Žádám o radu a finanční příspěvek
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@somov píše: VíceÁha, tak to s takovou ale pak horko těžko něco platí přes aplikaci - jak to prosím tě dělá tedy s těmi platbami?
A nemyslíš si, že by bylo fajn nejdřív vyřešit to s partnerem jak to vlastně je než hned zakládat diskuzi a chtít po nás peníze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přemýšlím, zda jsi tak jednoduchá, nebo si z náš děláš srandu.
A klidně mě nahlaste adminovi. Dlouho mě žádná diskuze tak nenakrkla. A ještě bude chtít peníze.
- Citovat
- Upravit
Jako takhle… já si dovedu představit, že ta platba přes aplikaci blbne. Já mám občas problémy s platbami přeš apku od T-mobile, takže už to radši platím jinými cestami. A jednou se mi stalo u PRE, že platba z účtu odešla a oni mi ji zkoušeli strhnout znovu, protože se jim to nepřipsalo. A jednou se paní u VZP uklikla a byl ze mě rázem neplatič. Ale pořád přece vidíš, že ta platba neodešla, nebo se nepřipsala a svítí to tam neuhrazené. A z mé zkušenosti tě hned nahání. Ale pokud ti přítel tvrdí, že nezná přihlašovací údaje, tak to spíš tipuji na to, že problém bude někde jinde. Navíc, odpojit mi elektřinu s tím, že mám někde na moje jméno dluhy a jsem přesvědčená, že nemám, tak ráno stepuju před kanceláří ČEZu, aby se to vyřešilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nikomu vám není divný, že ti vesele vypisuje? Počítač, modem a telefon má asi na ruční pohon. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Livi92 Tak přihlašovací údaje ti pošlou znovu, ne? Když zapomeneš heslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše: Více
Může mít telefon a data. Ten si nabít třeba u sousedů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše: Více
Pokud má větší mentální postižení a ještě autismus, ten nejvyšší dostanou, protože to dítě je na matce naprosto závislé a vždy bude. Na moje děti ve speciální třídě to berou všichni, co vím. A ani to všechno autisté nejsou, ale mají středně těžkou nebo těžkou MR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a kolik ten nedoplatek je? Když chtějí celou platbu, tak to víte.
A pokud email dostali, že platby jsou uhrazené můžeš to přeci klidně vložit sem.
- Citovat
- Upravit
@lucad77 píše: Více
Však já ti to neberu, je to možné spíš zakladatelce moc nevěřím, moje dcera je taky na mě závislá, i když nemá těžkou MR. U nás je problém že nespadáme posudkovému lékaři do tabulek, jiné dítě v republice není
známe s takovou diagnózou tak máme jen dvojku. A znám paní která má dcerku s těžkou MR, ještě má onemocnění srdce, špatně chodí a má jen 3 proto mě to bylo divné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše: Více
Ona psala CEZ aplikaci, pres tu, do ktere si nepamatuje prihlasovaci udaje ![]()
Ale tedy fakt tam platit jde, v aplikaci jde zaplatit kartou nebo Google pay, musim priznat, ze jsem to netusila. Myslela jsem, ze kazdy jede trvalaky nebo nekdo jeste SIPO.
Ovsem nemuze tam takhle prostw vzniknout nesparovana platba, kdyz je to primo. Takze zase nějaké kecy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov A trochu vlastní iniciativy? Ta kamarádka taky nikde nic nenašla, proto začala šít, vyrábět svíčky, háčkovat,… Samo jí nic nespadlo do klína. A to je, pěkně prosím, z maličké vesnice, kde široko daleko nic není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše: Více
No je fakt, ze nejde poznat jakou aplikaci. Ja brala, ze CEZ
přítel posílá veškeré platby na ČEZ přes aplikaci
Ja bych takto IB nenazvala, ale tady je vse mozne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@somov píše: Více
Hm, a jak to teda přes tu aplikaci platí, když si nepamatuje přihlašovací údaje? Když zapomenu, tak si nechám poslat nové. Ten ti fakt lže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!