Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka512 Moc mě to neláká, ne že bych byla líná, ale nejsme až takové kamarádky, spíše spolužačky ![]()
Já bych cestovala..čd mají přes léto nabídku, 14 denní jízdenku, neomezenou, pro studenty za 999kč, tak byhc projela čr křížem krážem
. když mi bylo 17, tak jsem si takhle koupila týdenní jízdenku, co byla tehdy v prodeji, ataky jsme jezdila, na Šumavě jsem byla, v Beskydech, v zoo v Ústí, v Olomouci, jeden den jsem si doplatila z hranic do Bratislavy, a jela jsem tam(jsme z Prahy), jeden den Pardubice, hezký lázně máme v ČR, vždycky projít nějaký město, nebo nějakou menší procházku po značce, a bylo to moc fajn. ja ráda na to vzpomínám, když jsem si vloni koupila tu 14 denní, a jezdily jsme s mamkou a dětma…ten klid tehdy, oproti teď, se 3 dětma ![]()
@tali98 píše:
@Ali-Ali Napadlo mě, že bych se mohla učit nějaký jazyk, učím se 5 let rusky, ale moc toho neumím, jen nevim, kde sehnat nějaké kvalitní neplacené stránky
Na to je úplně nejlepší odjet do Ruska, nebo si aspoň přes net najdi ruské kamarády a konverzuj. Veř, že měsíc ti dá víc než 5 let učení. A máš k tomu právě ideální příležitost ![]()
@slavuska1 No jo, ale cestovat, to chce s někým, ne? Jednak je to větší zábava a jednak pro holku je lepší necestovat sama kvůli bezpečnosti.
@iila píše:
@slavuska1 No jo, ale cestovat, to chce s někým, ne? Jednak je to větší zábava a jednak pro holku je lepší necestovat sama kvůli bezpečnosti.
tak dá se i sama..já jezdila v těch 17 sama, a náhodou to bylo moc prima, hezky sedět, a pozorovat ubíhající krajinu..teď už si ten luxus dopřát nemůže
ale jako já jsem vždycky byla spíš vlk samotář, a takovej samorost, odmala jsem rda cestovala, ale máma se mnou moc nikam nejezdila, tak jsem se ve 14 sbalila, byly prázdniny, máma v práci, a šla sama pěšky z kraje Prahy na Karlštejn ![]()
Tyjo, plnoleta a nevi co s casem, to je sila… nejak si to nedovedu vubec predstavit!
to nemas zadne konicky? nectes knizky??? dyt muzes nacist vsecko k maturite a stridat to klidne s cervenou knihovnou nebo cimkoliv… (ja knihomol jsem musela seznam cetby k maturite kratit na polovinu)
nemas rodice a nepotrebuji tvou pomoc s necim? aspon umyt mame okna apod.?
a zes nesehnala brigadu - tak tomu neverim. proste jsi brigadu nechtela. tim nechci urazet, to je proste konstatovani, chapu ze o prazdninach se ti nechce… (ja vetsinou taky nemivala brigadu, bylo spis potreba makat doma kolem domu, pole a zvirat)
letos firmy nemuzou sehnat lidi, furt je malo zamestnancu i brigadniku… a jde si dat inzerat na vypomoc, uklid domacnosti, drobne zahradni prace, hlidani deti pres prazdniny - prace je spoustu, lidi je malo.
ale stejne nevim, jestli to nahodou nebyl jen provokacni prispevek
tomu nemuzu uverit
@budi Ahoj, knížky čtu, ale opravdu mě neláká představa toho, že budu celé léto ležet u knížek. Chtěla jsem akčnější nápad, třeba jak holky zmiňovaly cestování. Rodiče mám, pomáhám jim, občas skočím místo mamky do práce, když chce dovolenou. Ale jak říkám, brigáda se tu opravdu sehnat nedá, nevím, proč bych měla lhát, pokud bych byla líná si něco sehnat, tak tady na emimino raději ani nepíšu, protože bych věděla, že je moje vina, že žádnou brigádu nemám. Práce je spoustu - lidí je málo? Kde žijete? Protože v naší oblasti je to přesně naopak
Nedělejte ze mě prosím líného člověka, když neznáte okolnosti.
@iila Taky bych radši cestovala s někým
Samotnou by mě to nejspíš nebavilo.
@tali98 píše:
@Lenka512 s kamarádkou občas někam vyrazíme, bohužel zbytek kamarádek bydlí daleko, takže se celé prázdniny nevidíme. A nebo mají své plány
A nemůžeš za nějakou kamarádkou na pár dní odjet nebo se společně někam vypravit?
@klafina123 Momentálně mě napadá jenom jedna, za kterou bych mohla přijet, jenže ona bydlí dost daleko ve strašně malinké vesničce, kde opravdu nic není, takže by musela přijet ona zamnou, a když už by byla tady, tak by stejně přespávala u svého přítele, kterého tady má, takže myslím, že by z toho nakonec nic nebylo. ![]()
@tali98 Tak jeďte na neutrální půdu obě dvě. Třeba na slevomatu máš hromady nabídek na různě dlouhou dobu. Pobyt si můžete vybrat s různým vyžitím nebo i bez
@tali98
3 báječné dny na koňské farmě na Jižní Moravě
Horse Farm Kroutilík Jižní Morava
2 osoby 3 dny 1999,–Kč.
@tali98 Tak jinak…
Hledáme studenty, studentky ( není podmínkou ) od 18-ti let na letní sklizeň chmele. Pracuje se na poli a česačkách. Výdělek 16 000-20 000, závisí na době práce a směnách. Doba práce 28-30 dnů, Ubytování, doprava zajištěna ZDARMA, strava zajištěna celodenní velmi levně 65 Kč na den.
Zahájení brigády orientačne kolem 18.8.2016. Výplata na ruku při odjezdu z brigády. V případě zájmu prosím o kontakt mailem přes BAZOS.
Jméno:
Telefon:
Andrea
777027137
Lokalita: 438 01 Louny
Mzda/plat:
V textu