Za týden do školky.. uf..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
24.8.14 17:55

No joooo, popsat cedulky…to nemáme…taky musím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.8.14 17:55

Dcera taky nastupuje do školky :) jen na dopoledne, říká, že se těší, já se taky těším. Školka má super reference, na koňském táboře jsme se potkali s klukem, který tam chodil a jeho tatínek taky pěl chválu, tak snad to bude dobré :) informační schůzku máme až 1.9. odpoledne, takže chystám oblečení a jinak nic nevím :D A i když se těším, nervy z toho mám taky v kýblu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.8.14 18:00

Příspěvek upraven 10.11.19 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
24.8.14 18:14

Tak ja musim rict, ze HURAAAA, za tyden skolka… ;) Moje detatko se uz doma hrozne nudi, vloni ve skolce taky, ale jak jsou prazdniny (a ja pracuji), tak se hrozne nudi… ;) takze HURAAAAAAAAAAAa, skolka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
24.8.14 18:15
@Zirafka11 píše:
No joooo, popsat cedulky…to nemáme…taky musím. :)

tak u nas ve skolce to vylozene nevyzaduji, ale jsou radi, kdyz jsou veci podepsane, protoze deti si nepamatuji, co je jejich a pak jsou z toho jenom divnosti ;) Takze my podepisujeme vsechno ;) A vyplatilo se, maly si nepamatoval, jake ma pyzamo a kdyz mel oboje podepsane (jak kalhoty, tak tricko), tak hned bylo jasne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
24.8.14 18:17

@-Sára přesně takhle to budu mít příští rok.. Syn poprvé do školy, dcera poprvé do školky a já po sedmi letech (to je zas jak poprvé) do práce a do nového zaměstnání ještě ke všemu. Už teď se na to netěším..to bude masakr. Manžel dělá cca do 18ti hod, takže bude vše na mně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.14 18:29

To nam zase neřekli ohledně peněz nic :D Jen kolik budeme platit, ale asi až toho prvního nám dají č. účtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
24.8.14 18:31

Syn jde také poprvé do školky. Na jednu stranu se těším, doma se už nudí a vymýšlí kolikrát blbosti. Na druhou se bojím, jak to bude zvládat. Moc nemluví, takže mám hlavně obavy z komunikace. A také z nemocí.
Ale uvidíme, co nám ten nový školní rok přinese. Já jsem doma s 15 měsíční, takže syn bude chodit podle toho, jak se mu bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.8.14 18:33

Já musím říct, že děti se doma nenudí, spíš se mi tu bude nudit batole, které je zvyklé na dva parťáky :|
Zvažuju, že bych někomu dlouhodobě hlídala dítě, jen nevím, jak bych to dělala ráno, kdybych měla děti odvézt a zároveň by mi sem někdo vezl dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.8.14 18:33

Taky rikam HURA, skolka :-)
I kdyz me mrzi, ze uz dcera neni moje malinke miminko, ale slecna - kolikrat snad chytrejsi nez ja!
Nicmene uz pracuji na plny uvazek, mala je doma s babickou a silene se nudi - chybi ji proste vyziti a program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.14 18:36
@Barca12345 píše:
Taky rikam HURA, skolka :-)
I kdyz me mrzi, ze uz dcera neni moje malinke miminko, ale slecna - kolikrat snad chytrejsi nez ja!
Nicmene uz pracuji na plny uvazek, mala je doma s babickou a silene se nudi - chybi ji proste vyziti a program.

Při mé práci byla dcerka taky s „babíkou a dědou“, jak říká, ale samozřejmě - babičce 65, dědovi 67 let, oni s ní v pohodě, ale malá taky někdy nuda, děda s ní leze i nahoru na skluzavku :D :D
Jsou to jakoby moje babi a děda - její prarodiče. :D
Jsem mladá mamča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
24.8.14 18:36

Ale taky se v rámci možností těším. Bude mít zábavu, vyžití, nějaké nové zážitky, doma mi to pak bude vyprávět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.8.14 18:40
@Zirafka11 píše:
Při mé práci byla dcerka taky s „babíkou a dědou“, jak říká, ale samozřejmě - babičce 65, dědovi 67 let, oni s ní v pohodě, ale malá taky někdy nuda, děda s ní leze i nahoru na skluzavku :D :D
Jsou to jakoby moje babi a děda - její prarodiče. :D
Jsem mladá mamča :)

Mam to uplne presne, babi ma 68 let - mala ji vycerpava spise psychicky :mrgreen: Fyzicky je na tom dobre.
Jenze mala porad zvatla, do vseho se montuje a babca uz i oceni svuj klid :-) Skolka nam myslim ulevi vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.8.14 18:44

:D :D :D nejhorší je první den. To umřeš (ty matko) sama v sobě steskem a hrůzou, jak to tvé nejmilovanější dítko zvládá a do týdne pochopíš jen výhody a samá pozitiva. :mrgreen: Školka je super věc, nevím teda, kde jsi přišla na to, že vyzvedávat ve 14 nebo 15- vyzvedává se bud´ po o, nebo po spa, jinak to nejde, ale každopádně- tvoje ratolest brzo ocení změnu, kolektiv, pančleky, uvidíš, jak se ti vývojově posune a v podstatě všichni budete spokojeni.
Nenervuj, nestresuj, čekají vás jen a jen lepší zítřky- pro dítě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.8.14 18:45
@pelikan21 píše:
Tak ja musim rict, ze HURAAAA, za tyden skolka… ;) Moje detatko se uz doma hrozne nudi, vloni ve skolce taky, ale jak jsou prazdniny (a ja pracuji), tak se hrozne nudi… ;) takze HURAAAAAAAAAAAa, skolka ;)

jj, taky si říkám huráááááááá školka, konečně.
my už tedy jdeme 3 rok, ale to zas bude rozkoukávání po 2 měsících.
Naštěstí si loni našel kamaráda, tak snad jim to kamarádství vydrželo, i když se 2 měsíce neviděli…
Ještě mi chybí bačkůrky a bunda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin