Žádné hlídání dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.2.24 15:25

@Majinka7 bez komentáře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.24 15:27

@K. Rocánková ano, snažím se ji pomoct aspoň prave nákupem, vyzvednutí léku atd. Proste to musím nejak přestat resit, povznést se. A bude to dobre. Dekuji za povzbuzení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.24 15:28

@Takyjedna aha,tak to je zase jinaci extrém. Tak tohle bych nedala. Však ony mi odrostou brzo a jednou se tomu jen pousmeju.

• Citovat
  • Upravit
2499
3.2.24 15:35
@Anonymní píše:
@Majinka7 bez komentáře.

Takových jako ty pár znám, neumí si nic moc zařídit, ale zavidí ostatnim.Zkus to říct ségře, třeba ti pomůže s hlídáním. Lepší si to vyříkat, než k ní cítit hořkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.2.24 15:40
@topazio píše: Často tu čtu, že rodiče upřednostňují děti od dcery a děti od synů jsou jim šumák. Takový případ mám i ve svém okolí. Prarodiče (hlavně babička) milují vnuka od dcery a vnuci od syna pro ně (ni) neexistují.

A o vztahu tchyně a snacha si nečetla nikdy nic? :lol: tam bych hledala, jestli byla prvni slepice nebo vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.2.24 15:47
@Bubla Bůčková píše:
A o vztahu tchyně a snacha si nečetla nikdy nic? :lol: tam bych hledala, jestli byla prvni slepice nebo vejce.
Četla jsem toho dost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.24 15:59
@Majinka7 píše:
Takových jako ty pár znám, neumí si nic moc zařídit, ale zavidí ostatnim.Zkus to říct ségře, třeba ti pomůže s hlídáním. Lepší si to vyříkat, než k ní cítit hořkost.

Neumí si nic moc zařídit?!konkretne znáš moji přesnou neschopnost si něco zařídit? Boze, boze!
Tohle přece není o schopnosti a neschopnosti.

• Citovat
  • Upravit
26747
3.2.24 16:11
@Anonymní píše:
Neumí si nic moc zařídit?!konkretne znáš moji přesnou neschopnost si něco zařídit? Boze, boze!

Jo tak to jsou takový hrabeci rady většinou od lidí, co jim někde jen přálo štěstí. Nevím, jaká okolnost by mě donutila si do domu pozvat naprosto cizí osobu z netu hlidacky.cz , svěřit ji 4 leté dítě, dát tisícovku a zmizet bezstarostně do kina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.24 16:24
@Anonymní píše:
Tak tohle musí být úplný “teror”. Tohle by mne opravdu mrzelo.Je fajn, zes to takhle beres.Mas můj obdiv.

Mrzelo mě to dost. Teď už je mi to víceméně jedno. Mám dost práce kolem organizace svého času a dítěte. Někdy padám na pusu. Mám plný úvazek a skolkove dítě. Ale jde to. Vlastně v tom teď vidím výhody. Nikdo mi neovlivňuje dítě a holt čas pro sebe si uziju až bude dítě větší. Samozřejmě se to celé odrazilo i na vztahu ja - manzel. Ale to už je jiná písnička.
Přitom jsem se opravdu snažila aby vztahy byly dobré. Ale když nechtějí, tak nechtějí. Na oplátku nemůžou čekat, že se o ně budu zajímat až nebudou moct.

• Citovat
  • Upravit
9117
3.2.24 16:31
@Bubla Bůčková píše:
Jo tak to jsou takový hrabeci rady většinou od lidí, co jim někde jen přálo štěstí. Nevím, jaká okolnost by mě donutila si do domu pozvat naprosto cizí osobu z netu hlidacky.cz , svěřit ji 4 leté dítě, dát tisícovku a zmizet bezstarostně do kina :nevim:

Takže bys deset let seděla doma a nikam nešla nebo jak bys to udělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
3.2.24 16:34
@Anonymní píše:

Mas dvouleté dite, talze zanedlouho se budeš vracet do prace, kašli na setreni na hypoteku a zaplať si občas hlidaní. Hypo bude priorita potom. Kdyz chlap nepomůže, tak aspoň takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.24 16:46
@Bubla Bůčková píše:
Jo tak to jsou takový hrabeci rady většinou od lidí, co jim někde jen přálo štěstí. Nevím, jaká okolnost by mě donutila si do domu pozvat naprosto cizí osobu z netu hlidacky.cz , svěřit ji 4 leté dítě, dát tisícovku a zmizet bezstarostně do kina :nevim:

Jo, přesně. Já jsem na to podobné jako zakladatelka, manžel hodně pryč, často na víc dnů, často chodí domu když už dítě spí. Prarodiče neschopní a neochotně hlídat. Žádná širší rodina není, jsme oba jedinacci, takže ani žádné krizové hlídání když se něco stane. Jako to že dokud nebude dítě dost velké aby jezdilo na nějaké tábory nebo školy v přírodě, tak si s manželem nedojdeme ani na večeři, je mi třeba trochu líto a závidím těm co můžou. Ale když jsem tu byla nemocná s horečkou, manžel v pr… na druhém konci Evropy a klepala jsem se zimnici s dítětem na hřišti protoze nevzit ho ven, tak by mi doma skakalo po hlavě a nonstop jecelo, to mi bylo do breku no. Upřímně za těchhle okolností asi nejdu do druhého, protože to jiné nebude, manžel nemá zájem na práci nic měnit. Na chuvu máme, ale prostě nechávat dítě s cizí ženskou kvůli svému pohodlí se mi příčí. Prostě to musím zvládnout. Zas nemám starosti o peníze, protože teda neplatíme žádnou obří hypotéku, bydlíme v normálním pěkném bytě, ani nemáme luxusní auta. To je dan za to.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
3.2.24 16:51
@Anonymní píše:
@topazio ano.Vnitřně žárlim. A vím, ze zbytecne.

Tak byla to Tvoje volba. Ale dobrý je, že ty děti jednou vyrostou.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
3.2.24 16:55

Nase tchyně viděla naše děti naposledy o prázdninách. Bydlí 25km od nás. Za hodinu MHD by tu byla. Nejde to tak nejde. Mohu to jedině respektovat. Samozřejmě mě někdy mrzí, že nemá žádný vztah k našich dětem ( není to o věku dětí).
Ale to je tak jediné. Ona to změnit nechce a já se buď můžu trápit nebo to nechat být. Jsem dost stará na to, abych umělá volit tu druhou variantu, protože s tím stejně nic neudělám. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.24 16:56
@Serpentini píše:
Takže bys deset let seděla doma a nikam nešla nebo jak bys to udělala?

Ano, nebo jednou za čas když se domluvím s manželem tak může přijít z práce dřív a já večer můžu na chvíli někam jít třeba s kamarádkou nebo si zacvičit. Třeba jednou mesicne to tak děláme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML