Vztah mé dcery a mého přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
31.7.21 21:47
@Altavista píše:
Baví se prakticky, ve stylu podáš mi pití? Podám. Ale není tam takový ten vztah, to kdy s ní blbne a hraje si. Tak to chápu já.

Hm, v tom případě měním výpověď :D To mi taky nepřipadá jako důvod k rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.7.21 22:59
@Ba-stet píše:
Asi jo… Ale ten první příspěvek zněl, jako že přítel dítě ignoruje, a dítě by třeba o kontakt stálo, ale cítí, že není vítáno, tak se nevnucuje :think: Ale stejně teda nechápu to baví se spolu, dělají věci spolu/venku si jde každý po svém, doma se nebaví. Protože pak by moje odpověď byla možná jiná…

to je dost zavádějící. Ale v jiném příspěvku psala, že když se dítě potřebuje na něco zeptat, tak se zeptá. Dostane odpověď. Nebojí se, má ho ráda. Ale prostě ani jeden nepotřebuje vztah prohlubovat, si myslím.
Musela by napsat nějaké konktrétí situace. Takhle to vypadá, že se jen nechovají tak jak ona by chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
31.7.21 23:05

Co casteji vymyslet nejakou zabavu pro vas vsechny tri, ktera by je trochu sblizila? Nejakej interaktivni vylet, kdy musi dite plnit nejaky ukoly a pritel mu pomuze, nejaky vyrabeni nebo rucnj prace, ktery by delali spolu, spolecenske hry, u kterych se mluvj a predvadi (proste komunikuje?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.7.21 23:07
@Netopirek píše:
to je dost zavádějící. Ale v jiném příspěvku psala, že když se dítě potřebuje na něco zeptat, tak se zeptá. Dostane odpověď. Nebojí se, má ho ráda. Ale prostě ani jeden nepotřebuje vztah prohlubovat, si myslím.
Musela by napsat nějaké konktrétí situace. Takhle to vypadá, že se jen nechovají tak jak ona by chtěla

To vytučněné právě byla citace z toho dalšího příspvěku. Těžko říct. Pokud je to tak, jak to chápeš Ty, tak souhlasím, že to na rozchod není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí