Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
A proč jako? To opravdu každý chlap chce denně a na nic jiného nemyslí? Jako na Emiminu jsem si na to už zvyklá, ale v reálném životě zase těch alfa samců fakt tolik není. Že by celá realita a všichni chlapi furt básnili o sexu, to jsem si nevšimla ani v práci ani jinde. A to pracuju mezi chlapy poledních dvacet let. Spíš si myslím, že epipi zkresluje vnímání.Žádný z mých chlapů (jako jo, nebylo jich moc) nebyl su.kaci stroj. Žádný nechtěl to, co se tady běžně popisuje
Ale na emiminu je každá nymfomanka a každý chlap je stroj na testosteronani ty praktiky, ani tu frekvenci. (ještě samozřejmě je tu možnost, že je to moje chyba. Holt jsem asi ošklivá a nevyvolávám u chlapů tolik vášně a chutě)
![]()
Proč nosit dříví do lesa aneb proč běžet za vlakem, když v něm sedíš? Kdo má sexu dostatek, tak o tom nebásní a nepíše, jelikož je to pro něj samozřejmá věc, takže zdejší příspěvky musíš brát s rezervou aneb praseti se o kukuřici i zdá!
PS: 3. den bych si možná sex odpustil i já… ![]()
@jege píše:
Proč nosit dříví do lesa aneb proč běžet za vlakem, když v něm sedíš? Kdo má sexu dostatek, tak o tom nebásní a nepíše, jelikož je to pro něj samozřejmá věc, takže zdejší příspěvky musíš brát s rezervou aneb praseti se o kukuřici i zdá!PS: 3. den bych si možná sex odpustil i já…
Já píšu pořád, že se tady koncentruje veškerý testosteron/estrogen ČR ![]()
@Venetia píše:
myslim, ze nekdo ma proste vetsi potřebu a kdyz to nemá, tak mu to někam tlačí a musí na to myslet.
Zbytek asi netlačí nic, tak jim je to fuk…nebo si uleví sami a nekecaji o tom.
Co se týče toho posledního, s vámi oběma souhlasím. Buď má někdo vyšší potřebu, která ho tlačí, a nebo ji prostě nemá a nechce.
Téměř celých svých skoro 15 let sexuálního života jsem ta vášnivější já.
A nijak se netajim tím, že se tu nebavíme o jednociferných počtech
@OpenHearted píše:
Co se týče toho posledního, s vámi oběma souhlasím. Buď má někdo vyšší potřebu, která ho tlačí, a nebo ji prostě nemá a nechce.Téměř celých svých skoro 15 let sexuálního života jsem ta vášnivější já.
Ja zase první odpadnu…ale zkušenosti mam jen dvě…takze to není dost vypovidajici
@Nikol etka přijde mě to z mužského pohledu, ze to vlastne není ani vztah ….ze jsi jak milenka, na povídání, trávení času. Muj názor Čas je krátký a někde bude někdo kdo Tě bude na rukou nosit a splní ti první poslední a i to milování
@Pravdivostt píše:
@Nikol etka přijde mě to z mužského pohledu, ze to vlastne není ani vztah ….ze jsi jak milenka, na povídání, trávení času. Muj názor Čas je krátký a někde bude někdo kdo Tě bude na rukou nosit a splní ti první poslední a i to milování
No podle mě je kamarádka, ne milenka. Milenku by měl na sex.
@Venetia píše:
Ja zase první odpadnu…ale zkušenosti mam jen dvě…takze to není dost vypovidajici
Tak možná jsi nakonec o nic nepřišla.. Někdo potřebuje svoje divoké období, někdo ne. ![]()
@OpenHearted píše:
Co se týče toho posledního, s vámi oběma souhlasím. Buď má někdo vyšší potřebu, která ho tlačí, a nebo ji prostě nemá a nechce.Téměř celých svých skoro 15 let sexuálního života jsem ta vášnivější já.
Mně obecně přijde, že ten mýtus o mužské hypersexualitě je značně přehnaný
![]()
@OpenHearted píše:
Mám to stejně. Téměř pokaždý to bylo tak, že víc sexu jsem chtěla já. Teď mám o 10 let mladšího partnera a poprvý asi mám pocit, že on chce víc
a je to super. Je mu krátce po dvacítce, takže všechno funguje (měla jsem převážně starší a taky všechno fungovalo, to zas neříkám, ale tady se může jet bez přerušení, několikrát za sebou a nemá to žádnej vliv). Má chuť, jak na sex, tak na experimenty. Holek měl asi dost, zkušenosti má. Je to fajn. Kdybych tohle věděla dřív, tak se v zajíčkovým rybníčku začnu poohlížet dřív.
@Mango_Lassi píše:
Mně obecně přijde, že ten mýtus o mužské hypersexualitě je značně přehnaný![]()
Mně taky. Nechápu kdo to kde vzal.
@Azeretereza píše:
Mám to stejně. Téměř pokaždý to bylo tak, že víc sexu jsem chtěla já. Teď mám o 10 let mladšího partnera a poprvý asi mám pocit, že on chce víca je to super. Je mu krátce po dvacítce, takže všechno funguje (měla jsem převážně starší a taky všechno fungovalo, to zas neříkám, ale tady se může jet bez přerušení, několikrát za sebou a nemá to žádnej vliv). Má chuť, jak na sex, tak na experimenty. Holek měl asi dost, zkušenosti má. Je to fajn. Kdybych tohle věděla dřív, tak se v zajíčkovým rybníčku začnu poohlížet dřív.
Tak ono bohužel ikdyž mi bylo 15-20 a mým klukům stejně, tak jsem pořád já byla ta, která chtěla víc. Takže spíš máš fakt štěstí.
Jet dal, bez přerušení.. No to bylo scifi.. to jsem si poslechla, že to nejde..
@OpenHearted píše:
Mně taky. Nechápu kdo to kde vzal.
Záležitost pop kultury
když jsem byla teenegerka, furt mě strašili, že chlapi chtějí po ženských jen sex
v reálu to tak nefunguje
![]()
@Mango_Lassi píše:
Záležitost pop kulturykdyž jsem byla teenegerka, furt mě strašili, že chlapi chtějí po ženských jen sex
v reálu to tak nefunguje
![]()
Přesně.. Jde jim prý jenom o jedno. To be mě opravdu zajímalo, co to je. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Záležitost pop kulturykdyž jsem byla teenegerka, furt mě strašili, že chlapi chtějí po ženských jen sex
v reálu to tak nefunguje
![]()
Tak já na své cestě životem nepoznala žádného, co by nechtěl sex. Nechtěli JEN sex, ale častý sex chtěli vždy. Ale vím, že existují muži, co ho až tak nepotřebují, ale já je nepotkala
@Kfětoslava konečně nám někdo přišel dorovnat statistiku
mě většina chlapů viděla jen jako kamarádku. Pak ke třicítce se našel jeden, že konečně chtěl aspoň ten sex
aspoň někdy. Ale je dobrý vědět, že někde ten mýtus opravdu funguje ![]()