Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Presne tak, taky jsem na to myslela, že ženich má do toho co mluvit.
Od me nej kámošky nechce její přítel, ať k nim domu s holkama chodíme, kvůli nej nás nezve na oslavy k nim a zbláznim se z toho? Je mi to úplně jedno, vždycky pak vymyslíme alternativu a jdeme někde posedet nebo dáme sraz u jedné z kamaradek
@Dn0712 píše: Více
Zrovna dítě v tomhle věku mi přišlo pro jakékoliv aktivitu jako oslavy, restaurace, výlety, dovolené jako úplně ideální. Většinu dne prospí a k tomu stačí kočárek, druhou věc co potřebovalo jsem měla stále u sebe, no a pak už zbývá jen přebalit a to také není žádná věda. Zhruba ve 3 měsících jsme byli celý den a noc na svatbě a bylo to naprosto skvělý.
Doba kdy to s dítětem začne být logisticky náročnější nastává až později.
@Azeretereza píše: Více
Nejlepší svatbu měla kámoška, která na hostinu pozvala jen nejužší rodinu. My kamarádky jsme přišly na obřad, pogratulovaly, daly dárek a šly. Za půl hodiny sfouknuto, bez dramat a tyjátrů, všichni spokojeni. Fakt nechápu ty věčný divadla s pozváním a nepozváním a vyráběním problémů.
@Semtex píše: Více
Tak by bylo lepší, kdyby řekla : hele s děckem jsi furt, tak ho na den prostě odlož na hlídání a dojdi. Jinak budu příšerně nas…
Hm, lepší?
Jednou se rozhodla pro svatbu bez dětí, většina z toho kovbojku nedělá. Jen zakladatelka musí. ![]()
@lucad77 píše: Více
Chapu, ze svym pocitum neporucis, ani to po tobe nikdo nechce. Ale budes muset zapojit rozum, pokud nekdo nechce svatbu plnou rvoucich deti a materske skoly, da se to pochopit, ale pak tezko muze udelat vyjimku. A byt s takto malym ditetem na oslave, promin, to se mi zda take dost mimo, fakt bys to absolvovala? Nebo si jen lzes do kapsy. Obrad zvladnes s hlidanim venku v kocarku. Cisi z toho, ze chces kamaradku odepsat, tak to radeji nech ulezet.
@Šmoulice ještě k úplné dokonalosti té svatby chybí, aby nevěsta požadovala tradiční “výměnu manželek” - aby její léta rozvedení rodiče utvořili původní páry a noví partneři sedeli na obřadu i hostině kdesi vzadu v koutku
protože NEVĚSTA TO CHCEEEEEEEEEEE ![]()
Asi bych dala miminko manzelovi povozit, a sla aspon na obrad. I kdyz, asi ani to nez kdyby mi to tak podala. Mrzelo by me to. Chapu, ze nekdo nechce na svatbe deti, chce mit zabavu pro dospele a nechce tam pobihajici kricici deti a vymyslet pro ne zabavu. Ale tak 3 mesicni (pravdepodobne po vetsinu casu spici) mimino ji zabavu fakt nijak nenarusi.
Na pozvánce bez dětí mi nepřijde nic špatného. Nechtěl bych aby se během obřadu ozýval neustál brekot mimina a doufat, že ten rodič se zvedne a odejde, tak na to bych moc nespoléhal. Baví mne ty příspěvky některých o tom jak jejich dítě je klidně, tiché a nezlobí ![]()
To miminko z toho nic nemá, tahat plenky, mléko, kočár a kdoví co ještě, když malý může být pár hodin s otcem…
Zakladatelka bere pozvání bez dětí jako útok na sebe…tak to není. Z její strany jde o emoce hormony.
Za neslušné bych považoval objevit se tam s kočárkem a naprosto ignorovat přání novomanželů. Má to být jejich den a ne den zakladatelky a jejího miminka.
@Semtex píše: Více
Tak určitě.
Ještě nějakou další trapnost ze sebe vypustíš? ![]()
Vtipne, jak ve vedlejsj diskuzi se pousteji do zakladatelky, ktera na svatbe nechce partnery kamaradek (prani nevesty). A tady se pousteji do zakladelky v opacne situaci - mrzi ji, ze je pozvana bez ditete (prani nevesty).
Ja te chápu.. Bez dětí bych to brala jako bez dětí, který tam budou všude lítat, jecat, můžou něco rozbít.. Miminko sice je taky dítě, ale úplně bych to do toho nepočítala.. Kdyby pri nakym programu zacalo plakat, tak prostě s nim půjdeš za dveře, aby nerušilo.
Miminko bude i v době svatby malý a opravdu většinu prospí. Taky by mi to přišlo líto.
Ale možná se bojí, ze by právě miminko bylo středem pozornosti a ne ona, jako nevěsta ![]()
@malákráličice ano, takhle jsem to myslela, že chápu, že se musí respektovat přání, ale to neznamená, že to někomu neublíží. Někdo říká, že z toho dělám drama, ale já se přece tady s vámi „jen“ radím a píšu své pocity. S nevěstou jsem to ještě neprobírala, nechtěla jsem dělat zbrklé rozhodnutí.
@a12 píše: Více
Ale ono, když to miminko začne plakat při tom programu, tak už je to dost velké narušení … a tomu se chtějí nejspíš vyhnout ![]()
Jako doufám, že to ani probírat nebudeš.
To se prostě nedělá … Buď to respektuj, jako ostatní. Nebo prostě nechoď. ![]()
@Šmoulice píše: Více
No ale taková diskuse už tady taky byla.