Začíná to být podezřelé - změna chování manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
1.3.15 13:11
@Mr.Electrolux píše:
A je tu opet oblibene lustrovani mobilu :mrgreen: Tak ja zase lehce rozsirim pravni bezvedomi nekterych uzivatelek :lol:

Neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací (§ 230 TZ)

A argumenty kde neninzalobce neni soudce… neberu. To uz taky muzete sikovne krast u nejakeho bezcharakterniho zivnostnika, a kdyz vam na to neprijdou, tak jste taky v pohode, ze? Vsak si to zaslouzi :cert:

Se tady sice oháníš paragrafy, ale přečti si to pořádně - musela by ta data „neoprávněně užít“. Už už vidím policajty, jak se zabývaj trestním oznámením na „projetí mobilu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 13:15

Bohužel myslím, že indicie jsou jasné, kdo zažil nevěru ze své strany nebo ze strany partnera, ti napíše, že v tom je jiná… zasněný pohled, mobil otočený displejem dolů atd. - buď je na drogách anebo se do někoho zakoukal… možná je to zatím platonické, čerstvé… Poslouchej své pocity a sděl mu je, pokud to neděláš celý váš vztah co pět minut, měl by tě vnímat a snažit se tvůj divný pocit narovnat. Pokud se nebude snažit ti nic vysvětlovat, přistoupila bych k dramatičtějším akcím typu, nebavíš mě, srovnej si priority, máš čas do 10.3. např. (doplň sama), já jedu s potomkem ke kamarádce na tu dobu. Anebo pokud nemůžeš odjet ty, ať odjede on na tu dobu někam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 13:19

@Gina108 Přesně tak. Mr. Electrolux asi nebude právník, jinak by věděl, že když si manželka přečte manželovu konverzaci v mobilu, že ji za to nikdo podle trestního práva neodsoudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
1.3.15 13:21
@Gina108 píše:
Se tady sice oháníš paragrafy, ale přečti si to pořádně - musela by ta data „neoprávněně užít“. Už už vidím policajty, jak se zabývaj trestním oznámením na „projetí mobilu“ :mrgreen:

každej na policii nadává a přitom by se na ni obracel s každým prdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 13:29
@Mr.Electrolux2 píše:
Uz jsem to tu psal x-krat, neopravenost ve smyslu trezniho zakoniku, paragraf 230 :nevim: abys tomu rozumnela, bez jeho vedomi je to trestny cin. Coz nevera kupodivu neni :think:

hele, já mám MOC ráda takové moralisty, jako jsi ty, co se schovávají za paragrafy, když se jim to hodí… Nikdy jsi neprojel na červenou? Nikdy jsi nestáhl film z netu a nedal jsi ho pak kolegovi v práci? Nikdy sis nenechal něco, co nebylo tvoje, když jsi věděl, že se na to nepříjde? Ať žije pokrytectví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
1.3.15 13:36
@starápaštika píše:
hele, já mám MOC ráda takové moralisty, jako jsi ty, co se schovávají za paragrafy, když se jim to hodí… Nikdy jsi neprojel na červenou? Nikdy jsi nestáhl film z netu a nedal jsi ho pak kolegovi v práci? Nikdy sis nenechal něco, co nebylo tvoje, když jsi věděl, že se na to nepříjde? Ať žije pokrytectví :mavam:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
1.3.15 13:37
@Mr.Electrolux2 píše:
Uz jsem to tu psal x-krat, neopravenost ve smyslu trezniho zakoniku, paragraf 230 :nevim: abys tomu rozumnela, bez jeho vedomi je to trestny cin. Coz nevera kupodivu neni :think:

Jojo určitě by to chlap vyhrál že když se ku*ví :lol: Hlavně se mají chlapi za co schovávat že? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
1.3.15 13:41
@starápaštika píše:
Bohužel myslím, že indicie jsou jasné, kdo zažil nevěru ze své strany nebo ze strany partnera, ti napíše, že v tom je jiná… zasněný pohled, mobil otočený displejem dolů atd. - buď je na drogách anebo se do někoho zakoukal… možná je to zatím platonické, čerstvé… Poslouchej své pocity a sděl mu je, pokud to neděláš celý váš vztah co pět minut, měl by tě vnímat a snažit se tvůj divný pocit narovnat. Pokud se nebude snažit ti nic vysvětlovat, přistoupila bych k dramatičtějším akcím typu, nebavíš mě, srovnej si priority, máš čas do 10.3. např. (doplň sama),já jedu s potomkem ke kamarádce na tu dobu. Anebo pokud nemůžeš odjet ty, ať odjede on na tu dobu někam…

tedy takhle ho té druhé krásně naservírovat na stříbrném podnose…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.3.15 13:45
@starápaštika píše:
Bohužel myslím, že indicie jsou jasné, kdo zažil nevěru ze své strany nebo ze strany partnera, ti napíše, že v tom je jiná… zasněný pohled, mobil otočený displejem dolů atd. - buď je na drogách anebo se do někoho zakoukal… možná je to zatím platonické, čerstvé… Poslouchej své pocity a sděl mu je, pokud to neděláš celý váš vztah co pět minut, měl by tě vnímat a snažit se tvůj divný pocit narovnat. Pokud se nebude snažit ti nic vysvětlovat, přistoupila bych k dramatičtějším akcím typu, nebavíš mě, srovnej si priority, máš čas do 10.3. např. (doplň sama), já jedu s potomkem ke kamarádce na tu dobu. Anebo pokud nemůžeš odjet ty, ať odjede on na tu dobu někam…

No nevím nevím, vykopnout chlapa na pár dnů nebo se sama zdekovat = vehnat ho milence rovnou do náruče. Jestli věčně zasněně čumí, tak je zabouchnutej, myslí poklopcem a nelze od něj čekat racionální uvažování. Tady zakladatelka musí vědět, jestli s ním chce zůstat nebo ne a podle toho se zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 13:45
@S.Ivanka píše:
tedy takhle ho té druhé krásně naservírovat na stříbrném podnose…

myslíš, že chlapi zahnou, jen když nejsou jejich ženy doma? Ten čas má mít na srovnání sama sebe, ne že bude s novou… pokud bude s novou, tak si nic nesrovná a ani nechce a je to jasný, ne??? Rozhodně to urychlí celý proces trápení… ale jestli radíš vyčkávat, zhubnout za měsíc 16 kilo, onemocnět, tak ok, tvůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.3.15 13:46

A nemůže to všechno naopak dělat proto, že chce vzbudit v manželce podezření? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
1.3.15 13:49
@starápaštika píše:
myslíš, že chlapi zahnou, jen když nejsou jejich ženy doma? Ten čas má mít na srovnání sama sebe, ne že bude s novou… pokud bude s novou, tak si nic nesrovná a ani nechce a je to jasný, ne??? Rozhodně to urychlí celý proces trápení… ale jestli radíš vyčkávat, zhubnout za měsíc 16 kilo, onemocnět, tak ok, tvůj názor

ale já vím jak to chodí, ale vyhodit ho s tím že ať si srovná priority…on by si je srovnal i tak, ale to buď a nebo…každý rozumný by řekl totéž, jinak já si tím prošla jako manželka…zhubla jsem 2é kilo za 6 týdnů a nemocná jsem dost…a pokud bys lépe četla, psala jsem že jsem více jak 3 roky i milenka ženatého…a vůůůbec mi to nevadí, jen vím, že když mu ta jeho doma udělá dusno, tak prchá ke mě a je tu moc rád…byt máme společný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.15 13:54
@S.Ivanka píše:
ale já vím jak to chodí, ale vyhodit ho s tím že ať si srovná priority…on by si je srovnal i tak, ale to buď a nebo…každý rozumný by řekl totéž, jinak já si tím prošla jako manželka…zhubla jsem 2é kilo za 6 týdnů a nemocná jsem dost…a pokud bys lépe četla, psala jsem že jsem více jak 3 roky i milenka ženatého…a vůůůbec mi to nevadí, jen vím, že když mu ta jeho doma udělá dusno, tak prchá ke mě a je tu moc rád…byt máme společný

Promiň, ale já tady nečtu tvoje příběhy, ale příběh zakladatelky… a je mi celkově jedno, jak žiješ teď. Problém manželky tvého milence je ten, že ho nekopla do zadele, ale to je její boj. Proč tady řešíš sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
1.3.15 13:56
@starápaštika píše:
Promiň, ale já tady nečtu tvoje příběhy, ale příběh zakladatelky… a je mi celkově jedno, jak žiješ teď. Problém manželky tvého milence je ten, že ho nekopla do zadele, ale to je její boj. Proč tady řešíš sebe?

Já neřeším sebe, psala jsem jak to chodí…já sebe neřeším už dááávno, jsem zcela spokojená, jen ten pohled z druhé strany…
PS: mě nevadí že s ní bydlí :palec: jejich problém ne můj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.3.15 14:02
@starápaštika píše:
Promiň, ale já tady nečtu tvoje příběhy, ale příběh zakladatelky… a je mi celkově jedno, jak žiješ teď. Problém manželky tvého milence je ten, že ho nekopla do zadele, ale to je její boj. Proč tady řešíš sebe?

Ona to píše jako svou zkušenost s podobnou situací jako má zakladatelka.
Já tedy takovou zkušenost nemám, ale znám chlapy a tvůj návrh mi přijde taky dost naivní, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí