Za týden do školky.. uf..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
1.9.14 10:20

@lucenka tak nas vzali az do vzdalenejsi skolky, ta blizsi uz je tady na hristi. My ji mame 1,5km, takze sance z okna je vyloucena…
@Fima nj, uz jsou to navzdy „nase deticky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.9.14 10:22
@AniNevim píše:
@lucenka tak nas vzali az do vzdalenejsi skolky, ta blizsi uz je tady na hristi. My ji mame 1,5km, takze sance z okna je vyloucena…

možná to je lepší na školku nevidět. Jakmile za oknem slyším dětský hlásek, tak vyskakuju se podívat a nemám žádný klid.

• Citovat
  • Upravit
11482
1.9.14 10:38
@AniNevim píše:
Krik male dusicky, kterou jsem zradila :,(

Nedrásej se tak! Soucítím, taky jsme to absolvovali - před půl rokem ve stejném věku. Postupně se to srovnalo. Nám pomohla jedna věc(když jsem v zoufalství při loučení už nevěděla, co bych mohla udělat, aby přestal brečet) - řekla jsem si, že by třeba byl malej rád, kdyby měl u sebe něco mého. Nic lepšího mě nenapadlo, než si sundat z vlasů sponku a dát mu ji, ať mi ji jako opatruje. Vážně ji přijal a fakt prej hlídal jako oko v hlavě celej den. Docela to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.9.14 10:40

@AniNevim u nás byl taky řev slyšet až ven :hug: :hug: Dokud jsem byla ve třídě s ní, tak dobrý, ale jak to bylo nové prostředí, tak mě chtěla mít pořád u sebe. No a jak došlo na loučení, tak jekot…ale tak doufám, že když tam já nejsem, tak se nechá pochovat od učitelky a bude dobře…jdu si pro ni po o, tak jsem zvědavá, co se dozvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.9.14 10:42

@kattie to je dobrý nápad, to kdyžtak zítra vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.9.14 10:48

@Etcetera78 Akorát že od té doby to musím dělat pořád :lol: Už toho půl roku, a to už se fakt měsíce loučí úplně v pohodě. Ale je to součást ranního rituálu, a kdybych zapomněla, tak si sponku reklamuje :D Učitelky z toho mají legraci, fakt ji ještě ani jednou neztratil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.9.14 10:55
@AniNevim píše:
jsem uplne hotova, ani jsem netusila, ze jsem takovy mekon. Kdybych mohla chlastat, tak chlastam hned :-(

ale žádný takový.. Syn taky strašně plakával, ale jak řekli učitelky, jen přede mnou, jak jsem odešla žádnej pláč nikdy nebyl :hug: :hug: a stála jsem pod okny a hned byl klid, takže neboj, on tam přijde na jiný myšlenky.. Mladej prvních 14 dnů řva že nechce do školky, pak dalších 14 ze školky, komedia hadra :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
1.9.14 10:59

Mě malá poslala pryč a taky jsem rozervaná :hug: :hug: Jsou to naši bobánci a někdy holt to prodloužení pupeční šňůry neseme hůř my :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.9.14 11:00

Tak učitelky je vzaly ven na zahradu. Kluk tam ještě s jedním chlapečkem řádí jak černá ruka a já když ho uviděla, tak začala řvát jak želva :lol:

• Citovat
  • Upravit
4297
1.9.14 11:05

Jak to tak čtu, tak mě chytají čím dál tím větší nervy :( jak bude brečet a já taky :( Zítra má teprve 3 roky a ve středu nás to čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.9.14 11:08
@lucenka píše:
Tak učitelky je vzaly ven na zahradu. Kluk tam ještě s jedním chlapečkem řádí jak černá ruka a já když ho uviděla, tak začala řvát jak želva :lol:

no ty voe, jsme jedna jako druha. Jsem opravdu rada, ze na skolku nevidim :think:
@kattie ja jsem mu rovnou pripomnela medvidka, aby mu ukazal svoji skolku. I kdyz maly neni vubec plysakovy, tak medveda si rad vzal. Sponka ale dobra :palec: Sice u nas je to spis „tatanek“, ale po mem odchodu to bylo jen „Mamiiii, maminaaaaa“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.9.14 11:10

@Majjasl ono mozna bude lepsi, ze jde az ve stredu. Dnes tam byl neskutecny naval a bylo jak na nadrazi, hodne rodicu tam bylo v parech, nedalo se poradne ani vejit na satne apod. Maly z toho byl vyvoran. Urcite by bylo lepsi, kdyby tam bylo mene lidu. Drzim palce.

Jdu uvarit kolinka k rajske a vyrazime pro nej. Premluvila jsem tatinka, abychom pro nej jeli spolu, aby mel dvojnasobnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
1.9.14 11:16

@AniNevim No malej měl s sebou kocoura, ale ten nějak nefungoval, brečel dál. Myslím, že sponka zabrala kvůli tomu, že je „maminky“ a on na ni bude dávat důležitě pozor :D Tak pak napiš, co malej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.9.14 11:19

Příspěvek upraven 10.11.19 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.9.14 11:46

Tak my za ctvrt hodky razime, uteklo to prece, ale musela jsem furt neco delat, jeste sleju testoviny a povesim pradlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin