Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jahru píše:
Já se nejvíc těším na to, že zavřu dveře kanclu a budu sama, v tichu a klidu a budu JEN pracovat
Ale je mi jasný, že po týdnu budu s láskou a slzou v oku vzpomínat na krásnou pětiletou dovolenou
no, tak ja svoje deti neskutecne miluji, ale svoji praci taky, takze jsem rada, ze pracuji (hlavne, ze vydelavam penizky, protoze bez tech to proste nejde), ale vzdy jsem radsa, kdyz zaklapnu komp a jdu se venovat detem ![]()
Mala se těší, ja taky. Pro ni to bude přínos, je stadni kolektivni typ
jde az ve trech, takze mame jeste dva mesice cas. Mame nakoupeno davno, az budu vedet v jake bude tride objednam u kamaradky nazehlovacky a nalepky. Schuzka je ve ctvrtek, jestli reknou, ze muze nastoupit od zari, tak bude trosku honka ![]()
@pelikan21 píše:
no, tak ja svoje deti neskutecne miluji, ale svoji praci taky, takze jsem rada, ze pracuji (hlavne, ze vydelavam penizky, protoze bez tech to proste nejde), ale vzdy jsem radsa, kdyz zaklapnu komp a jdu se venovat detem
Obludky mám taky radši než práci, to je jasný
Ale nejsem domácký typ, takže do práce se vysloveně těším. A myslím, že i na děti se budu odpoledne těšit mnohem, mnohem víc, než když jsme celé dny spolu. ![]()
@Jahru píše:
Obludky mám taky radši než práci, to je jasnýAle nejsem domácký typ, takže do práce se vysloveně těším. A myslím, že i na děti se budu odpoledne těšit mnohem, mnohem víc, než když jsme celé dny spolu.
jj, to ja si myslim taky… ja jsem sice rodinny a domaci typ, ale svoji praci miluji, takze se tam fakt tesim
Navic je to pro me takovy relax ![]()
@pelikan21 píše:
Tak ja musim rict, ze HURAAAA, za tyden skolka…Moje detatko se uz doma hrozne nudi, vloni ve skolce taky, ale jak jsou prazdniny (a ja pracuji), tak se hrozne nudi…
takze HURAAAAAAAAAAAa, skolka
Jo, u nás taky tak. Školka byla 2 měsíce zavřená, tak byl doma. Horší bude to vstávání, ted si zvykl spát do 10 ![]()
@MUFICE píše:
Jo, u nás taky tak. Školka byla 2 měsíce zavřená, tak byl doma. Horší bude to vstávání, ted si zvykl spát do 10
tak to mas velke stesti, me se ta moje zlaticka budi naprosto pravidelne mezi 6 a 6.30
Porad, vikend nevikend… ![]()
@pelikan21 píše:
tak to mas velke stesti, me se ta moje zlaticka budi naprosto pravidelne mezi 6 a 6.30![]()
![]()
Porad, vikend nevikend…
My jsme spáči celá rodina, před 8 tu nikdo nevstává ![]()
@Sibyla0 ahoj, píšeš že máte schůzku ve čtvrtek, můžu se zeptat, do jaké školky přesně vás vzali? Mě staršího do Duhy, a na internetu nemůžu najít absolutně nic, jen že prvního září nástup, a schůzky první týden v září, ale vůbec nevím, jak a kdy se platí školné, nic, už mám projetý celý stránky komplet ![]()
@MUFICE píše:
Jo, u nás taky tak. Školka byla 2 měsíce zavřená, tak byl doma. Horší bude to vstávání, ted si zvykl spát do 10
no, to je jak u nás, zásadně vstáváme mezi 9-10, a do školky musíme do půl 9, já to nepřežiju, a kluci mě přizabijí, až je budu v 8 budit ![]()
Tak my mame 3roky az v unoru, presto muzeme nastoupit ted v zari, tak mam prave dilema jestli neni ještě moc mala a nepočkat az do února. Navíc mam doma trimesicniho synka, tak se bojim nemoci… Zase na druhou stranu se aspon zabavi a bude v kolektivu…
@slavuska1 vzali ji do vsech, mimo jine prave do Duhy. Ale jde do Sochanovy, bude ve tride s kamaradem.. Nám dali lísteček. se schuzkou uz u zapisu. Tak asi vas sezvou az pak, prvni dny budou stejne hlavne seznamovaci, hlavne pro ty novy. A myslim, ze se potkáváme ![]()
Já mám jedno školní - třeťák, druhé školkové - předškolák, třetí dva pryč - školku pro nejmenší nemám.
Pracuju od května - muž směnuje, já směnuju. Dá se to…jen je třeba zapřáhnout babičky (babičce organizuju směny, aby mohla hlídat, když nikdo z nás není doma)
Jinak se skolnym se nekde nespěchá. Kamaradka musela platit uz v cervnu, to mi prijde. prehnany.
U nás za nově přijaté se strhává inkaso až v říjnu za září.
Za již přijaté - navazující další rok - dle zavření školky. Zavřeno bylo celý červenec, nestrhávalo se nic, v srpnu dcera nechodila, tak v září strhnou jen půlku. A v říjnu už za září celé školkovné
@Sibyla0 jo tak. já jsem z toho právě úplně nesvá, že nic nemáme zaplacený..a co mi říkali u zápisu, to si pochopitelně nepamatuju, jak to bude organizačně
abych tam prvního září jak dem.ent nenakráčela, a paní, jaktože jste nebyla na schůzce, jaktože nemáte zaplaceno…
asi tam zkusím zajít v týdnu, jestli tam někdo náhodou nebude
Socháňova, o té jsem kdysi, když jsme chodili do Řepíku(MC), slyšela, že s ní maminky moc spokojené nejsou, že je u nás nejhorší..tak držím palce, ať se vám tam líbí
možné to je, že se potkáváme, akorát já o tom nevím, kdyžtak se přihlaš..my jsme snadno poznatelní, 2 stejně oblečení kluci, 1 z nich většinou na motorce ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.