Za týden do školky.. uf..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
24.8.14 23:25

@slavuska1 take jsem byla takto vyplasena, ze nevim, kdy je schuze, kdy se plati apod. Tak jsem uhanela reditelku telefonicky. Smala se, at jsem v pohode, ze posledni tyden mam nakracet do skolky, nekde tam budou viset seznamy deti dle trid a ucitelek a jinak pripravit to, co je v papiru (obleceni apod.) a nakracet s mladym az 1.9. do 8hod. Penize se vyberou po nastupu, prvni platba bude dvojnasobna a pak uz to pobezi mesic dopredu. Treba to u vas bude podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.8.14 00:05

@AniNevim nojo, to taky nevím, do kolika hodin. běžně mám v úmyslu přiletět těsně před půl 9. jako kluci, zejména mladší, bude řvát jak tur, jak ho budu budit v 8, nebo dokonce v půl. když bude chlap doma ráno, tak to bude v pohodě, staršího odvede on, ale to bude max. polovina dní. a nechat doma spícího skoro 3 leťáka se bojím, i když bych měla být do 10 minut zpátky, máme to 150 metrů. hlavně v zimě, to budou výpravy. no a po vánocích, nejen 3 leťák, ale ještě novorozenec k tomu, no mě trefí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.8.14 08:22

@slavuska1 my to mame se spanim tez slozite. Obecne vstava v prumeru kolem 9h. Posledni tyden ale zacal sam od sebe vylezat po 7h. a tak mu to vubec nekoriguji a vstavam s nim. Jenze uz skoro 2 tydny zacal odpoledne i vecer usinat hodinu az hodinu a pul. Pri tom kdyz jsem ho zkusila nedat odpoledne spat, tak v aute stejne usnul nebo pak byl nesnesitelny k veceru. Takze zrusit spani nejde a chodi az po 14h. Tudiz nam i vychazi vyzvednout ve skolce po o, doloudat se prochazkou domu a pak by sel spat priblizne ve svoji hodinu.
3letaka bych nenechala ani predpokladanych 10 minut. Jednou se „zaseknes ve vytahu“ a pruser je na svete. Proste bych ho zacala jemne budit a treba tam tlacila v kocarku.
Nas bude take rozespaly, nevim, jak ho zorganizuji rychle, abychom to stihali a nebyli za nedochvilne exoty. Mimco se snad dopece do listopadu a pak se to nejak vse bude organizovat nanovo :-) Treba si zvykne chodit s tatinkem. Momentalne by to neslo - je to maly tatanek, tak se obetuji a budu opet za krkavci matku ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
25.8.14 08:40

Holky mam asi trosku tupejsi dotaz. Davate ditkam do skolky takove to lepsi obleceni nebo normalni, co v nich lita na ven? (Pisu z tabl. tak se omlouvam za absenci diakritiky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.8.14 08:43

@joker.l koupila jsem nějaké levnější oblečení tak, aby nás nemrzelo zničení. Něco je ze sekáče, vietnamci, lidl. Ale on je teda docela opatrný na všechno oblečení. Ale vím, že zničení oblíbeného trička by ho hodně mrzelo, takže to bude mít případně na cestu do školky a na víkendy.

• Citovat
  • Upravit
20385
25.8.14 08:46
@MUFICE píše:
My jsme spáči celá rodina, před 8 tu nikdo nevstává :mrgreen:

nech toho, nebo zacnu hrube zavidet… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.8.14 08:48

Jo a jinak se spaním to u nás bude taky veselý. Kluk vstává běžně kolem 8. a odpoledne nemá problém se 2 hodinama spánku. Tak jsem zvědavá, co s ním udělá školkový režim.

• Citovat
  • Upravit
29436
25.8.14 08:48

..

Příspěvek upraven 10.11.19 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
25.8.14 08:56
@joker.l píše:
Holky mam asi trosku tupejsi dotaz. Davate ditkam do skolky takove to lepsi obleceni nebo normalni, co v nich lita na ven? (Pisu z tabl. tak se omlouvam za absenci diakritiky)

to, v kterem lita ve skolce, tak takove bezne, protoze se obcas ztrati, obcas se roztrhne apod, takze zadne znackove veci, proste bezne obleceni, v kterem lita venku ;)

A na cestu do skolky obcas i teplaky, protoze mame skolku za rohem :D :D :D (ale do skolky mu vzdy dam jedny dziny, kdyby jeli na vylet nebo sli na prochazku do mesta ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
25.8.14 08:57
@lucenka píše:
Jo a jinak se spaním to u nás bude taky veselý. Kluk vstává běžně kolem 8. a odpoledne nemá problém se 2 hodinama spánku. Tak jsem zvědavá, co s ním udělá školkový režim.

moje dite melo to same, sice vstaval brzo (coz ho skolka odnaucila), ale po obede spi doma klidne i 2 - 3 hodiny. Ale ve skolce spi normalne, takze pohodicka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.8.14 09:06

Příspěvek upraven 10.11.19 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
25.8.14 09:19

Ahojky, taky nás čeká první den ve školce a já mám obavy, jak to budeme všechno zvládat, sice na plný úvazek chodím do práce už rok, a malá je zvyklá na celý den beze mě u babičky, ale tohle bude přeci jen jiné. O víkendu jsme dali cvičnou procházku ke školce, zvládneme to pěšky za nějakých 10 až 15 minut, tak to celkem jde, pracuji od půl 8, takže aby tam tak na tu 7 byla, naštěstí máme ranní ptáče, vstáváme pořád dolem 6 (i o víkendech:( ) a odpo jí snad stihnu vyzvedávat tak před 4 hodinou. První den jí tam asi nechám jen na dopoledne, ale druhý den už bych potřebovala na celý den, doufám, že na mě tam nebudou koukat jak na blázna…ale já už si další volno z práce vzít nemůžu, snad to ta moje holčička zvládne, jsem moc zvědavá na její reakci, byla bych ráda kdyby mě mile překvapila:) snad to nějak zvládneme. Jinak máme všechno připravené, kapsář, bačkůrky, zásobu legínek a triček (myslím, že to je asi do školky to nejpraktičtější), trochu mě mrzí, že do toho nemůžu víc zapojit manžela, jenže on chodí do práce už na 7 hod, a přichází nejdřív ve 4 spíš často i kolem 5, tak to bude všechno na mě:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
25.8.14 09:23

Taky musím provést cvičnou cestu do školky, musíme autobusem a kus pěšky a nemám představu, jak dlouho to budem ťapat :)

a slečna najednou vyrostla ze všech tepláčků a leginek :cert: tak musím honem našít další zásobu…ostatního má naštěstí dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9787
25.8.14 09:24

U nás se vstává taky 6-6:30, prázdniny, neprázdniny, víkdend, nevíkend. Ale rozjezdy jsou ve velmi volném tempu. To budeme muset dopilovat, abysme nemuseli vstávat už v 5, když budou muset být v 6:30-6:45 ve školce.
A oblečení dávám takové „normální“, o trochu lepší než co mají na donošení na doma, ale taky ne nějaké luxusní kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.8.14 10:12

@slavuska1 a starsi ma xbike? Ja prave myslim, ze jednou je mala ocumovala kousek od Billy, maly zrovna nechtel jet, tak jste tam postavali kousek od zastavky. Hele ja to zase o skolkach slysela naopak. Kazdy si haji tu svoji. Me se tam libilo nejvic. Ono stejne jakou budou mit ucitelku moc neovlivnis, mala chodila do toho Broucka do Pruhonu a ji se libi kazda teta. Jediny rozdil byl, ze s jednou vsechno snedla a s druhou zase vsechno vypila :lol: Jinak teda myslim, ze jsme jedny z mala, co si muzou i u jeste ani ne triletaku takhle vybirat. Bydlime dobre :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin