X-lander X-run

• Fotoalbum (20)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X-run?

Přidejte zkušenost s X-lander X-run
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
23.2.16 21:55

Ahojte…Sháním kočárek X-lander X-Run..Neprodáváte některá…Děkuji za odpovědˇ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.16 07:59

Máme X run a jsem spokojená je to nejlehčí a zároveň nejstabilnější kočárek co jsem měla možnost zkusit (slalom, klasická Xlander 4kolka, babydesign) Je pravda, že košík není moc velký, ale zas mě nenapadne taková kravina jako koupit 10 mlík - to pak může být sebelepší kočár a je těžký že ho neutáhnu. Do terénu je X RUN super, kořeny zvládá bravurně. Jako mírnou nevýhodu vidím to neotočné kolečko, ale otáčím se přizdvižením a vzhledem k tomu, jak je lehký, vůbec se nenadřu. A zvládnu ho sama i vynést do schodů když v něm tedy není dítě (pak již pro chodící ale stále málo chodící dítě)

• Citovat
  • Upravit
2.11.16 14:42

X-run

@asilva aktuálně prodávám trojkombinaci, ale zájem uz asi nemáte, co?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.16 14:45

X-RUN

Aktuálně prodávám trojkombinaci X-RUN Europa, mám ho vystaveny na sbazaru. Pokud by měl někdo zájem. Cena 5500,– za vše, možná sleva při rychlém jednání 500,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.12.18 16:51

Nastavení opěrky zad

Dobrý den, dneska mi přišel kočárek x-lander x-run, a nejde mi dát opěrka zad dolu i když to dělám dle návodu tak se ani nehne, nevíte čím by to mohlo být ? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.1.19 11:01

X Run cestování vlakem-rozpětí kol

Ahoj, uvažuji o koupi X Lander X Run, nikde nemohu dohledat rozpětí zadních kol kočárku. Hodně cestuji vlakem a potřebuji vědět, zda ho tam dostanu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
1.2.19 19:00

Starší model měl myslím něco kolem 62 cm. Nebylo to nějak moc. Nevím jak novější, ale s tím starším , který měl kola hodně na šikmo , nešlo couvat po těch lištách na kočárky jak jsou na schodišti. Jinak když se sklopí rukojet, tak zabere celkem málo místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.3.19 20:17

Ada 22 proč nešlo s kočárkem couvat? A díky za užitečnou reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
5.3.19 21:33

Nevím jak novější modely , ale cca do roku 2014 má x run ty kola hodně našikmo , díky tomu byl super ovladatelny. Po rovině couvat šlo, ale jak se couvalo šikmo po najezdu, tak se ty kola zasekla. Asi nějaký špatný úhel. A nebo jsem měla špatný kus, ale myslím, že to říkal i někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.3.19 15:31

Myslím, že už vím co myslíte. U ježdění přes lyžiny budou mít asi výhodu kočárky s 4mi kolečky a bez naklonění. Díky za postřeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
8.3.19 21:56

Klasická trojkolky je bez problémů. Stejně se najíždí , že jedete po zadním kola a přední kolo je ve vzduchu. U toho x run byl problém ten sklon kol. Ale jestli nebudete každý den jezdit po lyzinach , tak to tolik nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí