Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@D. C. píše:
@OpenHearted, přesně je to tak, ale trvalo mi to, než jsem přišel na to, že bych měl řešit při seznamování právě jako první a teprve cokoli jiného. Alespoň u virtuálního seznámení.Patrně jo. Mě tohle prostě nebere, baví mě mnohem víc řada jiných činností… Podle statistik je pak ještě náročnější se seznámit, než kdyby byl člověk homo. Kolikrát si říkám, vystačím si jen i s kamarádstvím, jenže zkuste širou veřejnost přesvědčit, že to opravdu myslím bez výhod, no!
Hele podle podle mě si to prostě hned napiš někam do popisku, nebo tak něco.
Takové existují taky, které nechtějí sex. A co by daly za chlapa, který je s tím nebude prudit.
Já zase mám věčně problém, že jsem ta vášnivější. ![]()
@lilith1 píše:
Ja taky, je mi sát a mohla bych kazdy den s partnerem neco podnikat v sexu..
Někteří lidé se prostě nemění a je to super.
Tak doufám, že máš vášnivého chlapa. A ne nějakého „jsem unavený“.
@OpenHearted píše:
Někteří lidé se prostě nemění a je to super.Tak doufám, že máš vášnivého chlapa. A ne nějakého „jsem unavený“.
jestli mu je devadesat, tak obcas asi unaveny bude
@OpenHearted píše:
Hele podle podle mě si to prostě hned napiš někam do popisku, nebo tak něco.Takové existují taky, které nechtějí sex. A co by daly za chlapa, který je s tím nebude prudit.Já zase mám věčně problém, že jsem ta vášnivější.
Co tak vím sam, a i slyším, tak vášnivější jsou obvykle ženy ![]()
@Lorre píše:
Co tak vím sam, a i slyším, tak vášnivější jsou obvykle ženy
Měl jsi štěstí na samé dračice, jo?
![]()
@Fukitol píše:
jestli mu je devadesat, tak obcas asi unaveny bude
Co Ty víš, nebudeme nikoho podceňovat. ![]()
Měla jsem sousedku, která po 90 jezdila na kole a chodila po horách.
@Lorre píše:
Co tak vím sam, a i slyším, tak vášnivější jsou obvykle ženy
Já zase vždycky poslouchala opak, tak já nevím. ![]()
Ať jsou spolu prostě lidé, kteří to mají stejně.
@Černá Madonna píše:
Měl jsi štěstí na samé dračice, jo?![]()
Co by za to jiní dali že ![]()
@OpenHearted píše:
Já zase mám věčně problém, že jsem ta vášnivější.
Prý takové existují, ale jsou jako Yeti - nikdo z mého okolí je ještě neviděl!
![]()
@Nikol etka píše:
@izabe 20 let
Bože, v 20 jsme z postele vylézali jenom něco sníst anebo si odskočit. Šukalo se prakticky nonstop, to vždy, když bylo kdy, kde a s kým. Volné prostory byly nad zlato, ale v létě stačila i deka a pár stromů kolem! ![]()
@OpenHearted píše:
Co by za to jiní dali že
No, právě. ![]()
Taky mám takovou zkušenost, že většinou chlapi chtějí raději dračice než ty méně náruživé. ![]()
@Černá Madonna píše:
No, právě.
Taky mám takovou zkušenost, že většinou chlapi chtějí raději dračice než ty méně náruživé.
Taky jsem si to myslel. Ale na emiminu jsem změnil názor. Teď si myslím, že je to stejné. Jen společnost od chlapa lépe přijímá to že chce dračici (je to pořádný chlapák, co může každý den), než to, že už by vlastně radši chtěl svůj klid.
@jege píše:
Prý takové existují, ale jsou jako Yeti - nikdo z mého okolí je ještě neviděl!![]()
Tak moji ex by Ti potvrdili: Viděl, jsem, zažil jsem, nezvládl jsem ![]()
@Černá Madonna píše:
No, právě.
Taky mám takovou zkušenost, že většinou chlapi chtějí raději dračice než ty méně náruživé.
Chtějí, ale pak zjistí, že mě nezvládnou. ![]()
@pouzitychlap píše:
Taky jsem si to myslel. Ale na emiminu jsem změnil názor. Teď si myslím, že je to stejné. Jen společnost od chlapa lépe přijímá to že chce dračici (je to pořádný chlapák, co může každý den), než to, že už by vlastně radši chtěl svůj klid.
No, tak to záleží na každém, kdo mu vyhovuje.
Samozřejmě, že i takový chlapák nebo i dračice, se mohou časem trochu zklidnit. ![]()
Ale, tam už můžou hrát roli i další faktory.
Třeba délka vztahu, okoukanost nebo zvyšující se věk, určité zdravotní problémy, atd.