Vztah bez sexu, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
18.11.23 21:31
@Venetia píše:
No jo..zase, že chlap nemá zájem nebo hodně málo mně naštěstí minulo.
Mně by to dobře nedělalo.

No to buď ráda, že Tě to minulo. Je to na psychiku a tím pádem na rozchod, když se to stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106852
18.11.23 21:33
@OpenHearted píše:
No to buď ráda, že Tě to minulo. Je to na psychiku a tím pádem na rozchod, když se to stane.

jo, to verim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ultracodein
19.11.23 01:49

My s Vendy vztah bez sexu nechceme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16274
19.11.23 02:07
@Ultracodein píše:

My s tebou také ne. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ultracodein
19.11.23 02:24
@Černá Madonna píše:
My s tebou také ne. :jazyk:

To víš, že jo, Lorre :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16274
19.11.23 02:33
@Ultracodein píše:
To víš, že jo, Lorre :nevim:

Lorre, už dávno hajá. :D
A ty by si měl už taky, protože opět píšeš nesmysly, ale nikomu to tady zřejmě nevadí.
Ba naopak ti všichni zdejší, co mají stupidní uvažování, tleskají. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
19.11.23 04:37
@Černá Madonna píše:
Lorre, už dávno hajá. :D
A ty by si měl už taky, protože opět píšeš nesmysly, ale nikomu to tady zřejmě nevadí.
Ba naopak ti všichni zdejší, co mají stupidní uvažování, tleskají. :mavam:
:think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
19.11.23 04:41

@Mango_Lassi @Venetia prosím neplevelte diskuzi a pište si do soukromých :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42642
19.11.23 04:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.11.23 06:55
@Ultracodein píše:

Vztah bez sexu je fajn :) mám bohatou praxi :)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.11.23 07:04
@Venetia píše:
No tak vidíš…a je mu to příjemné, když o sex moc nestojí?

Tak sex je něco jiného, než dotyk. Když nechce sex, řekne rovnou, že na něj nemá náladu. Třeba když jsem chtěla sex tři dny po sobě, třetí den řekl, že už opravdu ne. Proto píšu, že neznám chlapa, co by to chtěl denně.

• Citovat
  • Upravit
4750
19.11.23 07:21
@Mango_Lassi píše:
Tak sex je něco jiného, než dotyk. Když nechce sex, řekne rovnou, že na něj nemá náladu. Třeba když jsem chtěla sex tři dny po sobě, třetí den řekl, že už opravdu ne. Proto píšu, že neznám chlapa, co by to chtěl denně.

proste mas doma Sheldona Coopera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.11.23 07:31
@Fukitol píše:
proste mas doma Sheldona Coopera :nevim:

A proč jako? To opravdu každý chlap chce denně a na nic jiného nemyslí? Jako na Emiminu jsem si na to už zvyklá, ale v reálném životě zase těch alfa samců fakt tolik není. Že by celá realita a všichni chlapi furt básnili o sexu, to jsem si nevšimla ani v práci ani jinde. A to pracuju mezi chlapy poledních dvacet let. Spíš si myslím, že epipi zkresluje vnímání.

Žádný z mých chlapů (jako jo, nebylo jich moc) nebyl su.kaci stroj. Žádný nechtěl to, co se tady běžně popisuje :mrgreen: ani ty praktiky, ani tu frekvenci. (ještě samozřejmě je tu možnost, že je to moje chyba. Holt jsem asi ošklivá a nevyvolávám u chlapů tolik vášně a chutě) :lol:

Ale na emiminu je každá nymfomanka a každý chlap je stroj na testosteron :andel: :D

• Citovat
  • Upravit
106852
19.11.23 10:04
@Ultracodein píše:
presne :palec: to ostatní nam daji přátele a zviratka
@Mango_Lassi píše:
Tak sex je něco jiného, než dotyk. Když nechce sex, řekne rovnou, že na něj nemá náladu. Třeba když jsem chtěla sex tři dny po sobě, třetí den řekl, že už opravdu ne. Proto píšu, že neznám chlapa, co by to chtěl denně.
tak to neni zase tak spatne … ja si o sex nerikam , tak to znam jen co se tyka aktivity chlapa …jestli by byl schopen ještě vice na pozadani , to netuším
@Mango_Lassi píše:
A proč jako? To opravdu každý chlap chce denně a na nic jiného nemyslí? Jako na Emiminu jsem si na to už zvyklá, ale v reálném životě zase těch alfa samců fakt tolik není. Že by celá realita a všichni chlapi furt básnili o sexu, to jsem si nevšimla ani v práci ani jinde. A to pracuju mezi chlapy poledních dvacet let. Spíš si myslím, že epipi zkresluje vnímání.

Žádný z mých chlapů (jako jo, nebylo jich moc) nebyl su.kaci stroj. Žádný nechtěl to, co se tady běžně popisuje :mrgreen: ani ty praktiky, ani tu frekvenci. (ještě samozřejmě je tu možnost, že je to moje chyba. Holt jsem asi ošklivá a nevyvolávám u chlapů tolik vášně a chutě) :lol:

Ale na emiminu je každá nymfomanka a každý chlap je stroj na testosteron :andel: :D

myslim, ze nekdo ma proste vetsi potřebu a kdyz to nemá, tak mu to někam tlačí a musí na to myslet.
Zbytek asi netlačí nic, tak jim je to fuk…nebo si uleví sami a nekecaji o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.11.23 10:11

@Venetia já si o sex taky neříkám, ale když chlap mi v posteli jasně verbálně deklaruje, že je unavený a chce spát, je vše snad jasné. Jsou věci, které si snadno vyvodíš z kontextu. Nejsem typ, co obtěžuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky