Zabití psů v Londýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149320
19.8.23 10:52
@inkakřivák píše:
To nevypadá jako normální policie.

To je nějaká zásahovka. Muselo tomu něco předcházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.8.23 10:53
@topazio píše:
Odpovídala jsem na příspěvek někoho jiného. Nebyla řeč o tobě. Lépe čti.

Tak proč tady řešíte nějakého Romana kterého já ani neznám? A psa nemáš, potom nechápu, čím jsem se tě tak dotkla. Já jsem jen otevřela diskuzi, na kterou jsem si náhodou vzpomněla, když jsem ale viděla poslední příspěvky, tak jsem musela odepsat, kakat na hlavu si totiž nenechám ani když už to lejno je staré 3 měsíce. Přeci pokud diskuze není uzamčena, tak se do ní může psát kdykoli a je jedno jak je stará. Pokud to některým lidem vadí, tak nemusí reagovat a to dokonce ani po označení. Například ty, kdybys mi neodpověděla když jsem tě označila, tak by k žádnému konfliktu nedošlo. Ale ty si sem vlítla, začala mi tady nadávat do pacientů a potom ještě chceš abych já byla zticha a nechala si od tebe na hlavu nakydat hnůj abys mohla v klidu odkráčet? A proč vlastně? Protože jsem si dovolila tu drzost otevřít starou diskuzi, protože má jiný názor než zdejší uživatelky? Nebo čím jsem tě tak popudila? Víš já nesnáším jednu věc, když někdo někomu vynadá a pak ještě chce aby mu ten člověk neodpovídal a s prominutím držel hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.8.23 10:57
@Anna766 píše:

Jo, jedna bláznivá rusalka, začala dělat hérečku, házet se svým psem 3 metry vysoko, a řvát jak v Národním. Ta je zavolala a je smutný, že se policie ani nesnažila zjistit, co tomu konfliktu předcházelo, že ani nestáhla záznam z kamer (pokud nějaké byly), že psy jen dočasně neodebrala aby je veterinárně vyšetřili a zjistili, jestli nemají vzteklinu. Ne, oni si prostě jen potřebovali zastřílet do živých terčů. Kdo ví, jestli ta rusalka stará nebyla matka nebo matrace jednoho z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
19.8.23 10:57

@Cosmopolitan diskuzi si založila ty, tak sem mužeš psát jak chceš a kdy chceš. Ale trochu uber na agresivitě, nebo ti to tu zamknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
19.8.23 11:00
@Cosmopolitan píše:
Jo, jedna bláznivá rusalka, začala dělat hérečku, házet se svým psem 3 metry vysoko, a řvát jak v Národním. Ta je zavolala a je smutný, že se policie ani nesnažila zjistit, co tomu konfliktu předcházelo, že ani nestáhla záznam z kamer (pokud nějaké byly), že psy jen dočasně neodebrala aby je veterinárně vyšetřili a zjistili, jestli nemají vzteklinu. Ne, oni si prostě jen potřebovali zastřílet do živých terčů. Kdo ví, jestli ta rusalka stará nebyla matka nebo matrace jednoho z nich.

Nebo měla blbou zkušenost s agresivními psy z minula. Nemůžeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.8.23 11:00
@Anna766 píše:
Dokážu pochopit, že tě osud zastřelených psů zasáhl a chtěla jsem se tě zeptat, jak to dopadlo, jestli se to vyšetřovalo a policisté byli nějak popohnáni k vysvětlení, proč to dopadlo, jak to dopadlo.
Ale promiň tohle tvoje praštěné posednutí retrívry a záští k nim to přeháníš a rozumím tomu, že tě lidi neberou vážně.

Brát vážně mě nemusí ale nemusí být agresivní. A jinak já nejsem posedlá retrívry, jen si všímám, že už se na základě rasy diskriminují i psy a retrívra jsem použila jen jako příklad, zkušenost, kterou mám i z osobního života.

Jinak i kdyby měla blbou zkušenost, ti psi jí nic nedělali, takže reakce fakt vyhrocená. A ne, policisté potrestáni nebyli, Měl sice být soud ale ten se o dva roky odložil a vše se zametlo pod koberec. Prostě spravedlnost už není.

A asi si nečetla poslední příspěvky, kdy mi bylo nadáváno do pacientů a jistá uživatelka (kterou už nesmím označit, bo si to nepřeje) tady na mě vlítla a vyčistila mi žaludek s tím, že po mě chtěla abych já byla ticho a nechala si to líbit. Takže agresivní jsem tady nezačala být já ale asi jsem se něčím musela té uživatelky dotknout když na mě takto vletěla.

Příspěvek upraven 19.08.23 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
19.8.23 11:03
@Cosmopolitan píše:
Brát vážně mě nemusí ale nemusí být agresivní. A jinak já nejsem posedlá retrívry, jen si všímám, že už se na základě rasy diskriminují i psy a retrívra jsem použila jen jako příklad, zkušenost, kterou mám i z osobního života.

Ale ty to ženeš do extrému. Mám tu kdesi založenou diskuzi, když mého syna napadl pokousal pes, utekl majitelům a nebyl ani očkovaný, měli jsme s tím velké problémy. A pes byl zrovna nějaký kříženec pitbula. Nemůžeš se divit, že se pak lidi bojí. To se s retrívry asi tolik nestává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
19.8.23 11:06

@Cosmopolitan Nakonec je to jedno. Jen prostě se mi nezdálo, že je to policie. Ale jak říkám, je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
19.8.23 11:07
@Anna766 píše:
Že jo? Policie má jiné uniformy, a rozhodně nechodí ozbrojená takto. A v takovém davu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.8.23 11:09
@Anna766 píše:
Ale ty to ženeš do extrému. Mám tu kdesi založenou diskuzi, když mého syna napadl pokousal pes, utekl majitelům a nebyl ani očkovaný, měli jsme s tím velké problémy. A pes byl zrovna nějaký kříženec pitbula. Nemůžeš se divit, že se pak lidi bojí. To se s retrívry asi tolik nestává :nevim:

Tvého syna je mi samozřejmě líto, doufám, že je v pořádku. Ono za psy jsou zodpovědní majitelé a za děti rodiče. Tak to prostě je a je smutný, že za obě skupiny to odnáší právě děti a psi. ty máv špatnou zkušenost pitbuly nebo kříženci pitbula, já zase s neposednými dětmi, které i přes jasný zákaz majitele by psovi vlezli pomalu až do pusy a rodiče si to ještě fotí. A když se stane malér a pes kousne, tak to odnese ten pes. Nikoho nezajímá, že majitel se tomu snažil předejít, že upozorňoval rodiče i to dítě, ne špatný je pes který je utracen a majitel který má tučnou pokutu. Takové mám zkušenosti já ale netvrdím, že se to týká tvého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
19.8.23 11:11
@inkakřivák píše: Že jo? Policie má jiné uniformy, a rozhodně nechodí ozbrojená takto. A v takovém davu.

Tak třeba ten bezdomovec už byl známá persona, co má agresivní psy a sám je agresivní. Nevíme. Někdo píše že na FB jsou fotky těch psů rozvalených na sedačkách někde v mhd bez náhubků.. Když si představim že bych tam měla přistoupit s malým dítětem, tak z toho taky nebudu odvařená a budu mít strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
19.8.23 11:20
@Cosmopolitan píše:
Tvého syna je mi samozřejmě líto, doufám, že je v pořádku. Ono za psy jsou zodpovědní majitelé a za děti rodiče. Tak to prostě je a je smutný, že za obě skupiny to odnáší právě děti a psi. ty máv špatnou zkušenost pitbuly nebo kříženci pitbula, já zase s neposednými dětmi, které i přes jasný zákaz majitele by psovi vlezli pomalu až do pusy a rodiče si to ještě fotí. A když se stane malér a pes kousne, tak to odnese ten pes. Nikoho nezajímá, že majitel se tomu snažil předejít, že upozorňoval rodiče i to dítě, ne špatný je pes který je utracen a majitel který má tučnou pokutu. Takové mám zkušenosti já ale netvrdím, že se to týká tvého syna.

Děti si hrály venku na sídlišti na hřišti a pes přiběhl odněkud odjinud, začal skákat na děti, ty se bály a rozběhly se schovat. Můj kluk chtěl taky, ale zakopl a spadl, naštěstí na břicho. Pes skočil a kousl ho do zad pod lopatku. Přivedla mi ho domu městská pilicie, kterou přivolali lidi, kteří incident viděli z oken.
Kde je chyba? U dětí které si hrály před domy rodičů, nebo u majitelů psa, kterým pes pobíhá kdesi po městě a oni to ani neví? Pes neočkovaný, během vyšetřování měnil majitele jak se to hodilo. Jednou byl bratrance co odjel do Anglie,. pak zase zemřelého tatínka, pak zase někoho jiného :mrgreen: :mrgreen:
Co radíš, nepouštět děti ven před barák? Ani nevím jak pes skončil a upřímně je mi to u zadku. Hlavní pro mě je, že pes byl odchycen, vyšetřen, naštěstí vzteklinu ani jinou nemoc neměl a můj syn se uzdravil bez následků a psů se naštěstí nebojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.8.23 11:45
@Anna766 píše:
Děti si hrály venku na sídlišti na hřišti a pes přiběhl odněkud odjinud, začal skákat na děti, ty se bály a rozběhly se schovat. Můj kluk chtěl taky, ale zakopl a spadl, naštěstí na břicho. Pes skočil a kousl ho do zad pod lopatku. Přivedla mi ho domu městská pilicie, kterou přivolali lidi, kteří incident viděli z oken.
Kde je chyba? U dětí které si hrály před domy rodičů, nebo u majitelů psa, kterým pes pobíhá kdesi po městě a oni to ani neví? Pes neočkovaný, během vyšetřování měnil majitele jak se to hodilo. Jednou byl bratrance co odjel do Anglie,. pak zase zemřelého tatínka, pak zase někoho jiného :mrgreen: :mrgreen:
Co radíš, nepouštět děti ven před barák? Ani nevím jak pes skončil a upřímně je mi to u zadku. Hlavní pro mě je, že pes byl odchycen, vyšetřen, naštěstí vzteklinu ani jinou nemoc neměl a můj syn se uzdravil bez následků a psů se naštěstí nebojí.

Chyba je u majitele psa, ten by měl dostat tučnou pokutu. Ten by měl nést odpovědnost, jinak tvého syna i psa je mi moc líto. Je dobře, že se syn zotavil bez následků jak fyzických tak i těch psychických. A psa je mi líto z důvodu, že asi žádný hezký život neměl když střídal majitele. Snad už teď má stálého ajitele a lepší život, i když o tom dost ppochybuiji. Ono pes který má pořádnou výchovu a jen jednoho majitele neublíží, pokud nemá vzteklinu, nebo jinou nemoc. Pak to mže být sotkrát bull rasa a nic se nestane ale musí ho mít lidi, kteří vědí jak sek psovi mají chovat. Pokud pes střídá majitele jak pytlíky na bobky, tak tam to je průšvih a je jen otázka času, kdy dojde k nějakému neštěstí.

A k těm psům na sedačkách v MHD. Že neměli náhubek je špatný z hlediska zákona ale nějak jsem si nevšimla, že by to tam cestujícím vadilo. A že leželi na sedačkách by mitrhalo žíly asi nejmíň když vím, že tam kolikrát leží špinavý bezdomovci (majitel psů bydlel na lodi), počuraní a zablešení feťáci a jiná verbež, tak proti tomu jsou nějací psi opravdu prkotina, i když ležet by tam neměli ale nikdo nikdy nevíme jací lidé na té sedačce seděli před námi, z toho bych jako matka dítěte byla asi znepokojená víc, než z nějakého psa. A co teprve, když tam feťáci nechají stříkačku, nebo mají žloutenku, fakt paráda. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.8.23 13:10

No, tak jsem si to video také pustila, ač jsem se tomu nejdříve bránila.
K případu skutečně přijela plně vyzdobená zásahovka 8o, takže záznamu muselo opravdu předcházet něco nepěkného. A je tam jasně vidět, že policie přijela s odchytovou smyčkou, takže psy původně zastřelit neplánovala. Kdyby je majitel na policii nepustili, aby mohl sám utéct, nemuselo k tomu dojít.
Psů je mi samozřejmě strašně líto, ale co měla police v takové situaci dělat jiného? Přece se nenechají pokousat.
Osobně si myslím, že na plemena typu bull by měli zájemci a budoucí majitelé nejprve získat speciální povolení… takový „řidičák na bullíka“. Na zbraň také musíte nejprve získat povolení, kterým dokazujete, že s ní umíte správně zacházet. Útoky těchto plemen nejsou žádná sranda. Sama jsem jeden takový viděla a už to NIKDY nechci zažít znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
19.8.23 13:33

@Zmrzlina1945 nedíval jsem se na celé, ale vím, že policie v Anglii zbraně nenosí. A taky nosí hodně jiné uniformy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová