Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak muž dnes poprvé odvedl malou (2 roky) do školky. Je hodně společenská, upovídaná, bez plen, na děti se těší, ale stejně jsem zvědavá, jak ty dvě dopoledne v týdnu bude zvládat. Navíc dnes mají až do oběda program venku (v pondělí to funguje jako lesní školka - v každém počasí ven).
Taky jsem zamáčkla slzu. Jak je možné, že tak rychle a strašně vyrostla? ![]()
@AniNevim Chudáček malinkej, ale oni to paní učitelky zvládnou, od toho tam jsou,
já vím, že hlavně pro maminky je to psychicky fakt náročné, také jsme si to zažili, když jsem začala chodit do práce a babička jí ode mě musela odtrhávat, ale zvykla si.
@AniNevim on ho zabaví. A až zjistí, co všechno se tam dá dělat, najde si nějakýho kamaráda, tak už to bude v pohodě.
@Barca12345 @Janousova @lucenka holky, vy jste tak hodne, ale ja to nedavam… stale mam v usich ten řev
To nebyl plac, to byl krik.
Tak už to máme za sebou.. Malá se převlíkla, dala mi pusu a poslala mě dom
Jen zůstala vyvalená proč ostatní děti pláčou.. Některé byli hodně malinké ještě, bobánci
Ale v batůžku má mimozemšťana Alzu kdyby šlo do tuhého, mě to rvalo srdce a ona zatím v klidu
Ve 12 běžím pro ňu ![]()
@AniNevim píše:
Krik male dusicky, kterou jsem zradila
Zlatíčko nebuď smutná, každej svišť reaguje jinak, uvidíš, za chvilku to bude v pohodě
Bude mít kamarády a spoustu zážitků, neboj, to jsou ty začátky
![]()
@Fima mně ani tu pusu na rozloučenou nedal
![]()
A těm učielkám taky nezávidím. Tý naší navíc dneska dcerka nastupuje do první třídy a přijde o to.
S tím vyzvedáváním to u nás mírně vyhrávalo vyzvednutí po obědě. Ale v půl osmý tam byli teprve 3 kluci ![]()
Tak mame první den v jeslí za sebou, sice tam byla jenom na hodinu, ale byla nadšena.
Zítra zase na hodinu a nebo se pry uvídí. Nějak rychle mala vyrostla.
@sissi79 píše:
Zlatíčko nebuď smutná, každej svišť reaguje jinak, uvidíš, za chvilku to bude v pohodě![]()
![]()
Bude mít kamarády a spoustu zážitků, neboj, to jsou ty začátky
![]()
![]()
jsem uplne hotova, ani jsem netusila, ze jsem takovy mekon. Kdybych mohla chlastat, tak chlastam hned ![]()
Dekuji vsem, ze me tak hezky uklidnujete, jsem opravdu mekota ![]()
@AniNevim píše:
Dekuji vsem, ze me tak hezky uklidnujete, jsem opravdu mekota
nejsi… taky bch brečela. Kluk sice šel nadšeně, ale slzy jsem měla na krajíčku. teď pořád vyhlížím z okna, jestli náhodou nepůjdou na chviličku na zahradu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.