Vztah bez sexu, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
20.11.23 21:46
@stodvacetjedna píše:
Sedmkrát týdně minimálně hodina intenzivního sexu? To už je atletickej trénink :mrgreen:

Tak ať. Mně to jenom prospěje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.11.23 21:50
@OpenHearted píše:
Tak ať. Mně to jenom prospěje. :mrgreen:

Mám orbitrek. Třikrát týdně 1000 kilojoulů dám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2647
20.11.23 21:54
@Mango_Lassi píše:
Mám orbitrek. Třikrát týdně 1000 kilojoulů dám. :mrgreen:

To je takový to jak tím jakoby chodíš na místě, viď? Ale nemyslím pás.. Asi vín co myslíš, ale nejspíš to popisuju blbě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
20.11.23 21:55
@OpenHearted píše:
Nejde no.. Prej.. I proto je lepší, když je to číslo delší. Ale zase první výstřik je vždycky rychlejší..
Nevím proč ty chlapy vyrobili tak složitě. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Naopak my jsme právě tak zjednodušene modely že to je k pláči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.11.23 21:56
@OpenHearted píše:
To je takový to jak tím jakoby chodíš na místě, viď? Ale nemyslím pás.. Asi vín co myslíš, ale nejspíš to popisuju blbě. :mrgreen:

Jj, je to on.

• Citovat
  • Upravit
2647
20.11.23 21:56
@Lorre píše:
Naopak my jsme právě tak zjednodušene modely že to je k pláči :lol:

Tak jsem asi nějaká jednodušší no. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
20.11.23 22:00
@OpenHearted píše:
Tak jsem asi nějaká jednodušší no. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Když to říkáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
20.11.23 22:04
@Lorre píše:
Když to říkáš :lol:

Beru se s humorem, to je jedna z mých nejlepších vlastností. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
21.11.23 07:50

Aha, takže už to asi chápu, diskuze mi to osvětlila… lámal jsem si hlavu nad tím, proč tolik chlapů hledá sex na jednu noc… a ono je to zřejmě tím, že by ve vztahu nestíhali? :D Já určitě taky ne, no!

@OpenHearted píše:
Hele podle podle mě si to prostě hned napiš někam do popisku, nebo tak něco. :mrgreen: Takové existují taky, které nechtějí sex. A co by daly za chlapa, který je s tím nebude prudit.

Jo jo, udělal jsem. Tak zatím na seznamce jsem měl vzkaz od jedné kuřačky a druhý vzkaz, co admin vyhodnotil jako spam… jedno lepší než druhé… ale uvidíme dál! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
21.11.23 12:30
@D. C. píše:
Aha, takže už to asi chápu, diskuze mi to osvětlila… lámal jsem si hlavu nad tím, proč tolik chlapů hledá sex na jednu noc… a ono je to zřejmě tím, že by ve vztahu nestíhali? :D Já určitě taky ne, no!Jo jo, udělal jsem. Tak zatím na seznamce jsem měl vzkaz od jedné kuřačky a druhý vzkaz, co admin vyhodnotil jako spam… jedno lepší než druhé… ale uvidíme dál! :D

Neboj, najde se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
21.11.23 19:35
@Mango_Lassi píše:
To je málo. Lepší je třikrát denně. Někdo to tu zmiňoval. Ale myslím, že to je nereálné nebo musíš být na drogách :mrgreen:

No zrovna nedávno tu někde psala nějaká samice, že se potřebuje denně udělat minimálně 6× aby mohla normálně fungovat. A věřím, že na drogách není. Já se zase pokud není sex musím umasturbovat do spánku každý den. Jinak prostě neusnu nebo se 20× za noc vzbudím atd. Tudíž bych taky každý den zvládnul a asi i 2×. Ale já jsem trochu jiný :lol: :lol: :lol: takže věřím že jsou borci nebo samice které s přehledem jedou 3× za den, tam je zase důležité aby si sedli partneři…jinak je to nekonečné trápení a frustrace :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.11.23 19:43
@Gen.custer píše:
No zrovna nedávno tu někde psala nějaká samice, že se potřebuje denně udělat minimálně 6× aby mohla normálně fungovat. A věřím, že na drogách není. Já se zase pokud není sex musím umasturbovat do spánku každý den. Jinak prostě neusnu nebo se 20× za noc vzbudím atd. Tudíž bych taky každý den zvládnul a asi i 2×. Ale já jsem trochu jiný :lol: :lol: :lol: takže věřím že jsou borci nebo samice které s přehledem jedou 3× za den, tam je zase důležité aby si sedli partneři…jinak je to nekonečné trápení a frustrace :,(

A to je ti jedno s kým nebo musí tě žena přitahovat? Přece jen ženská by měla být atraktivní.

• Citovat
  • Upravit
474
21.11.23 19:47
@Mango_Lassi píše:
A to je ti jedno s kým nebo musí tě žena přitahovat? Přece jen ženská by měla být atraktivní.

Samozřejmě mám stálou partnerku… A ano žena mě musí přitahovat. ( I když :think: občas mám chuť na škaredou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
29.8.24 13:37
@stinga píše: Více

Přesně, tohle je jen kamarádství, to není vztah ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí