Začínám být alergická na tchýni!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
7.12.12 19:49

Manžel se tomu jenom směje. A tím mě sere ještě víc. @Gabulle se mnou ze začátku mluvila jak kdybych byla úplně tupá, protože jsem jenom,,blbá" kadeřnice.
No některý tchýně jsou vážně,,úžasný"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
7.12.12 19:51

A je takový problém vzít si bundu a na oběd dorazit s manželem? Bože, kdo z vás je dítě? Tchýně nebo ty? Musíte si vymezit hranice a bude dobře. Seber se a jdi tam, tchýně se chytne za nos a když ještě bych po obědě prohlásila, že to bylo fakt výborné, že jsi moc ráda, že bydlí poblíž, že víš, že hlady neumřete, když jsi nemocná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eskarin
7.12.12 20:07
  • Citovat
  • Upravit
2926
7.12.12 20:11
@ynax píše:
A je takový problém vzít si bundu a na oběd dorazit s manželem? Bože, kdo z vás je dítě? Tchýně nebo ty? Musíte si vymezit hranice a bude dobře. Seber se a jdi tam, tchýně se chytne za nos a když ještě bych po obědě prohlásila, že to bylo fakt výborné, že jsi moc ráda, že bydlí poblíž, že víš, že hlady neumřete, když jsi nemocná..

Tak ne každý má na tohle žaludek, že jo… Ono se to krásně píše od počítače, ale ve skutečnosti by tohle udělalo jen malé procento z nás. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
7.12.12 20:13

@ynax Jo to je super nápad :mrgreen:.Poradíš i mě? Přítel s kterým žiji má rodinu tak hodinu a půl cesty autem od nás. Našeho syna vyděli jen když mu byl měsíc a pomáhali nás stěhovat. Jinak když jedou kolem tak se nestaví. Když se přítele zeptám proč, řekne mi že on nebyl doma-byl v práci- tak se nestavili.Jeho matka necestuje vůbec, prý nevydrží tu dlouhou cestu-je jí 62let a je v důchodu s přítelovým otcem kterej je věčně v lihu. Přítel chce abysme tam na svátky jeli, ale já nikam jezdit nechci. Vnuka si nevšimnou jak je rok dlouhej, nic mu k narození nedovezli a já tam mám jezdit a vnucovat se? Tvářit se že je vše vpohodě? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.12.12 20:29

@dajka16 A v čem je takovej problém se sebrat a zajet za nimi? Jako jestli jim je přeš 60, tak se nedivím, že se jim do cestování moc nechce. Vy jste mladý, takže vám to problémy nedělá.

• Citovat
  • Upravit
Eskarin
7.12.12 20:33

Přes 60 a takhle nemohoucí? To by už měli být v nějakým ústavu ne?

• Citovat
  • Upravit
2752
7.12.12 20:46

Tak co tu píšete není nic proti mojí kamarádce :,(. Odjeli s manželem na víkend na hory ale v půli cesty si vzpomněli, že něco doma zapomněli a tak se vrátili. Jejich dům byl plný cizích seniorek :evil: a v čele kamarádky tchýně, která vedla tu výpravu a říkala, tak tady mají mladí ložnici - když je zahlídla zkameněla. Kamarádka byla rudá vzteky a manžílek??? NIC vždyť je to maminka, chudák žije sama, dodneška má jejich klíče od bytu a je prakticky NEDOTKNUTELNÁ :lol: přerovnává jim věci, pere, žehlí když nejsou doma a mluví o kámošce jako o neschopné… takže řešení obědů se mi zdá jako prkotina proti tomuhle 8o. Já si na tchýni nemůžu stěžovat, je to moje dobrá kamarádka Miluš :srdce: :* :dance: nedala bych ji nikomu na světě - i když někdy se taky rafnem ale pak je to zase OK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
7.12.12 21:04

@RadkaCh jo a jeho bráchovi je 36 a švíci 31 chudáci staří :twisted: Pokud stojí o svého synovce a vnuka tak by snad aspoň jednou za půl roku dojet mohli ne. A tak co se s přítelem známe-šest let-tak tam na svátky jezdíme vždycky. Malej má sedum měsíců a taky bych jim mohla říct že v autosedačce ta cesta pro něj taky není moc příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
7.12.12 21:07

@Alčák1 Tak to tvojí kámošce nezávidím a obdivuju pevný nervy, zato ty si to vyhrála :potlesk: k takové tchýni lze jen gratulovat a přát ať vám to i nadále tak klape ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
7.12.12 21:09

Díky moc, tchýni jsem poznala když ji bylo 39 a letos ji bylo 52 nějak to letí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.12.12 21:13

@dajka16 No tak o něj asi nestojí. Když ho nechtějí vidět, tak nechtějí. Když ty tam nechceš jet, tak nechceš, nevnucuj se. Co vlastně teda chceš? Popravdě nevidím problém, já vidět svoji tchýni a švagra jednou do roka, tak skáču radostí až do vesmíru. Tchýně se nám do baráku napakuje každou sobotu na celej den a švagr bydlí hned vedle nás a z toho fakt nejsem odvařená.

• Citovat
  • Upravit
13119
7.12.12 21:14

@dajka16 tak to ti nezávidím, s tím nehneš, když prostě tchýně nechce, tak nechce, škoda je to její, protože přijde o krásné chvíle se svým vnukem.

Já vím, že by tu moji radu spousta lidí neudělalo (stejně jako bych to neudělala ani já, když jsem byla čerstvě vdaná), ale uteklo pár let, zmoudřela jsem a vím, že teď bych to udělala. Holky, můžu vás uklidnit, že za pár let uvidíte spoustu věcí jinak, než je vidíte teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
7.12.12 21:19

@RadkaCh Jo jenže vysvětly to chlapovi kterej je jen věčně omlouvá. Asi to buď zavání hádkou na svátky nebo tam pojedu a budu mět skažený svátky jen já. Vím moudřejší ustoupí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.12.12 21:24

@dajka16 Používat frázi moudřejší ustoupí v manželství je dost dobrý. K svátkům ti povím to, že my teda ještě prcka nemáme, přijde až příští rok na jaře. Už je zavedený, že 23. prosinec patří rodině z mé strany, jede se k našim, kde jsou ti nejbližší a pak jedeme domů. Štědrý večer jsem v loni svolila, že strávíme u mužovy mamky. A asi svolím i letos, protože sami bychom se doma zaprvé nudili a za druhé se provádí menší rekonstrukce, takže nic moc sváteční podmínky. Ale od příštího roku s mimčem už je domluvené (partner teda nic nenamítal, jasně se mnou souhlasil), že 23. k mým rodičům, Štědrý večer sami jako rodina v našem domě a k jeho mamce 25. prosince. Prostě tradičně takhle a nejede přes to vlak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová