Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ale néé slizoun určitě není spíš je vtipnej jeho manželka je inženýrka ta by se slizounem nebyla před ní měl manželku jinou, ale tato mu tak dlouho nadbíhala až ho prej ulovila
jo jo z jeho chování je evidentní, že svádět ho je fakt dřina ![]()
@Lima69 píše:
A ty si myslíš, že budeš třetí v pořadí?![]()
![]()
tak sbalit manžela „pouhé“ uklízečky je jistě méně prestižní záležitost nejspíš
@Anonymní píše:
To neříkám, ale určitě mezi náma něco přeskočilo…
flirt je flirt jiskry přeskakují dnes a denně když jsou oba svolní a srozumění… proč myslíš že je to mezi vámi něco extra?
Žena je inženýrka
ta by se slizounem nebyla. Padnu. Já si nedovedu představit, že by na mě šéf hrabal, dával pracku na ramena, nebo mě šmudlil pod stolem atd. A to by se mi mohl líbit k zešílení, ale takhle lacino sloužit na ošmatávačku nudícího se týpka, to teda nikdy. Žena inženýrka, ty asi hodná jednodušší holka, hledá, co nemá doma a ty hledáš mermomocí nějakej průser asi.
@Anonymní píše:
Ale néé slizoun určitě není spíš je vtipnej jeho manželka je inženýrka ta by se slizounem nebyla před ní měl manželku jinou, ale tato mu tak dlouho nadbíhala až ho prej ulovila
Noo, takže máš šanci ho také ulovit
a pak přijde další lovkyně a po ní další…
![]()
@Anonymní píše:
To neříkám, ale určitě mezi náma něco přeskočilo…
Mu přeskočilo maximálně v kalhotách z jedné strany na druhou.
![]()
Je to teď pro něj zábava, zpestření - je na lovu, tak se baví. A ty jsi lehce dostupná a naivní kořist. Jak dosáhne svého, pohraje si a čau „lásko“. Zaděláváš si na průšvih. Jinak ty jeho řeči, šmatlání po tobě - takové slizoidní a primitivní. Je vidět, že se ani moc snažit nemusí a ty mu na to skočíš.
Zakladatelko, ty seš ve vztahu asi nespokojená a hodně citově vyprahlá když ti stačí takovýto styl balení a zájmu k tomu aby se ti podlomily kolena… ![]()
nebo se pletu?
Co k tomu dodat. Hledá nějakou, co mu podrží na pracovišti, aby se pak večer spořádaně vrátil k manželce. Na mě teda působí extra slizce a ten „vtip“ je tedy extra ubohý. Nezadělávej si na průšvih, holka! ![]()
@ynax píše:
Vykašli se na něj, tohle nemá cenu. Má manželku a možná se mu zachtělo jen se ujistit, že na to stále má. Rozhlédne se a vidí jednu, která by mu ráda dala. A co bude dál? Ve firmě se to hned roznese, o tobě budou říkat, že jsi kur. a, z něj si budou dělat srandu a až se to donese k manželce (a ono se to donese), možná přijdeš o práci - protože on je vedoucí, takže si něco najde, aby měl doma klid.
Fotřík, co je doma na vodítku. Románky v práci jsou většinou jen trapný, zábava pro okolí.