Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lucenka tak nas vzali az do vzdalenejsi skolky, ta blizsi uz je tady na hristi. My ji mame 1,5km, takze sance z okna je vyloucena…
@Fima nj, uz jsou to navzdy „nase deticky“.
@AniNevim píše:
Krik male dusicky, kterou jsem zradila
Nedrásej se tak! Soucítím, taky jsme to absolvovali - před půl rokem ve stejném věku. Postupně se to srovnalo. Nám pomohla jedna věc(když jsem v zoufalství při loučení už nevěděla, co bych mohla udělat, aby přestal brečet) - řekla jsem si, že by třeba byl malej rád, kdyby měl u sebe něco mého. Nic lepšího mě nenapadlo, než si sundat z vlasů sponku a dát mu ji, ať mi ji jako opatruje. Vážně ji přijal a fakt prej hlídal jako oko v hlavě celej den. Docela to fungovalo.
@AniNevim u nás byl taky řev slyšet až ven
Dokud jsem byla ve třídě s ní, tak dobrý, ale jak to bylo nové prostředí, tak mě chtěla mít pořád u sebe. No a jak došlo na loučení, tak jekot…ale tak doufám, že když tam já nejsem, tak se nechá pochovat od učitelky a bude dobře…jdu si pro ni po o, tak jsem zvědavá, co se dozvím ![]()
@Etcetera78 Akorát že od té doby to musím dělat pořád
Už toho půl roku, a to už se fakt měsíce loučí úplně v pohodě. Ale je to součást ranního rituálu, a kdybych zapomněla, tak si sponku reklamuje
Učitelky z toho mají legraci, fakt ji ještě ani jednou neztratil…
@AniNevim píše:
jsem uplne hotova, ani jsem netusila, ze jsem takovy mekon. Kdybych mohla chlastat, tak chlastam hned
ale žádný takový.. Syn taky strašně plakával, ale jak řekli učitelky, jen přede mnou, jak jsem odešla žádnej pláč nikdy nebyl
a stála jsem pod okny a hned byl klid, takže neboj, on tam přijde na jiný myšlenky.. Mladej prvních 14 dnů řva že nechce do školky, pak dalších 14 ze školky, komedia hadra
![]()
Mě malá poslala pryč a taky jsem rozervaná
Jsou to naši bobánci a někdy holt to prodloužení pupeční šňůry neseme hůř my
![]()
Tak učitelky je vzaly ven na zahradu. Kluk tam ještě s jedním chlapečkem řádí jak černá ruka a já když ho uviděla, tak začala řvát jak želva ![]()
Jak to tak čtu, tak mě chytají čím dál tím větší nervy
jak bude brečet a já taky
Zítra má teprve 3 roky a ve středu nás to čeká
@lucenka píše:
Tak učitelky je vzaly ven na zahradu. Kluk tam ještě s jedním chlapečkem řádí jak černá ruka a já když ho uviděla, tak začala řvát jak želva
no ty voe, jsme jedna jako druha. Jsem opravdu rada, ze na skolku nevidim ![]()
@kattie ja jsem mu rovnou pripomnela medvidka, aby mu ukazal svoji skolku. I kdyz maly neni vubec plysakovy, tak medveda si rad vzal. Sponka ale dobra
Sice u nas je to spis „tatanek“, ale po mem odchodu to bylo jen „Mamiiii, maminaaaaa“.
@Majjasl ono mozna bude lepsi, ze jde az ve stredu. Dnes tam byl neskutecny naval a bylo jak na nadrazi, hodne rodicu tam bylo v parech, nedalo se poradne ani vejit na satne apod. Maly z toho byl vyvoran. Urcite by bylo lepsi, kdyby tam bylo mene lidu. Drzim palce.
Jdu uvarit kolinka k rajske a vyrazime pro nej. Premluvila jsem tatinka, abychom pro nej jeli spolu, aby mel dvojnasobnou radost.
@AniNevim No malej měl s sebou kocoura, ale ten nějak nefungoval, brečel dál. Myslím, že sponka zabrala kvůli tomu, že je „maminky“ a on na ni bude dávat důležitě pozor
Tak pak napiš, co malej!
Tak my za ctvrt hodky razime, uteklo to prece, ale musela jsem furt neco delat, jeste sleju testoviny a povesim pradlo ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.