X-Lander 2014/2015

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
23.4.14 09:36

Na http://www.delfinek.mimishop.cz/ ho mají za dobrou cenu s autosedačkou Cybex Aton Basic 2014 je za 16.600Kč. Jen mám strach kvůli případným reklamacím, jak by se to řešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
23.4.14 09:42

@kristynaa ale nemáš součástí tašku, pláštěnku, nánožník na sporták s tim počítej, že budeš muset dokoupit… já budu reklamovat buď ve spuntíkovi kde sem ho koupila nebo přímo v babypointu (mám to asi 20 km od baráku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.4.14 09:47

No tak uvidíme, mrknu na něj ještě někde na vlastní oči :) Jsem strašná ještě nemám vůbec nic koupené :( Dosti se mi líbí, snad bych se do 15tisíc vešla se vším všudy bez autosedačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 09:47

@kasatko je tam psané, že pláštěnky a moskytiéry jsou v ceně, takže jen tašku a nánožník a s tím počítám. Ale právě uvažuju, že ho koupím v kamenné prodejně-tu mám taky 20km od domu, je to přece jen lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
23.4.14 09:51

@kristynaa pláštěnka a moskytiéra je v ceně u korby, nikoliv u sportáku… @Raduuus my za kočár se slevou dali 14.400 bez autosedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.4.14 09:55

No tak to není zase tak strašné :D Jde o to jestli to seženu i bez té slevy, co jsi měla ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 09:56

@kasatko jo s pláštěnkou máš pravdu. A ta moskytiéra u sporťáku není jak byla u 2012? Byla v kapsičce v zipu pod opěrkou na nožky zespodu-nebyla vidět. Můžeš na to prosím mrknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 10:06

Tak jsem holky volala do té prodejny a paní mi řekla cenu 18.000Kč za vše. Sporťák, hluboká ta bílo-černá je asi o 200kč dražší, taška, adaptéry, autosedačka Cybex aton 2014, ale nevím jak s nánožníkem, paní říkala že je v ceně sporťáku, a to asi není, takže nevím jestli si to nepopletla.
Pláštěnku na sporťák bych koupila až za půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.4.14 10:09

Kristynaa Děkuju za orientaci, jsi hodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 10:11

@Raduuus není za co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
23.4.14 10:12

@Raduuus no myslim že bez slevy těžko, já na tom měla 15 % z ceny dovozce…
@kristynaa bohužel se nepodívám, kočár jsem už odvezla abych ho neměla doma, ale asi tam moskytiéra bude, dokoupit totiž nejde… zvlášť ji nedodávaj co jsem koukala…
tak ona ta autosedačka Cybex bude levnější než ta Be Safe tipuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 10:19

@kasatko Nevadí, já se na něj chci jet mrknout, tak se podívám v obchodě. Ta Cybex je určitě levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.4.14 10:24

Holky prosím vás, která máte srovnání x-lander xa a x-lander x-move? Jsou tak rozdílné jízdní vlastnosti a ovladatelnost sporťáku? U prvního syna jsem měla x-lander xa 2008 a byla jsem spokojená, ale chtěla jsem změnu, tak jsem na druhého kupila Janéčko a není to ono. X-lander je lepší, tak uvažuji, že ho zas pořídím a nevím, zda koupit xa, nebo move? Děkuji za rady a postřehy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 10:26

@janikhlavik myslím, že jsou dost podobné, ale ta za mě určitě x-move-jde otočit po směru i proti směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.4.14 10:30
@kristynaa píše:
@janikhlavik myslím, že jsou dost podobné, ale ta za mě určitě x-move-jde otočit po směru i proti směru jízdy.

jj to otáčení vidím jako velkou výhodu, ale zase je move těžší :zed: A jak se skládá do auta? Musí se z podvozku sundat nástavba a vše složit zvlášť, nebo to jde najednou jako u xa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí