Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stodvacetjedna píše:
Sedmkrát týdně minimálně hodina intenzivního sexu? To už je atletickej trénink
Tak ať. Mně to jenom prospěje. ![]()
@OpenHearted píše:
Tak ať. Mně to jenom prospěje.
Mám orbitrek. Třikrát týdně 1000 kilojoulů dám. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Mám orbitrek. Třikrát týdně 1000 kilojoulů dám.
To je takový to jak tím jakoby chodíš na místě, viď? Ale nemyslím pás.. Asi vín co myslíš, ale nejspíš to popisuju blbě. ![]()
@OpenHearted píše:
Nejde no.. Prej.. I proto je lepší, když je to číslo delší. Ale zase první výstřik je vždycky rychlejší..
Nevím proč ty chlapy vyrobili tak složitě.![]()
![]()
Naopak my jsme právě tak zjednodušene modely že to je k pláči ![]()
@OpenHearted píše:
To je takový to jak tím jakoby chodíš na místě, viď? Ale nemyslím pás.. Asi vín co myslíš, ale nejspíš to popisuju blbě.
Jj, je to on.
@Lorre píše:
Naopak my jsme právě tak zjednodušene modely že to je k pláči
Tak jsem asi nějaká jednodušší no.
![]()
@OpenHearted píše:
Tak jsem asi nějaká jednodušší no.![]()
![]()
Když to říkáš ![]()
@Lorre píše:
Když to říkáš
Beru se s humorem, to je jedna z mých nejlepších vlastností. ![]()
Aha, takže už to asi chápu, diskuze mi to osvětlila… lámal jsem si hlavu nad tím, proč tolik chlapů hledá sex na jednu noc… a ono je to zřejmě tím, že by ve vztahu nestíhali?
Já určitě taky ne, no!
@OpenHearted píše:
Hele podle podle mě si to prostě hned napiš někam do popisku, nebo tak něco.Takové existují taky, které nechtějí sex. A co by daly za chlapa, který je s tím nebude prudit.
Jo jo, udělal jsem. Tak zatím na seznamce jsem měl vzkaz od jedné kuřačky a druhý vzkaz, co admin vyhodnotil jako spam… jedno lepší než druhé… ale uvidíme dál! ![]()
@D. C. píše:
Aha, takže už to asi chápu, diskuze mi to osvětlila… lámal jsem si hlavu nad tím, proč tolik chlapů hledá sex na jednu noc… a ono je to zřejmě tím, že by ve vztahu nestíhali?Já určitě taky ne, no!Jo jo, udělal jsem. Tak zatím na seznamce jsem měl vzkaz od jedné kuřačky a druhý vzkaz, co admin vyhodnotil jako spam… jedno lepší než druhé… ale uvidíme dál!
Neboj, najde se. ![]()
@Mango_Lassi píše:
To je málo. Lepší je třikrát denně. Někdo to tu zmiňoval. Ale myslím, že to je nereálné nebo musíš být na drogách
No zrovna nedávno tu někde psala nějaká samice, že se potřebuje denně udělat minimálně 6× aby mohla normálně fungovat. A věřím, že na drogách není. Já se zase pokud není sex musím umasturbovat do spánku každý den. Jinak prostě neusnu nebo se 20× za noc vzbudím atd. Tudíž bych taky každý den zvládnul a asi i 2×. Ale já jsem trochu jiný
takže věřím že jsou borci nebo samice které s přehledem jedou 3× za den, tam je zase důležité aby si sedli partneři…jinak je to nekonečné trápení a frustrace ![]()
@Gen.custer píše:
No zrovna nedávno tu někde psala nějaká samice, že se potřebuje denně udělat minimálně 6× aby mohla normálně fungovat. A věřím, že na drogách není. Já se zase pokud není sex musím umasturbovat do spánku každý den. Jinak prostě neusnu nebo se 20× za noc vzbudím atd. Tudíž bych taky každý den zvládnul a asi i 2×. Ale já jsem trochu jiný![]()
![]()
takže věřím že jsou borci nebo samice které s přehledem jedou 3× za den, tam je zase důležité aby si sedli partneři…jinak je to nekonečné trápení a frustrace
A to je ti jedno s kým nebo musí tě žena přitahovat? Přece jen ženská by měla být atraktivní.
@Mango_Lassi píše:
A to je ti jedno s kým nebo musí tě žena přitahovat? Přece jen ženská by měla být atraktivní.
Samozřejmě mám stálou partnerku… A ano žena mě musí přitahovat. ( I když
občas mám chuť na škaredou).
@stinga píše: Více
Přesně, tohle je jen kamarádství, to není vztah ani náhodou.