Za týden do školky.. uf..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2472
1.9.14 09:01

Tak muž dnes poprvé odvedl malou (2 roky) do školky. Je hodně společenská, upovídaná, bez plen, na děti se těší, ale stejně jsem zvědavá, jak ty dvě dopoledne v týdnu bude zvládat. Navíc dnes mají až do oběda program venku (v pondělí to funguje jako lesní školka - v každém počasí ven).
Taky jsem zamáčkla slzu. Jak je možné, že tak rychle a strašně vyrostla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
1.9.14 09:02

@AniNevim Chudáček malinkej, ale oni to paní učitelky zvládnou, od toho tam jsou, :) já vím, že hlavně pro maminky je to psychicky fakt náročné, také jsme si to zažili, když jsem začala chodit do práce a babička jí ode mě musela odtrhávat, ale zvykla si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 09:02

@AniNevim on ho zabaví. A až zjistí, co všechno se tam dá dělat, najde si nějakýho kamaráda, tak už to bude v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
16986
1.9.14 09:23

@Barca12345 @Janousova @lucenka holky, vy jste tak hodne, ale ja to nedavam… stale mam v usich ten řev :-( To nebyl plac, to byl krik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.9.14 09:24

Krik male dusicky, kterou jsem zradila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.9.14 09:53

Tak už to máme za sebou.. Malá se převlíkla, dala mi pusu a poslala mě dom 8o :,( :,( Jen zůstala vyvalená proč ostatní děti pláčou.. Některé byli hodně malinké ještě, bobánci :hug: :hug: Ale v batůžku má mimozemšťana Alzu kdyby šlo do tuhého, mě to rvalo srdce a ona zatím v klidu 8) Ve 12 běžím pro ňu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.9.14 09:54
@AniNevim píše:
Krik male dusicky, kterou jsem zradila :,(

Zlatíčko nebuď smutná, každej svišť reaguje jinak, uvidíš, za chvilku to bude v pohodě :hug: :hug: :hug: Bude mít kamarády a spoustu zážitků, neboj, to jsou ty začátky :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
29436
1.9.14 09:55

Příspěvek upraven 10.11.19 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 09:57

@Fima mně ani tu pusu na rozloučenou nedal :cert: :mrgreen:
A těm učielkám taky nezávidím. Tý naší navíc dneska dcerka nastupuje do první třídy a přijde o to.
S tím vyzvedáváním to u nás mírně vyhrávalo vyzvednutí po obědě. Ale v půl osmý tam byli teprve 3 kluci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
88
1.9.14 09:59

Tak mame první den v jeslí za sebou, sice tam byla jenom na hodinu, ale byla nadšena. :P Zítra zase na hodinu a nebo se pry uvídí. Nějak rychle mala vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.9.14 10:00
@sissi79 píše:
Zlatíčko nebuď smutná, každej svišť reaguje jinak, uvidíš, za chvilku to bude v pohodě :hug: :hug: :hug: Bude mít kamarády a spoustu zážitků, neboj, to jsou ty začátky :hug: :hug: :hug:

jsem uplne hotova, ani jsem netusila, ze jsem takovy mekon. Kdybych mohla chlastat, tak chlastam hned :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.9.14 10:10

Příspěvek upraven 10.11.19 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.9.14 10:13

Dekuji vsem, ze me tak hezky uklidnujete, jsem opravdu mekota :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.9.14 10:15

Příspěvek upraven 10.11.19 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 10:17
@AniNevim píše:
Dekuji vsem, ze me tak hezky uklidnujete, jsem opravdu mekota :-(

nejsi… taky bch brečela. Kluk sice šel nadšeně, ale slzy jsem měla na krajíčku. teď pořád vyhlížím z okna, jestli náhodou nepůjdou na chviličku na zahradu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin