Žádné hlídání dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9117
3.2.24 23:37
@Anonymní píše:
Hele, nevím proč na mě tak utocis. Ne, proč by měly být špatné, pokud mají to dítě komi dát, aby to i pro něj bylo fajn. Sama kdybych měla nějaké příbuzné které by k mému dítěti měli vztah a chtěli by s ním být, jen bych to podporovala, byla bych ráda že si tvoří vztahy v širší rodině. Já měla skvělou babičku, tety, strýčka. Tenhle smysl s chuvou úplně není. Kdo má takovou, že je pro dítě přínosem, tak super, myslím si že vyhrál v loterii. Neříkám že nechat dítě s chuvou je nějaké zlo, jen že by to pro něj podle mě nebylo nic moc. Ano, osobní zkušenost nemám, a to proto, že jsem je zatím mít nechtěla. Chuvu využívá jedna moje dobrá kamarádka a jedna známá z okolí. Obě musí kvůli práci. Bohužel od obou kazdou chvili poslouchám nějaké potíže s chuvami, obě už mají bůhví kolikatou, se dvěma z nich jsem se potkala když si zrovna děti předávali a dobrý dojem jsem z nich neměla. Takže tak jsem dospela k tomu, že o skutecne dobrou chuvu bych asi jen tak náhodou nezakopla a nechávat dítě kvůli své zábavě prostě někomu jen abych ho na chvíli odložila by mi příjemné nebylo. Jo, kdybych kvůli něčemu musela, tak asi budu prostě hledat a hledat za své přítomnosti než bych našla, ale zas když mě k tomu žádná nutnost netlačí, tak mi to přijde nesmyslné.

Nikdo na tebe neútočí, jen nesouhlasím s tvými názory. Tím bych tuto debatu ukončila, nemá smysl v tomto pokračovat, já si s lidmi kteří něco odsuzují aniž by s tím měli zkušenosti, nerozumím: "Jo já vím že trauma by nemělo ale přínos by to pro něho nebyl žádný a nějak mi povinnost k dítěti přijde důležitější než párkrát běhat někde za zábavou. ", "…nechávat dítě kvůli své zábavě prostě někomu jen abych ho na chvíli odložila by mi příjemné nebylo. " Už na mě dále nereaguj, nemám si s tebou co říct. ;) Dál na hrdinné anonymní uživatele reagovat nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.24 07:37

@MP Evik se segrou mám pěkný vztah, jezdíme spolu na dovolene, vikendy. Rozumím si s ni ve spoustě věcech a máme sesterské názory na spoustu věci. ALE ano, slyším jak nestíhá kolikrát ani uvařit, zehlit, jak jsou deti cely týden opruz, ze už neví, co s němi dělat. Rozhodne neříkám, ze se jim nevěnuje ale za ni to má narocne.
A pak prave toto, mas každý víkend volný, tvoje deti mas 5 dnů v týdnu, vikendy tráví u tchyně a ty muzes dohnat resty+si vlastně oddechnout po svém. A to ja neznam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.24 07:42

@Serpentini ja odpovím za sebe. Přijde mi to trochu zvláštní. Byla bych stastna, za hlidaci babičku, teticku nevím koho ale trávit víkend, co víkend bez deti ne. Teď jsem na rd, až budu v práci ten spol. čas se smrskne a o víkendu holky odevzdam úplně pryč? nevim, at si tohle určí každý sám.

• Citovat
  • Upravit
2447
4.2.24 07:45
@Anonymní píše:
Tak jestli myslíš že si manžel začne na večeře chodit s milenkou, z toho strach nemám, na to by ten můj workoholik nenašel čas. Nechtěla jsem to takhle, měla jsem stejně náročnou práci jsko on a byli jsme domluveni že po narození dítěte pribrzdi i on a budeme se věnovat rodině, já samozřejmě plně, on prostě nebude pracovat tolik. Teda uplne puvodne bylo na stole ze budu ja na jeden den v tydnu v praci, a on s dítětem. Najednou to nejde, nejde ani vic volna, nenadelam nic. Ne že by to vyřešilo hlídání, ale aspoň bych pořád na dítě nebyla sama a byli jsme víc spolu jako rodina. Jo já vím že trauma by nemělo ale přínos by to pro něho nebyl žádný a nějak mi povinnost k dítěti přijde důležitější než párkrát běhat někde za zábavou. Že hlídání nebude jsme věděli, sntim jsme do toho šli, tak máme prostě spolecne vecery doma. Naštěstí už dítě pěkně v noci spí, takže nechodím spát s ním a ten společný čas je.

No tak to by mě ani nehlo. Přivezla bych mu dítě do práce, předala na vrátnici a nazdar. Večer bych si k němu sedla k TV jen abych si před ním listovala v Tinderu a zcela klidně oznámila, že hledám otce pro druhé dítě, který bude skutečný otec a ne jen dárce spermie. Příšerný, jak sebou ženský nechají zametat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
4.2.24 08:55
@Anonymní píše:
@Serpentini ja odpovím za sebe. Přijde mi to trochu zvláštní. Byla bych stastna, za hlidaci babičku, teticku nevím koho ale trávit víkend, co víkend bez deti ne. Teď jsem na rd, až budu v práci ten spol. čas se smrskne a o víkendu holky odevzdam úplně pryč? nevim, at si tohle určí každý sám.

Tak asi nikdo neposílá děti pryč víkend co víkend, ale jednou za tři nebo čtyři týdny mi teda jako zlo nepřijdou a uměla bych si to klidně představit (až na to že se toho nikdy nedočkám). A to už dávno do práce chodím. Samozřejmě ne do čtyř odpoledne, takže toho času je pořád spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
4.2.24 09:07
@Annonymní_007 píše:
No tak to by mě ani nehlo. Přivezla bych mu dítě do práce, předala na vrátnici a nazdar. Večer bych si k němu sedla k TV jen abych si před ním listovala v Tinderu a zcela klidně oznámila, že hledám otce pro druhé dítě, který bude skutečný otec a ne jen dárce spermie. Příšerný, jak sebou ženský nechají zametat :roll:

Tak to je příšerný, jak nějaký ženský zametaj s dětma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.24 09:07

@Serpentini každý víkend! neni to třeba od pátku do nedele ale od soboty do nedele popr.od patku do soboty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.24 09:09

@Takyjedna přesně tak! nejvic traumatizující to musí být pro to dítě. A ty si ve finále poklepes na rameno.jak jsi mu to nandala.Komu?!

• Citovat
  • Upravit
2447
4.2.24 09:13
@Takyjedna píše:
Tak to je příšerný, jak nějaký ženský zametaj s dětma :roll:

Jojo, chtít aby se vlastní otec staral o dítě, fakt příšerný, no :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.24 09:14

@Annonymní_007 způsobem,jakým jsi to napsala ano!

• Citovat
  • Upravit
9414
4.2.24 09:18
@Annonymní_007 píše:
Jojo, chtít aby se vlastní otec staral o dítě, fakt příšerný, no :nevim: :D

Prosím tě, přečti si v klidu, co jsi napsala. Klidně několikrát. Pak si představ, že bys byla ty to dítě, co má takovou matku, která takhle nepřemýšlí a dělá takový nepředvídatelný trucpodniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
4.2.24 09:28
@Anonymní píše:
@Serpentini každý víkend! neni to třeba od pátku do nedele ale od soboty do nedele popr.od patku do soboty.

Jo ty se bavíš konkrétně o svojí ségře a ne jen tak obecně. Tak to máš napsat hned, pak jsem mimo. :D Holka nevím, já s nimi nežiju a ty bys měla v sobě tu zášť krotit, nedělá ti to dobře. Já si třeba taky myslím o známé, která má střídavou péči a když už ty děti má, tak je každou chvilku nacpe rodičům na hlídání, že už to není v pořádku. Ale nijak se tím neužírám, jen je mi líto těch dětí, které to nenesou dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
4.2.24 09:39
@Takyjedna píše:
Prosím tě, přečti si v klidu, co jsi napsala. Klidně několikrát. Pak si představ, že bys byla ty to dítě, co má takovou matku, která takhle nepřemýšlí a dělá takový nepředvídatelný trucpodniky.

Trucpodniky, to je vtip? Kdybych se s chlapem dohodla, že omezí práci nějakým způsobem, já měla dítě a on oznámil, že na mě a dítě s*re a práci nijak neomezí, v tu chvíli by měl tašky přede dveřmi. Dát mu jednu poslední šanci považuji za extrémně velký ústupek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
4.2.24 09:53

@Bubla Bůčková tak ten podpis mě rozsekal :mrgreen: jak výstižné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
4.2.24 09:55
@Anonymní píše:
@MP Evik se segrou mám pěkný vztah, jezdíme spolu na dovolene, vikendy. Rozumím si s ni ve spoustě věcech a máme sesterské názory na spoustu věci. ALE ano, slyším jak nestíhá kolikrát ani uvařit, zehlit, jak jsou deti cely týden opruz, ze už neví, co s němi dělat. Rozhodne neříkám, ze se jim nevěnuje ale za ni to má narocne.
A pak prave toto, mas každý víkend volný, tvoje deti mas 5 dnů v týdnu, vikendy tráví u tchyně a ty muzes dohnat resty+si vlastně oddechnout po svém. A to ja neznam.

To se pak nedivim, ze citis to co citis. Na druhou stranu segra nemuze za to, ze ty hlidani nemas. To pomaha mne, ma pravo si postezovat. Zauvazuj o hlidacce. My mame taky hyposku na krku, a rikala jsem si skoda 2 tis. Kc mesicne, ale zadna skoda to neni. I pro deti to je lepsi, kdyz maji odpocatejsi matku. Min kricim, mam vic trpelivosti…Jak tu nekdo psal, normalne udelas vyberko, nejdriv hlidani s tebou, pak s tebou v dome a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí