Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
@Anna766 Jo, psi většinou nemuzou za svou agresivitu. Za tu mohou majitelé. To ano. Ale zasahovala by rozhodně nepřijela Kvůli tomu, že se servali psi. To rozhodně ne.
Proto jsem hledala a hledala, ale nikde ten předchozí incident nenašla.
@Anna766 Mohlo se něco odehrát v barácích, někde jinde, to lidí nezaujalo. Ale nástup plně ozbrojené zasahovky jo. Takže si to natočili. Co my víme, nevíme nic. Nakonec stačí vzít z našich zpráv nějaké zatýkání a hurá, policie bezdůvodně zalehla na ulici bezbranného muže. Nikde se za tři roky nedopátras, že předtím v metru přepadl babku a zmlátil ji do bezvědomí. Třeba.
@inkakřivák píše:
@Cosmopolitan Video z YouTube je pofidérní a video z tiktoku je duveryhodne? Jaký je mezi nimi rozdíl?
Tak to z Tik toku nahráli lidi, kteří byli u toho, kdežto na Youtube už to může být sestříhané.
@Cosmopolitan píše:
Tak to z Tik toku nahráli lidi, kteří byli u toho, kdežto na Youtube už to může být sestříhané.
jakože videa na Tiktok se nestříhají?
jaj, vubec. ![]()
@inkakřivák píše:
@Cosmopolitan Takže je to na tikťoku, tak je to prostě pravda
Já věřím lidem, kteří u toho byli. A je jedno, jestli to je na Tikťoku nebo youtube.
@Michelle_M píše:
Já si taky vybírám psa kromě jiného podle vzhledu a i barvy, co je na tom divnýho? Já se na něj budu (pokud to dobře půjde) minimálně deset let dívatPravá příčina toho, nad čím se rozčiluješ a nazýváš to rasismem a diskriminací, je v bezhlavém množení psů, které pak nikdo nechce. To mi teda přijde lepší, když jsem si štěně zcela diskriminačně nechala vyrobit na zakázku
Takže vidíš problém v bezhlavém množení psů a sama sis nechala štěně „vyrobit“ na zakázku. Aha ![]()
@Wilík píše:
Nekdo snad natočil celé video průběhu co se tam skutečně dělo? Nebo je to jen masová hysterie fb a atd na téma chudacci pejsci versus zlá policie?
Ano, svědci natočili celé video. A mimochodem to nejsou jediní psi, které policie zastřelila v poslední době.
@Zmrzlina1945 píše:
Hledala jsem a nic jsem k tomu případu nenašla![]()
No, tak asi zajímá, když celou záležitost řešila i zahraniční média (včetně českých a slovenských).
To že děláte mezi pejsky rozdíly vy doma, ještě neznamená, že to tak dělají i ostatní. Nic ve zlém, ale já se l mezi kamarády pejskaři s takovým chováním nikdy nesetkala.
Také bych si vybírala pejska, který se mi vzhledově líbí. Nevidím na tom nic špatného. Vybíráte si přeci parťáka, který vám musí sedět po všech stránkách, tedy povahově i vzhledem. Barva srsti je jen otázkou vkusu. Někdo má rád bílé pejsky, někdo strakáče, jiný zase černé… Někdo preferuje psy dlouhosrsté před krátkosrstými a malé před velkými. Neviděla bych v tom „psí rasismus“.
Jak jsem řekla, psala o tom i majitelka útulku, že lidé nechtějí černé psy a černé kočky, upřednostňují světlé.
@Anna766 píše:
Hledala jsem různě, ale všude je jen už jak se bezdomovec hádá s nastoupenou zásahovkou. Nikde jsem nenašla co tomu předcházelo. A jak jsem na to koukala, tak ano, psi štěkali, ale kdyby na mě někdo hulákal, tak náš pes, panelákový gaučák, ten by štěkal taky a bránil by mě. Tak nevím. Zastřelení psů, abych byla spravedlivá, mi přijde přehnané.
Přesně tak, mohli psy jen uspat a odebrat dokud by nezjistili, jestli nemají vzteklinu a nebo nejsou agresivní. Ale ono zastřelení bylo asi pohodlnější.
@inkakřivák píše:
@Anna766 Jo, psi většinou nemuzou za svou agresivitu. Za tu mohou majitelé. To ano. Ale zasahovala by rozhodně nepřijela Kvůli tomu, že se servali psi. To rozhodně ne.
Ne, přijeli kvůli jedné hysterické bábě, která lhala, že psi napadli jí a jejího psa.
@Anna766 píše:
Proto jsem hledala a hledala, ale nikde ten předchozí incident nenašla.
Je to na Tikťoku.
@Cosmopolitan píše:
Ne, přijeli kvůli jedné hysterické bábě, která lhala, že psi napadli jí a jejího psa.
to že lhala říkali na tom tvym ťikťoku? ![]()
@debra.morgan píše:
jakože videa na Tiktok se nestříhají?![]()
jaj, vubec.
Tak na youtube to video vzniklo později než na Tikťoku, plus byli i protesty kvůli zastřelení psů.
@debra.morgan píše:
to že lhala říkali na tom tvym ťikťoku?
Ne, to je vidět na videu.
@debra.morgan píše:
to že lhala říkali na tom tvym ťikťoku?
Tady je začátek konfliktu s bábou. Je vidět, že psi nic nedělali a bábě prostě hráblo.