a nebo je bereš ještě jako přijatelne.Ciste ze zvědavosti. ![]()
@opozice no na tech genech neco bude. Ja se cpu jak chci, mam dvě děti a stejne jsem stihla - kromě venceni psa a procházek s dětmi nic nedělám. Bracha to ma stejne (az na ty děti
) - mame kliku
@Agneth píše:
A to není zavádějící?2 lidé při stejne vysce a hmotnosti v praxi muzou vypadat naprosto odlisne. Ale ne, zkus kouknout třeba na czmodels do kategorie plus size (neboj, nejedna se o vorvane). Většina těch holek se pohybuje někde u velikosti 40/42. Dle mého manžela i jeho kamaradu jsou to krasne holky s hezkou postavou, výraznější hezčí než jejich hubenější „kolegyně“. Zajímalo by me, jestli Ty už bys je označil jako tluste a nebo je bereš ještě jako přijatelne.Ciste ze zvědavosti.
dej link a já ti to napíši.
@Tichošlápek píše:
@opozice no na tech genech neco bude. Ja se cpu jak chci, mam dvě děti a stejne jsem stihla - kromě venceni psa a procházek s dětmi nic nedělám. Bracha to ma stejne (az na ty děti) - mame kliku
geny jsou tak třetina zásluh. Ostatní, za to může každý sám. Nejhorší na tom jsou ti co snídají ve tři odpoledne a večer na nabouchají a jdou si lehnout. ![]()
@opozice http://www.czmodels.cz/…ny/plus-size Snad to bude fungovat.
@opozice píše:
tak ti nemůžu posloužit, proč nepíšeš na PC?
Protoze se mi kvůli par minutam na emiminu nechce zapínat. ![]()
@opozice píše:
sním 35 knedlíků se švestkama a nikde to na sobě nevidím.Je třeba dodržet jednoduchou rovnici. Výdej se musí rovnat příjmu.
Ne vždy a u každého.
@opozice píše:
jaký protiklad----vypadají dobře proti ---jsou děsně hubené–A to ještě se jim budou šroubovat xichtíky. Olalááá,
jsem to napsala moc strucne, tak jsi to nepochopila. Mladi lide jsou vzdycky krasni oproti starsim, bez ohledu na to, ze maji nejake nedostatky. Mlada obtloustla slecna vypada lip, nez vysportovana ctyricatnice. I mlada vychtla slecna vypada lepe, nez kdokoli starsi, protoze hlavnim faktorem krasy je mladi a vsechny ostatni faktory se plouzi az za napjatou svezi pleti bez vrasek.
@Agneth píše:
@opozice http://www.czmodels.cz/…ny/plus-size Snad to bude fungovat.
je to blbý, je to blbý, je to blbý, jen děvčata ani ne do půl pasu. ![]()
@Agneth píše:
@opozice Nějak nechápu…Kazda tam má další fotky.
představu mám takovou, že dáš link, já to otevřu a uvidím. Ne abych tam musel pátrat a hledat.
@opozice píše:
představu mám takovou, že dáš link, já to otevřu a uvidím. Ne abych tam musel pátrat a hledat.
Hele, link na každou fotku ti sem fakt dávat nebudu. Staci jednou kliknout.
Ale nutit Te nechci.
@Agneth píše:
Hele, link na každou fotku ti sem fakt dávat nebudu. Staci jednou kliknout.Ale nutit Te nechci.
třeba Katarina Liptáková, u ní je už vidět dle míry 117 boky, že spodní část postavy není souměrná s celým tělem, tlustá stehna.