Vztekání v jeslích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
25.10.14 11:39
@bamba píše:
Teda, kolik je ti let? Promiň, ale rozesmálas mě. Víš co? Já si ze školky pamatuju 3 věci, rybí tuk, že jsem se porvala s jednou holkou o tácek, kterým jsem jí pak rozrazila čelo a že mě nenechali tancovat s klukem, se kterým jsem chtěla. Mám proto tvrdit, že mám na školku špatné vzpomínky?

A:to že ty si to nepamatuješ znamená že každý? Asi máš špatnou pamět co naděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.10.14 11:55
@randr píše:
@sad 1
Tak ja do normalni prace chodit nebudu, mam podnikani, ktery bezi i ted na materske, akorat az pujde mala do skolky tak se do toho vic obuju :) my jsme zvykle s dcerou vstavat pozde, chteli nam presunout plavani na 9:30, rikam, tak to asi nedame, to snidame :lol:

ale tak jo, někdo to má posunutý. Horší, když pak děti mají jít do školy.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
25.10.14 11:56
@Crystal87 píše:
A:to že ty si to nepamatuješ znamená že každý? Asi máš špatnou pamět co naděláš…

co si pamatuješ ty ze školky @Crystal87?

• Citovat
  • Upravit
66815
25.10.14 12:08

Já si pamatuji, jak mi chlapeček vedle mě na lehátku strkal tkaničku, o které tvrdil, že je počůraná- prostě děs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
25.10.14 12:10
@sad 1 píše:
co si pamatuješ ty ze školky @Crystal87?

spoustu věcí ;) stejně jako z období mimo školky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.10.14 12:33
@Crystal87 píše:
spoustu věcí ;) stejně jako z období mimo školky..

můžeš je vyjmenovat? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27008
25.10.14 12:38
@sad 1 píše:
můžeš je vyjmenovat? :mrgreen: [/cita
právě proto že nejsou pozitivní to psát nebudu, je to má soukromá věc ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.10.14 13:13
@Crystal87 píše:
@sad 1 píše:
můžeš je vyjmenovat? :mrgreen: [/cita
právě proto že nejsou pozitivní to psát nebudu, je to má soukromá věc ;)

tak jsi mi odpověděla na to, co jsem věděla. Nic si nepamatuješ, protože batole nemá dlouhodobou paměť. Přečti si něco z vývojové psychologie. Lidé si pamatují něco, střípky, ale ne souvislosti z jeslí ;)

• Citovat
  • Upravit
27008
25.10.14 13:21
@sad 1 píše:
tak jsi mi odpověděla na to, co jsem věděla. Nic si nepamatuješ, protože batole nemá dlouhodobou paměť. Přečti si něco z vývojové psychologie. Lidé si pamatují něco, střípky, ale ne souvislosti z jeslí ;)

Jaké batole prosím tě? 8o Batole je snad do 3 let, to jsem do školky fatk nechodila…a pamatuju si moc dobře třeba na procesy, které jsem měli při spaní, ve školce, na procházky i na aktivity venku iv e školce a víc ti rozepisovat nepotřebuju. Víš kulový co si můžu a nemůžu pamatovat ;) Řeč je o školce ne o jeslích, pleteš jabka s hruškama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.10.14 13:47

@Crystal87 Já se bavila o dětech do 3 let, jak má staré zakladatelka, já. A jinak se fakt víc nerozepisuj. Takhle malé děti nemají dlouhodobou paměť, jen ty, beru :mrgreen: Opět jsi mě utvrdila v tom, že by ti prospělo jít alespoň na rok do práce, abys začala trošku používat hlavu i jinak. Měj se hezky, hezký den všem, my pádíme ven :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27008
25.10.14 13:52

Aha oni jsou deti hloupu a skolku si nepamatuji…no dobrej blabol…ty se bavis zrovna o tom co se ti hodi do kramu vid:))To pak jo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.10.14 16:22

Není náhodou, že školní docházka začíná až s šestým rokem života, protože to je období, kdy dlouhodobá paměť začíná fungovat. Ale nebudu se hádat o to, zda si někdo z předškolního věku pamatuje střípky, nebo si to umí vyvolat jako film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
25.10.14 19:24
@sad 1 píše:
tak jsi mi odpověděla na to, co jsem věděla. Nic si nepamatuješ, protože batole nemá dlouhodobou paměť. Přečti si něco z vývojové psychologie. Lidé si pamatují něco, střípky, ale ne souvislosti z jeslí ;)

Pardon, ja si naprosto zive pamatuju a dokazu si to vizualne vybavit, jak sestricka v jeslich rekla: deti, ted pozor, ted vam ukazu tajemstvi, budeme prisahat, ze to nikomu nereknete, takze psssssst! Zatahla rolety, sedla si doprostred tridy na zidlicku a zapalila si cigaro. Uplne si pamatuju ten pocit svuj: a co jako, tohle je ono, to tajemstvi?? To dela tata kazdej den v kuchyni, co jako je na tom zajimavyho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
25.10.14 19:29

@sad 1
Pak mam nekolik dalsich vzpominek z toho obdobi - jak jdu po rozsahle domluve s mamou strasne dulezite hodit dudlik do kanalu, vim presne, kterej kanal to byl. Pak pocit vzteku vecer, kdyz jsem ho chtela zpatky a uz se to nedalo vratit. Strasnej pocit, ze jsem si to vlastne zavinila sama, ze jsem ho zahodila. Dalsi vzpominka - jsme s rodici v zoo a ja nenavidim fialovou sukni, kterou mam na sobe. Privezla mi ji teta ze Svycarska, jenze jeji dcera, stejne stara jako ja, mela z te latky cele saty. Citila jsem se vedle ni strasne menecena. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.10.14 22:25

K té paměti. Já mám extermni paměť přesto si pamatuju z doby 1-3roky minimum..je záblesky.. Z období 3-6 let uz více ale hlavně negativní věci.. Přitom si detailně pamatuju události ze školy z jakékoliv třídy. Dovedu citovat dialogy po X letech..

Myslím že z raného dětství si člověk přirozeně pamatuje extrémně negativní podněty nebo naopak ty super pozitivní..

A to vstávání chápu 8) u staršího jsem vstávala v 10 stejně jako on.. Pracovala jsem po nocích a on chodil třeba ve 2 letech spát v 10:30 a tak.. Přesto byl nástup do školky v klidu. Zvykl si.. Ale dnes po 4letech ho stále ráno musím budit.. Pokud je to před 7:30v zimě.. Ale jde to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí