Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše:
A jak to mám vědět, když jsem ani nedostal šanci to vyzkoušet. Za mlada jsem měl osobní maximum 10× za noc, ale je pravdou, že poslední 2-3 už byly spíše kvůli kulatému rekordu, než kvůli chtíči a vášni.Teď žertem říkám, že nejsem náročný a že to nepotřebuji 3× denně, ale stačí mi jenom ráno a večer.
Odhadem bych tipoval tak 2-3 denně, ale jestli by mě to časem neomrzelo, si netroufám odhadnout.
Je těžké to odhadnout, když to člověk nezažil..taky záleží, jak ten sex probíhá a jak dlouho. Mně to přestalo bavit tak po 5 letech
@Venetia píše:
Ty mi rozumíš?
Myslím, že ano, pokud tím myslíš zájem jako takový… ![]()
@Venetia píše:
Mně to přestalo bavit tak po 5 letech
Jako sex celkem anebo jenom s daným partnerem, případně sex bez nápadu?
Tak jsem se zeptala doma, jestli nejsem kontaktní, tak můj pán domácí měl z mého dotazu těžkou hlavu a zvednuté obočí. Nechápe, proč se ho ptám. Jemu připadám kontaktní až moc ![]()
@jege píše:
Myslím, že ano, pokud tím myslíš zájem jako takový…
Přesně
@jege píše:
Jako sex celkem anebo jenom s daným partnerem, případně sex bez nápadu?
Zažila jsem to jen jednou..takže sex s daným partnerem a celkem bez nápadu
@Mango_Lassi píše:
Tak jsem se zeptala doma, jestli nejsem kontaktní, tak můj pán domácí měl z mého dotazu těžkou hlavu a zvednuté obočí. Nechápe, proč se ho ptám. Jemu připadám kontaktní až moc
No tak vidíš…a je mu to příjemné, když o sex moc nestojí?
@Venetia píše:
No tak vidíš…a je mu to příjemné, když o sex moc nestojí?
Rozhodně mě nevnímá jako nekontaktní
myslím, že je se mnou nadmíru spokojený, jinak by se mnou nebyl. Prý ![]()
Příspěvek upraven 18.11.23 v 19:47
@Mango_Lassi píše:
Rozhodně mě nevnímá jako nekontaktní
A ty jeho?
@Venetia píše:
A ty jeho?
Je se mnou určitě spokojený, jinak by se mnou nebyl.
je kontaktní tak normálně
@Mango_Lassi píše:
Je se mnou určitě spokojený, jinak by se mnou nebyl.je kontaktní tak normálně
Máš naprostou pravdu.
@Mango_Lassi píše:
Tak jsem se zeptala doma, jestli nejsem kontaktní, tak můj pán domácí měl z mého dotazu těžkou hlavu a zvednuté obočí. Nechápe, proč se ho ptám. Jemu připadám kontaktní až moc
Taky se chceš často mazlit, tulit a pusinkovat? To bych do Tebe nikdy neřekl! Anebo je Tvůj partner ještě studenější čumák, než jsi Ty. ![]()
@jege píše:
Taky se chceš často mazlit, tulit a pusinkovat? To by do Tebe nikdy neřekl! Anebo je Tvůj partner ještě studenější čumák, než jsi Ty.
Taky mně to trochu překvapilo, ale je dobre, že jdou k sobě navzájem kontaktní
@jege píše:
Taky se chceš často mazlit, tulit a pusinkovat? To bych do Tebe nikdy neřekl! Anebo je Tvůj partner ještě studenější čumák, než jsi Ty.
Třeba tě napadlo, že vůči pánovi doma jsem extrémně loajální. Přece nebudu s někým, s kým nejsem spokojená. Ale jo, no. On má nade mnou magickou moc
jako nikdo jiný. V některých věcech možná je o něco studenější, než já, zejména v otázce zachování chladné hlavy
Je úplně emočně stabilní a to je důvod, proč s ním jsem. ![]()
Třeba moje tchyně mě nesnáší absolutně po všech stránkách, má vůči mě 1000+1 výhrad
ale když vidí, jak se chovám vůči jejímu synovi, vždy pokyve hlavou, že ho mám aspoň ráda ![]()
Nevnímám všechny chlapy stejně. Pochopitelně. Stejní nejsou ani náhodou.
Edit - vlastně chápu tvůj myšlenkový pochod, jsi zvyklý, že se tady na chlapy akorát nadává ![]()
@jege píše:
Což je mi ale prd platný, když to v reálu už asi nikdy nezažiju.![]()
Co Ty víš koho ještě potkáš..
To nechápu jak někteří si myslíte, že co je teď, to je za každou cenu trvalé.