Zákon o IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
veverttka
3.8.11 09:12

Ish, díky za zprávu! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
ish
5353
26.8.11 17:39

No, takže prej přece jenom něco bude… http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
26.8.11 17:55

Díky za info, to není tak špatná varianta. Ale ta diskuze pod tím je teda výživná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
6.9.11 21:43

An ahoj :mavam: už to schavalily?já zatím jen o tom četla ale nevím že to platí co nevidět bych měla jít do caru tak se na to poptam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
7.9.11 22:18

MINKO, schválili dnes, ale jak jsem psala do Stellartu, doufám, že to pro nás v tom pokusu co máme před sebou a schválený ještě neplatí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.11 09:01

Je škoda ,že chtějí ovlivnit počet embryí . Myslím si ,že by toto rozhodnutí měli nechat na nás. Je pravda ,že dvojčata je vetší riziko a zvýšená finanční zátěž pro ZP ,ale je to omezeno jen pár měsíci . Pokud ZP platí za léčbu alkoholiků a feťáků tak je to i na roky . Někdo se léčí i 20 let a pod. někteří časem chodí i na dializu a pod. protože , jim selhávají játra , ledviny. Takže si myslím ,že léčba těchto lidí nevede k úspechu a ZP stojí miliony a výsledek je velmi malé procento úspěchu.

• Citovat
  • Upravit
5934
8.9.11 10:36
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
8.9.11 10:48

volala jsem do caru zatím nic neví takže zatím ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicky555
20.11.11 15:21

počet embryi - nový zákon

Tak nás všechny obelhaly - snížili počet embryí, ale počet pokusů na 6 nenavýšili! Při nižší pravděpodobnosti početí to znamená podle mě jediné: už tak vymírající republika na tom bude ještě hůř. A za pár let tu nebude nikdo, kdo nám bude vydělávat na penzi! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2486
20.11.11 19:12

Niky, odkud čerpáš? Máš nějaký odkaz?

Jinak lidi myslím kvůli penzi nerodí a lidí je jak sr..ek tím bych neargumentovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.11.11 09:16

Holky,tak jsem si dnes zjišťovala informace o tomhle novém zákoně. Volala jsem si přímo na ministerstvo zdravotnictví. A prý byl včera už podepsán prezidentem. Výklad je ale takový,že pokud si necháme zavést jedno embryo, máme hrazeny 4 IVF pojišťovnou. Je ale možno si nechat zavést i dvě, s tím,že pojišťovna proplatí jen 3IVF jako je to doposud. Tak doufám,že mi podali pravdivé informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
23.11.11 15:14

Díky za info, to je myslím minimální zásah a nikoho to nepoškozuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dolim
23.11.11 16:10

Nechápu, jak za nás můžou rozhodovat ty tupý palice co si říkají politici

• Citovat
  • Upravit
1033
23.11.11 16:53
janinka25 píše:
Holky,tak jsem si dnes zjišťovala informace o tomhle novém zákoně. Volala jsem si přímo na ministerstvo zdravotnictví. A prý byl včera už podepsán prezidentem. Výklad je ale takový,že pokud si necháme zavést jedno embryo, máme hrazeny 4 IVF pojišťovnou. Je ale možno si nechat zavést i dvě, s tím,že pojišťovna proplatí jen 3IVF jako je to doposud. Tak doufám,že mi podali pravdivé informace.

Janinko,nevíš jestli to bude platit i po novém roce?Já jdu až v lednu,ale chtěla bych dvě.O tom zákoně jsem vůbec neslyšela 8o Nám stejně samotné IVF nepomůže,takže hromadu doplácíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dolim
23.11.11 17:50

Holky je to tak, že doteď platí pojišťovny tři pokusy a můžete si samy vybrat počet embryí, od ledna (asi) bude pojišťovna platit čtyři pokusy, ale jen těm, co si zvolí u prvního a druhého pokusu jen jedno embryo, takže my, co už IVF procházíme, jsme stejně z obliga, bude to jen pro „nováčky“ :P Jinými slovy pokud někdo z nováčků bude chtít hned při prvním IVF dvě embrya, může, ale placeny mu budou „jen“ tři pokusy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex