Za týden do školky.. uf..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20385
24.8.14 20:04
@Jahru píše:
Já se nejvíc těším na to, že zavřu dveře kanclu a budu sama, v tichu a klidu a budu JEN pracovat 8)
Ale je mi jasný, že po týdnu budu s láskou a slzou v oku vzpomínat na krásnou pětiletou dovolenou :mrgreen:

no, tak ja svoje deti neskutecne miluji, ale svoji praci taky, takze jsem rada, ze pracuji (hlavne, ze vydelavam penizky, protoze bez tech to proste nejde), ale vzdy jsem radsa, kdyz zaklapnu komp a jdu se venovat detem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.8.14 20:05

Mala se těší, ja taky. Pro ni to bude přínos, je stadni kolektivni typ :mrgreen: jde az ve trech, takze mame jeste dva mesice cas. Mame nakoupeno davno, az budu vedet v jake bude tride objednam u kamaradky nazehlovacky a nalepky. Schuzka je ve ctvrtek, jestli reknou, ze muze nastoupit od zari, tak bude trosku honka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9758
24.8.14 20:12
@pelikan21 píše:
no, tak ja svoje deti neskutecne miluji, ale svoji praci taky, takze jsem rada, ze pracuji (hlavne, ze vydelavam penizky, protoze bez tech to proste nejde), ale vzdy jsem radsa, kdyz zaklapnu komp a jdu se venovat detem ;)

Obludky mám taky radši než práci, to je jasný :hug: Ale nejsem domácký typ, takže do práce se vysloveně těším. A myslím, že i na děti se budu odpoledne těšit mnohem, mnohem víc, než když jsme celé dny spolu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
24.8.14 20:18
@Jahru píše:
Obludky mám taky radši než práci, to je jasný :hug: Ale nejsem domácký typ, takže do práce se vysloveně těším. A myslím, že i na děti se budu odpoledne těšit mnohem, mnohem víc, než když jsme celé dny spolu. :jazyk:

jj, to ja si myslim taky… ja jsem sice rodinny a domaci typ, ale svoji praci miluji, takze se tam fakt tesim ;) Navic je to pro me takovy relax ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
24.8.14 20:53
@pelikan21 píše:
Tak ja musim rict, ze HURAAAA, za tyden skolka… ;) Moje detatko se uz doma hrozne nudi, vloni ve skolce taky, ale jak jsou prazdniny (a ja pracuji), tak se hrozne nudi… ;) takze HURAAAAAAAAAAAa, skolka ;)

Jo, u nás taky tak. Školka byla 2 měsíce zavřená, tak byl doma. Horší bude to vstávání, ted si zvykl spát do 10 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
24.8.14 21:03
@MUFICE píše:
Jo, u nás taky tak. Školka byla 2 měsíce zavřená, tak byl doma. Horší bude to vstávání, ted si zvykl spát do 10 :jazyk:

tak to mas velke stesti, me se ta moje zlaticka budi naprosto pravidelne mezi 6 a 6.30 :D :D :D Porad, vikend nevikend… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
24.8.14 21:15
@pelikan21 píše:
tak to mas velke stesti, me se ta moje zlaticka budi naprosto pravidelne mezi 6 a 6.30 :D :D :D Porad, vikend nevikend… :D

My jsme spáči celá rodina, před 8 tu nikdo nevstává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.14 21:22

@Sibyla0 ahoj, píšeš že máte schůzku ve čtvrtek, můžu se zeptat, do jaké školky přesně vás vzali? Mě staršího do Duhy, a na internetu nemůžu najít absolutně nic, jen že prvního září nástup, a schůzky první týden v září, ale vůbec nevím, jak a kdy se platí školné, nic, už mám projetý celý stránky komplet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.14 21:36
@MUFICE píše:
Jo, u nás taky tak. Školka byla 2 měsíce zavřená, tak byl doma. Horší bude to vstávání, ted si zvykl spát do 10 :jazyk:

no, to je jak u nás, zásadně vstáváme mezi 9-10, a do školky musíme do půl 9, já to nepřežiju, a kluci mě přizabijí, až je budu v 8 budit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
24.8.14 22:12

Tak my mame 3roky az v unoru, presto muzeme nastoupit ted v zari, tak mam prave dilema jestli neni ještě moc mala a nepočkat az do února. Navíc mam doma trimesicniho synka, tak se bojim nemoci… Zase na druhou stranu se aspon zabavi a bude v kolektivu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.8.14 22:32

@slavuska1 vzali ji do vsech, mimo jine prave do Duhy. Ale jde do Sochanovy, bude ve tride s kamaradem.. Nám dali lísteček. se schuzkou uz u zapisu. Tak asi vas sezvou az pak, prvni dny budou stejne hlavne seznamovaci, hlavne pro ty novy. A myslim, ze se potkáváme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
24.8.14 22:34

Já mám jedno školní - třeťák, druhé školkové - předškolák, třetí dva pryč - školku pro nejmenší nemám.

Pracuju od května - muž směnuje, já směnuju. Dá se to…jen je třeba zapřáhnout babičky (babičce organizuju směny, aby mohla hlídat, když nikdo z nás není doma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.8.14 22:34

Jinak se skolnym se nekde nespěchá. Kamaradka musela platit uz v cervnu, to mi prijde. prehnany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
24.8.14 23:01

U nás za nově přijaté se strhává inkaso až v říjnu za září.

Za již přijaté - navazující další rok - dle zavření školky. Zavřeno bylo celý červenec, nestrhávalo se nic, v srpnu dcera nechodila, tak v září strhnou jen půlku. A v říjnu už za září celé školkovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.14 23:22

@Sibyla0 jo tak. já jsem z toho právě úplně nesvá, že nic nemáme zaplacený..a co mi říkali u zápisu, to si pochopitelně nepamatuju, jak to bude organizačně :oops: abych tam prvního září jak dem.ent nenakráčela, a paní, jaktože jste nebyla na schůzce, jaktože nemáte zaplaceno… :oops: :oops: asi tam zkusím zajít v týdnu, jestli tam někdo náhodou nebude :think: Socháňova, o té jsem kdysi, když jsme chodili do Řepíku(MC), slyšela, že s ní maminky moc spokojené nejsou, že je u nás nejhorší..tak držím palce, ať se vám tam líbí :kytka: možné to je, že se potkáváme, akorát já o tom nevím, kdyžtak se přihlaš..my jsme snadno poznatelní, 2 stejně oblečení kluci, 1 z nich většinou na motorce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin