Za týden do školky.. uf..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
25.8.14 10:50

@AniNevim tak zásek ve výtahu, to ne, já i když jdu třeba pro poštu dolů, tak chodím vždycky pěšky, máme to 2 patra. mít doma samo dítě, jdu pěšky taky, o výtahu ani neuvažuju, ale stejně se bojím :? @Sibyla0 jo, má x bike. tak podle tohohle popisu, že malý nechtěl jít, to nás poznávám naprosto 100procentně, to jsme my byli, mladej se někde zasekává pořád, suk jeden zabejčenej :pocitac: se mi ulevilo, že jsi neviděla jeho vrcholný číslo, kdy se komplet natáhne na zem, a leží, když je uraženej. a lidi k němu chodí, jestli žije, a ke mě, jestli nepotřebuju pomoct, třeba zavolat sanitku :zed:
se příště přihlaš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
27.8.14 11:52

Tak dnes vyvěšeny výsledky. Malou nám vzali a já jsem z toho tak v šoku že tady i brečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.8.14 06:34
@kathystar píše:
Tak dnes vyvěšeny výsledky. Malou nám vzali a já jsem z toho tak v šoku že tady i brečím.

tak jak? Uz jsi to prodychala? Ja jsem dnes od 3:30 vzhuru. Ve 4:45 jsem vylezla a sla podepisovat zbytek veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.8.14 10:18

..

Příspěvek upraven 10.11.19 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.8.14 10:45

@Fima to ja posledni 2 tydny se budim uprostred noci a „chodim do skolky“ :roll: - kazdy den resim jiny problem. Tridu vim, znacku vim, ale ucitelky jen jmeno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
31.8.14 11:23
@AniNevim píše:
tak jak? Uz jsi to prodychala? Ja jsem dnes od 3:30 vzhuru. Ve 4:45 jsem vylezla a sla podepisovat zbytek veci.

No už je to lepší. Včera jsme ještě dokoupily nějaké věci a dnes budu žehlit, popisovat a chystat.
Dívala jsem se na jídelníček a hned zítra mají špagety, docela bojovka hned první den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
31.8.14 11:42

@kathystar takový zátěžový test asi :lol:

já nevím nic, zítra bude překvápko :-D ale tak počítám, že se nás tam někdo ujme :) oblečení i přezutí máme, ještě naimpregnuju botky, které jsem vyprala…snad se tam Anežce nebude stýskat a učitelky se jí budou líbit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
31.8.14 12:02

Holky, u nas obleceni vubec nepopisujeme :think:,kazde dite mas svuj hacek pytlik a policku, i pyzamko v pytlicku se svym jmenem. jinak nase Emicka uz ma rok za sebou a chodi tam rada, skvele ucitelky i deti :pankac: :dance:,ake vzdycky rano prosi, ze chce jit po obede :mrgreen:.nekdy to jde, nekdy ne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
31.8.14 13:37

Holky a co vsechno date zitra malym s sebou? U nas se skolka rekonstruovala a schuzku mame mit az tento tyden, tak nic nevim :nevim:.Sice sama pracuju v jeslich, ale vsude je to jiny.
Myslite, ze uz pujdou prvni den ven? Takze veci na ven s sebou?
Na strankach pisi, ze maji mit hrnek a papuce.To mi moc neporadili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
31.8.14 13:39

JO a myslite, ze pusti rodice dovnitr do herny? Chtela bych to tam videt, nelibi se mi, ze nevim vubec, jak to tam vypada. Puvodne jsme se hlasili do jine skolky, ale presunuli nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
31.8.14 13:45

@tejuho já budu brát oblečení dovnitř i na ven. Na stránkách píšou jen to oblečení, tak taky jinak nevím, schůzku máme zítra odpoledne.
U nás je ve školním řádu, že se děti odevzdávají učitelce přímo ve třídě, jak to budete mít vy, to nevím, ale řekla bych, že nebude problém tam nakouknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.8.14 14:09

U nás se může koukat, dokonce rodiče každé ráno vlezou dovnitř a dávají kolíček ke značce - jakože jestli tam budou spát. U nás jde o třídu nových, takže se počítá s přítomností rodičů i uvnitř, poprvé určitě. A učitelky nám vyšly skvěle. A jasně, že každé dítě má své poličky, v šatně i v místnůstce na lůžkoviny. Ale tak, třeba u nás se hodně chodí v Lidlovských a Tchibo stejnokrojích. Tak asi hlavně proto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4297
31.8.14 15:07

@tejuho Máme to stejný jen s tím, že holka jde až ve středu :) ale taky vůbec nic nevím, jen jak vypadá školka zvenku a v kolik ji přivést a kdy vyzvednout :think: informační schůzku máme ve čtvrtek tak se děsím co všechno se dozvím. První den ji dám akorát bačkůrky a věci na převlečení, bude tam jen na dopoledne tak snad to bude stačit a na příští dny to když tak doladíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
31.8.14 15:14

U nas v jeslickach prave rodice vubec dovnitr nesmi. Predaji nam dite v satne a jdou.Na podivani se byl den otevrenych dveri a pak ta schuzka :think:
Tak doufam, ze ve skolce to bude jiny.

Nakonec si asi nachystam i obleceni na ven a kdyztak to zas odnesu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
31.8.14 15:16

@tejuho však to oblečení na ven jí tam rovnou můžeš nechat, ne? I když nepůjdou ven zítra, tak to tam bude mít na další dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin