Vztah se ženou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
18.4.13 08:31

No tak bude mít tvoje dítě tetu a ne strejdu. ;) Důležité je, že bude vyrůstat v pohodovém vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
18.4.13 09:52
:dance:

Příspěvek upraven 16.06.23 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 12:00

Dekuji za Vase nazory, za Vasi podporu. Je to prijemne to cist a rikat si, ze opravdu si mohu rict - ano, jsem stastna… :hug:

• Citovat
  • Upravit
1091
18.4.13 16:19

Ahoj holky, mám takový problém, který mě trápí. Asi jsem se zamilovala do kolegyně v práci.
Je asi o pět let starší jak já a známe se cca od září lonského roku. Nejdřív sme byli jen kolegyně, pak kamarádky a tedka bych si troufala tvrdit, že dobré kamarádky. Dokonce jsme o vánocích uvažovali o tom, že bychom spolu mohli bydlet. Ona má přítele se kterým není štastná, má s ním děti a v podstatě bydlí spolu v jednom bytě. Byli časy, kdy hodně pil a pak jí i napadal. Ona, ale nemá sílu po tolika letech odejít.
Problém je ten, že začínám mít pocit, že v tom je něco víc, alespon z mé strany. Myslím na ní a hlavně žárlím. Žárlím jak na toho jejího, tak na ostatní její kamarádky. Dělá mi dobře, když spolu někam vyrazíme a pak se u autobusu loučíme a dáme si pusu na tvář. Mnou projede blesk a pak z toho žiju další dva dny. Prostě se na ní dívám jinak a dokážu si představit, že bych jí měla jako přítelkyni se vším všudy, dokonce i to, že bych veřejně- třeba v práci přiznala, že chodím se ženou. Nikdy se mi nic takového nestalo, se ženou sem nebyla, ani ve „trojce“ a nikdy se mi ani žádná nelíbila na vážno. Bylo pár představ o tom, že bych nějakou ženu měla, ale bylo spíš takový třeba dvoudenní poblouznění, nic vážnýho jako ted. Fyzicky se mi nelíbí vůbec, spíš naopak, ale za poslední měsíc nebo dva se mi dostavuje ten pocit „zamilovanosti“ nebo jak to nazvat…

Taky mě napadají myšlenky jak je to s mojí orientací. Vím, že by potencionální nebo skutečný románek se ženou z hetera lesbu neudělal, ale když se nad tím zamyslím, tak jsem měla jen pár krátkodobích známostí co stáli za prd a vlastně nějak intenzivně po vztahu s mužem netoužím…takže že by na tom něco bylo?

Sem z toho zoufalá tak ocením jakékoliv rady i zkušenosti, klidně pište i do SZ atd. díky moc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí