Zákaz kouření- kuřáci s nekuřáky v baru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4367
31.8.18 13:59
@Kfětoslava píše:
"V sobotu se nas seslo 8 a jelikoz uz bylo pozdeji chladno, sli jsme si sednout dovnitr, ne na zahradku. " Psychlog a ještě problémy s psaným textem. Takže ti nekuřáci nařídili kuřákům, aby šli dovnitř, aha. No jdi si peknout a popřemýšlej, jak to bylo, určitě to přesně víš, pak to tu můžeš ještě jednou rozebrat.

A pak šli ven. Nemám problém s psaným textem. Možná u tvého příspěvku - psychlog a peknout.
Ty jsi tam očividně byla. Tak rozebírej, já se spokojím s napsáním svého názoru, ty psychlogu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
31.8.18 14:00

No jo, vybojovali jste si protikuracky zakon, tak si ted sedte v tech cistych hospodach a uzivejte si, ze je mate pro sebe a nikdo vas neohrozuje spatnym prostredim :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
31.8.18 15:20

Tohle me strasne bavi :lol:
:lol: kdyz jsi ten protikuracky zakon tak chtela, dobre ti tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
31.8.18 15:32

Já vim, jaká je to ironie. Doplácím na to, že se mi splnilo přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.18 23:03

@Tamara27 Nic proti tobě, ale tím, že jsi bojovala za protikuřácký zákon bych se zrovna nechlubil. Já jsem nekuřák, ale ten zákon je taková kravina, že to snad není možný. Dokud se budou cigarety vyrábět, tak je jakýkoliv odpor proti tomu zbytečný a směšný. To jestli někdo kouří nebo ne, je jeho svobodná volba (ano je jeho svobodnou volbou, že si huntuje zdraví) a je jenom na základě kompromisu jestli kuřáci budou obtěžovat nekuřáky a jestli se nekuřáci obtěžovat nechají. Píšeš, že vás bylo víc kuřáků, tak je snad jasný, že se holt musí menšína podřídit většině a dokud je ještě teplo, tak holt budou sedávat venku. Takže máš dvě možnosti, buď sedět ublíženě uvnitř a fňukat, že oni se s tebou neba a nebo tam prostě jít a podřídit se. A nebo si vybrat takovou hospodu, jako máme my, kde to hospodskej vyřešil chytře, vedle hospody má soukromou garáž a v zimě se chodí kouřit tam.

• Citovat
  • Upravit
260
21.9.18 00:01
@Tamara27 píše:
Jojo, mas pravdu. Ja proste necekala, ze tam budou porad. Jak jsem psala, myslela jsem, ze jen obcas odbehnou.

Jasně to tě chápu. Mám taky kamarády kuřáky a taky s nimi vesměs stojím venku, když je ještě dobré počasí, vezmou si drink ven a kecají a kecají a u toho vykuřují, ale jak začne zima, tak jen vyběhnou a jsou velice rychle zpět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová