Za týden do školky.. uf..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3037
31.8.14 15:23

@Etcetera78 To je vlastne pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.8.14 19:35

@kathystar u nás budou taky špagety :-D. Jsem zvědavá, jak bude kluk vypadat.

• Citovat
  • Upravit
17565
31.8.14 19:51

U nás nevím, co bude, ale Anežka pravila, že by chtěla těstovinky, tak uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.9.14 06:04

Příspěvek upraven 10.11.19 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.9.14 07:07

Tak u nás budou bichtičky se šodo :-)

Vytáhla jsem Anežku z postele a brečí, že prý nikam nepůjde :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 07:13

Kluk v noci pořád kňoural. V 7 jsem ho nenásilně vzbudila. Vyškočil jak rybička a hned chtěl jít do školky - bez snídaně a v pyžamu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
427
1.9.14 08:11

Tak malá je ve školce, dneska si jí vyzvednu po o (asi bude jako jedna z mála)učitelky říkaly, že většinou si budou vyzvedávat už tak kolem 10-10.30, ale já si beru půl den dovolenou a dříve nemůžu. Všechno proběhlo v klidu, malá do školky běžela, až jsem jí nestačila, hned se jí ujaly úžasné paní učitelky, ukázaly jí všechno a já se rozloučila a vyrazila do práce, jsem zvědavá, co se dozvím, až jí budu vyzvedávat:)
Jen jsem musela změnit původní plán, že jí už od zítřka nechám na celý den, paní učitelky to moc nedoporučují, tak musíme nějak zvládnout aspoň týden s vyzvedáváním už ve 12, to si asi skoro všichni pracující rodiče berou první zářijový týden dovolenou, nebo nevim, jak to dělaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 08:17

@Janousova mně teda učitelka doporučila kluka vzít po obědě jenom dneska. Zítra když bude kluk chtít, tak aŤ už klidně zůstane spát. A o jsem zatím doma. Asi to bude školka od školky.

• Citovat
  • Upravit
427
1.9.14 08:24

@lucenka Aha, tak to je zvláštní, a jak máte malého kluka, my máme čerstvou tříleťačku, a paní učitelka říkala, že u takhle malinkých tu postupnou adaptaci opravdu doporučuje, i když samozřejmě záleží, jaké mají možnosti rodiče, tak uvidíme jak to bude malá zvládat, ale myslim, že by zas jí bylo možná líto, kdyby tam zůstávala poo na spinkání sama, když si skoro všechny děti budou vyzvedávat dopoledne nebo poo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 08:25

@Janousova v prosinci mu budou 4. Ale on už teda prostředí školky i učitelky zná… na jaře tam chodil na adaptační program (i když nevím, jak moc 1 hodina týdně pomohla).

• Citovat
  • Upravit
9649
1.9.14 08:34

Ä nam zase ucitelka doporucila bravat malou cely tyden po prvni svacine, tudiz okolo desate. S cimz jsem ji rekla, ze nesouhlasim - divala se na me jako na krkavci matku. Ze pry je to u nich bezny postup :oops:

A mi se to tedy nelibi, zvlast, kdyz hradim jidlo na cely tyden!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 08:36

@Barca12345 to by se mi taky nelíbilo… vždyť než by se to dítě rozkoukalo, tak už by šlo domů. U nás je teda svačina někdy v 9. Asi si chtějí co nejvíc ušetřit práci.

• Citovat
  • Upravit
9649
1.9.14 08:40
@lucenka píše:
@Barca12345 to by se mi taky nelíbilo… vždyť než by se to dítě rozkoukalo, tak už by šlo domů. U nás je teda svačina někdy v 9. Asi si chtějí co nejvíc ušetřit práci.

No nevim proc, rano jsem byla uspechana, mala tam byla mezi prvnimi, vzala jsem si sice volno, ale hned na pul osme jsem mela doktora, takze jsem vystrelila a byla jsem rada, ze nebreci. Dnes jdu okolo te pul desate, takze se ji poradne poptam, proc to jako tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.9.14 08:55

Holky :-( :,( @Fima ja jsem take spala jak dudek, teda od 1:00, ale i tak jsem se zbudila, jen kdyz maly 3× knoural, stehoval me, pak sel za tatkou, jinak jsem celou dobu spala i bala se, ze zaspim. Take ale rano byla sprcha a vlasy :-)
Nicmene maly tez az rano pri oblekani rekl: „Sam vevnitr ne“. Pak mi to zopakoval pri vymene kalhot ve skolce. No a kdyz jsme dokecaly s pani ucitelkou (nastesti me v tu chvili nedrzel za ruku), tak ona mi naznacila, at se pakuji rychle ven a jeho vzala za ruku a v tom spustil srdceryvny rev… Soustavny… aspon jsem ho slysela i pres dvere na satnu a pak i ven, kdyz nekdo otevrel dvere… 15 minut jsem tam stala venku a brecela a cekala, jestli mi ho nevypakuji zpet :-( Pripadam si strasne. Rval „maminaaaaa“ v kuse. Citim se jako zradce a brecim tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.9.14 08:57

@AniNevim
Ale no tak, oni ho zabavi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin