Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Souhlasím.
Z pohledu soudné a tolerantní ženy o. k.
Za mě by zase mohl být silnější. Můj chlap má 82 kg na 175 cm a je hubeňour, vypadá jako klučík. Je fakt, že je samej sval a ty svaly váží víc než tuk, takže někdo, kdo nebude tolik namakanej, tak bude při stejných parametrech vypadat silnější.
Samozřejmě udání výšky a váhy tedy nic neříká o tom, jak člověk doopravdy vypadá, jestli je hezký/nehezký v obličeji i jinde, jak je inteligentní, milý, pohodový atd.
Pro mě jsou důležitější (i co se týče vizáže) jiné věci, než zrovna postava, pokud to není nějaký velký výkyv směrem nahoru nebo dolu.
vnímám to stejně, zvlášt s „věkem“ se ty hodnoty dost mění
Můj muž je zas o kus vyšší, ale váhově „statnější“ než býval
Dokud ho to nelimituje zdravotně a pohybově, neřeším ![]()
Mě zkráka zajímalo, jak dokonalými paramentry se pyšní muž, který ženu s běžnou výškou a konfekční velikostí 40 vnímá jako tlustou ![]()
@Detsa píše:
Já tu byl nejen označen hodnekrat za ženu, ale mnohem castěji odhadnut za mnohem staršího, než ve skutečnosti jsem. Ono vyjadřování po internetu hrozně zkresluje skutečnost. A taky polovinu věcí někdo nikdy neřekne takhle přímo, nebo naopak.Nehledě na to, ze tu jsem považován povahove dost za někoho jiného, než ve skutečnosti jsem. Což je teda dobrý, protože je docela pozitivní, co jsem zaslechl.
tak Detsa je ženského rodu, aspon poslechově, význam netuším
A v nicku máš siluetu ženy při západu slunce
A ano, projevem působíš vyzrále - víc než mnozí 40nící zde ![]()
@pe-terka píše:
to už ani dneska neplatíMáš různé objetníky
Viděla jsem fotku nádherné prsaté „baby“, dole s penisem v erekci
To musí bejt pro náhodného svůdníka překvápko
Tohle se mě stalo ve Španělsku. ![]()
@CHLAP.cz píše:
Tohle se mě stalo ve Španělsku.
fakt?
Jak jsi reagoval, šok?
![]()
@Detsa píše:
Ty zas dokážes zkazit den![]()
.
copak ti ji posílám v SZ na obrázku? ![]()
Omlouvám se, že nedorazila jitrnice, poštovní holub ji vypustil kus za Brnem ![]()
@pe-terka píše:
fakt?Jak jsi reagoval, šok?
![]()
Řekl jsem: SORRY - nejsem GAY. ![]()
@Detsa píše:
Mne nemusíš posílat, já mam (bohuzel) velkou představivost. Tak jen menší popis mi to ilustruje před očima
. Už zbývá se jen zeptat, jaké to bylo původem pohlaví?
Doufám totiž, ze to nemělo ešte všude chlupy
. Škoda, tak jsem se těšil celý den na jitrnici od tebe
![]()
.
už je to vcelku dlouho, ale vypadalo „to“ jako normální sexy žena, co vídáš narafičené v časopisech (ono stačí projít kolem stánku PNS)
Akorát dole penis v akci
Bylo to dost bizardní ![]()
njn, holub měl slabou kondici a jitrnice byla těžká
Když pošlu orla, do Prahy doletí, ale náklad sežere cestou ![]()
A čápa radši posílat nechceš, že? ![]()
@káťa píše:
Tohle jsou pro mě hezký ženský - štíhlý, krásný, sexy, šarmantní..
ve xichtíku nejsou špatné, ale co dál? ![]()
@pe-terka píše:
ZbytečnéJak bys ověřoval jeho pravdivost? A pravdivost udaného pohlaví?
Jinak ano, na mě taky nepůsobíš jako člověk, žijící v harmonickém stabilním svazkuCož je samozřejmě tvoje věc
A ke tvým parametrůmZ pohledu soudné a tolerantní ženy v pohodě, z pohledu kritické ženy bys mohl být vyšší
kdysi mě řekl jeden obhájce, že musíš umět podat ruku i vrahovi– mezi řádky, pokud jsem doma, chovám se jako doma, pokud jednám s jednateli, manažery, prokuristy, jednám s nimi tak, jak je záhodno. Pokud si sednu na oběd do Alkronu na Štěpánské ulici v Praze, chovám se jako v solidní restauraci, Pokud si sednu do 4. cenové skupiny, chovám se jako ve 4. cenové skupině. A pokud jsem na miminu, chovám se dle reakcí a situaci, jaká je momentálně naladěna. Takže takové kecy o nějakém harmonickém vztahu si nech pro jiné. Nemůžu za to a to už jsem tu psal, že většina to tu považují za svůj domov a jako drogu tu účast tady musí mít. Já žasnu a říkám si občas, kde berete čas na to vše, co domácnost potřebuje udělat zvláště u ženy, když tu jste věčně vylepeny.
![]()
@opozice Nesmíš mě brát zas tak vážně a hned se vytočit
Je to virtuálné svět ![]()
Vidíš, tak já, at už jsem kdekoli - doma, na hřišti, na nákupech, na procházce, ve společnosti nebo při sportu, se chovám stále stejně! Slušně, ke každému ![]()
@pe-terka píše:
@opozice Nesmíš mě brát zas tak vážně a hned se vytočitJe to virtuálné svět
Vidíš, tak já, at už jsem kdekoli - doma, na hřišti, na nákupech, na procházce, ve společnosti nebo při sportu, se chovám stále stejně! Slušně, ke každému
ano, já také jen s tím, aby to odpovídalo danému prostředí. Mimochodem, proč se tu neukážeš ty na fotce, já ti hodím kladné body za tu účast tady. ![]()
@opozice píše:
ano, já také jen s tím, aby to odpovídalo danému prostředí. Mimochodem, proč se tu neukážeš ty na fotce, já ti hodím kladné body za tu účast tady.
Hmmm, tvoji zřetelnou fotku jsem tu též ještě neviděla ![]()
Já mám v současné době jisté zdravotní indispozice
Takže časem ![]()
@pe-terka píše:
Hmmm, tvoji zřetelnou fotku jsem tu též ještě neviděla
Já mám v současné době jisté zdravotní indispoziceTakže časem
jaké? Menstruuješ? ![]()
@opozice píše:
jaké? Menstruuješ?
po tom ti je prd, zlatíčko ![]()
Ale nějk zamlouváš tu svoji fotku! Že by mensky?
@pe-terka píše:
po tom ti je prd, zlatíčko
Ale nějk zamlouváš tu svoji fotku! Že by mensky?
nezamlouvám nic, proč, jednu tu mám, během doby jsem ukázal už více z mých činností na rozdíl od tebe. ![]()