Vzor krásy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
2.10.18 15:54
@radkka píše:
O tom žádná, já jsem sportovec a včera jsem o půlnoci po plavání sežrala skoro celý plech buchty od tchyně :mrgreen: a stejně mi kde kdo říká, že nejim, když se vejdu do velikosti 36… no, já jenom prostě neležela večer u televize.

to je vono!!!! To je ta správná velikost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
2.10.18 16:46

Jsou desne hubene, vypadaji dobre, protoze jsou mlade. Kdyz si na ne nasroubujete ksich padesatnice, tak byste tipovaly rakovinu zaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 17:23
@Pudloslava píše:
Jsou desne hubene, vypadaji dobre, protoze jsou mlade. Kdyz si na ne nasroubujete ksich padesatnice, tak byste tipovaly rakovinu zaludku.

jaký protiklad----vypadají dobře proti ---jsou děsně hubené– :mrgreen: A to ještě se jim budou šroubovat xichtíky. Olalááá,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.10.18 17:55

Obezita u dospívajících je samozrejme v dnesni dobe taky problem a kapitola sama o sobe. Jestli si ale nekdo, kdo chce byt stihly a nema k tomu treba uplne dispozice (sirokou panev, velka prsa, kratke nohy apod), vezme za vzor takovéhle,, miss", tak to ani jinak, nez psychickymi problemy skoncit nemuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.10.18 17:59

@Pajka89 tak jestli si někdo s krátkýma nohama vezme za vzor modelku, tak je především trochu tupec :nevim: Tohle není o tom, ze v telce pobihaji štíhlé holky v plavkách, ale o tom, ze konkrétní jedinec ma problém se sebevědomím a prijmutim sama sebe. Podle tve logiky by museli všichni tito “populární” lidé byt průměrně vysocí i vážící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 20:06
@Tichošlápek píše:
@Pajka89 tak jestli si někdo s krátkýma nohama vezme za vzor modelku, tak je především trochu tupec :nevim: Tohle není o tom, ze v telce pobihaji štíhlé holky v plavkách, ale o tom, ze konkrétní jedinec ma problém se sebevědomím a prijmutim sama sebe. Podle tve logiky by museli všichni tito “populární” lidé byt průměrně vysocí i vážící.

tak i ten menší, nebo s krátkýma nohama nemusí být zákonitě tlustý. Tu se řeší tlouštíci a ne ideální postavy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
2.10.18 21:36

Jsou fakt nezdrave vychrtle, tohle má do prirozene stihle postavy asi tolik, co obezita. Většině chlapů z mého okolí se libi holky s velikosti cca 38, 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 21:38
@Agneth píše:
Jsou fakt nezdrave vychrtle, tohle má do prirozene stihle postavy asi tolik, co obezita. Většině chlapů z mého okolí se libi holky s velikosti cca 38, 40.

ta velikost 40 je už na hraně. I když i tlouštíci se určité skupině líbí, mě ne. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
2.10.18 21:46

@opozice Tak samozrejme záleží, jestli má dotyčna velikost 40 ke 150 nebo 180 cm. U těch 150 to bude dost na hraně, kdežto holka se 180 cm a touto velikosti bude vcelku hubena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 21:49
@Agneth píše:
@opozice Tak samozrejme záleží, jestli má dotyčna velikost 40 ke 150 nebo 180 cm. U těch 150 to bude dost na hraně, kdežto holka se 180 cm a touto velikosti bude vcelku hubena.

takže je to zavádějící, proto je třeba uvádět třeba 174/64. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.10.18 21:50
@Detsa píše:
Nepřijdou mi vychrtlé, normální postavu mají holky. Ale za nejkrásnější dívky bych je tedy nezvolil, i když jsou docela hezké. Ta, co to vyhrála, nemá třeba moc hezké obličejové rysy. Stačí se mi projít třeba po Praze a najdu mnoho hezčích :think:.

počkej po Brně taky, znáš to, Brno je zlatá loď, za děvčaty tam chod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.10.18 21:56
@radkka píše:
Mně spíš přijde, že dneska je normou být pořádně oplácaná. Holky mi přijdou normální. Každý ať si vypadá, jak chce, ne?

Nesmysl. Oplácanost a obezita nebyla nikdy in. Ty holky jsou vychrtlé, nemají žádné ženské tvary.

• Citovat
  • Upravit
28075
2.10.18 22:01
@Detsa píše:
Ono kdekoli v česku. Jestli tedle národ měl někdy něco hezkého, tak to jsou právě ženy :)

jako bych je viděl, po přečtení se natřejpají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.10.18 22:02
@radkka píše:
O tom žádná, já jsem sportovec a včera jsem o půlnoci po plavání sežrala skoro celý plech buchty od tchyně :mrgreen: a stejně mi kde kdo říká, že nejim, když se vejdu do velikosti 36… no, já jenom prostě neležela večer u televize.

Pokud neděláš alespoň 3× týdně vrcholový sport a přijdeš o půlnoci po třeba hodince plavání a sNÍŠ PLECH BUCHET, TAK MÁŠ ŠTÍHLOST V GENECH, COŽ NENÍ ŽÁDNÁ ZÁSLUHA, taky máme štíhlost v genech, čili vím, o čem mluvím, chvástat se dokáže kdekdo…

• Citovat
  • Upravit
28075
2.10.18 22:05
@Klopotkova píše:
Pokud neděláš alespoň 3× týdně vrcholový sport a přijdeš o půlnoci po třeba hodince plavání a sNÍŠ PLECH BUCHET, TAK MÁŠ ŠTÍHLOST V GENECH, COŽ NENÍ ŽÁDNÁ ZÁSLUHA, taky máme štíhlost v genech, čili vím, o čem mluvím, chvástat se dokáže kdekdo…

sním 35 knedlíků se švestkama a nikde to na sobě nevidím. :mrgreen: Je třeba dodržet jednoduchou rovnici. Výdej se musí rovnat příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová