Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
No jo..zase, že chlap nemá zájem nebo hodně málo mně naštěstí minulo.
Mně by to dobře nedělalo.
No to buď ráda, že Tě to minulo. Je to na psychiku a tím pádem na rozchod, když se to stane.
@OpenHearted píše:
No to buď ráda, že Tě to minulo. Je to na psychiku a tím pádem na rozchod, když se to stane.
jo, to verim
@Ultracodein píše:
My s Vendy vztah bez sexu nechceme
My s tebou také ne. ![]()
@Ultracodein píše:
To víš, že jo, Lorre
Lorre, už dávno hajá. ![]()
A ty by si měl už taky, protože opět píšeš nesmysly, ale nikomu to tady zřejmě nevadí.
Ba naopak ti všichni zdejší, co mají stupidní uvažování, tleskají. ![]()
@Černá Madonna píše:
Lorre, už dávno hajá.
A ty by si měl už taky, protože opět píšeš nesmysly, ale nikomu to tady zřejmě nevadí.
Ba naopak ti všichni zdejší, co mají stupidní uvažování, tleskají.
@Mango_Lassi @Venetia prosím neplevelte diskuzi a pište si do soukromých ![]()
@Ultracodein píše:
Vztah bez sexu je fajn
mám bohatou praxi ![]()
@Venetia píše:
No tak vidíš…a je mu to příjemné, když o sex moc nestojí?
Tak sex je něco jiného, než dotyk. Když nechce sex, řekne rovnou, že na něj nemá náladu. Třeba když jsem chtěla sex tři dny po sobě, třetí den řekl, že už opravdu ne. Proto píšu, že neznám chlapa, co by to chtěl denně.
@Mango_Lassi píše:
Tak sex je něco jiného, než dotyk. Když nechce sex, řekne rovnou, že na něj nemá náladu. Třeba když jsem chtěla sex tři dny po sobě, třetí den řekl, že už opravdu ne. Proto píšu, že neznám chlapa, co by to chtěl denně.
proste mas doma Sheldona Coopera ![]()
@Fukitol píše:
proste mas doma Sheldona Coopera
A proč jako? To opravdu každý chlap chce denně a na nic jiného nemyslí? Jako na Emiminu jsem si na to už zvyklá, ale v reálném životě zase těch alfa samců fakt tolik není. Že by celá realita a všichni chlapi furt básnili o sexu, to jsem si nevšimla ani v práci ani jinde. A to pracuju mezi chlapy poledních dvacet let. Spíš si myslím, že epipi zkresluje vnímání.
Žádný z mých chlapů (jako jo, nebylo jich moc) nebyl su.kaci stroj. Žádný nechtěl to, co se tady běžně popisuje
ani ty praktiky, ani tu frekvenci. (ještě samozřejmě je tu možnost, že je to moje chyba. Holt jsem asi ošklivá a nevyvolávám u chlapů tolik vášně a chutě) ![]()
Ale na emiminu je každá nymfomanka a každý chlap je stroj na testosteron
![]()
@Ultracodein píše:presne
@Mango_Lassi píše:tak to neni zase tak spatne … ja si o sex nerikam , tak to znam jen co se tyka aktivity chlapa …jestli by byl schopen ještě vice na pozadani , to netuším
@Mango_Lassi píše:
A proč jako? To opravdu každý chlap chce denně a na nic jiného nemyslí? Jako na Emiminu jsem si na to už zvyklá, ale v reálném životě zase těch alfa samců fakt tolik není. Že by celá realita a všichni chlapi furt básnili o sexu, to jsem si nevšimla ani v práci ani jinde. A to pracuju mezi chlapy poledních dvacet let. Spíš si myslím, že epipi zkresluje vnímání.Žádný z mých chlapů (jako jo, nebylo jich moc) nebyl su.kaci stroj. Žádný nechtěl to, co se tady běžně popisuje
Ale na emiminu je každá nymfomanka a každý chlap je stroj na testosteronani ty praktiky, ani tu frekvenci. (ještě samozřejmě je tu možnost, že je to moje chyba. Holt jsem asi ošklivá a nevyvolávám u chlapů tolik vášně a chutě)
![]()
myslim, ze nekdo ma proste vetsi potřebu a kdyz to nemá, tak mu to někam tlačí a musí na to myslet.
Zbytek asi netlačí nic, tak jim je to fuk…nebo si uleví sami a nekecaji o tom.
@Venetia já si o sex taky neříkám, ale když chlap mi v posteli jasně verbálně deklaruje, že je unavený a chce spát, je vše snad jasné. Jsou věci, které si snadno vyvodíš z kontextu. Nejsem typ, co obtěžuje.