Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co k tomu dodat. Hledá nějakou, co mu podrží na pracovišti, aby se pak večer spořádaně vrátil k manželce. Na mě teda působí extra slizce a ten „vtip“ je tedy extra ubohý. Nezadělávej si na průšvih, holka! ![]()
@ynax píše:
Vykašli se na něj, tohle nemá cenu. Má manželku a možná se mu zachtělo jen se ujistit, že na to stále má. Rozhlédne se a vidí jednu, která by mu ráda dala. A co bude dál? Ve firmě se to hned roznese, o tobě budou říkat, že jsi kur. a, z něj si budou dělat srandu a až se to donese k manželce (a ono se to donese), možná přijdeš o práci - protože on je vedoucí, takže si něco najde, aby měl doma klid.
Fotřík, co je doma na vodítku. Románky v práci jsou většinou jen trapný, zábava pro okolí.
Souhlasim s holkama, zadelas si na prusvih, ty se zamilujes, uz ted jses z toho cela poblaznena, on si uzije a tobe zbydou oci pro plac a nakonec si jeste budes hledat novou praci, nestoji to za to ![]()
Taky mi chybí to dobývání, laškování, balení… já zaměstnávám jen tři škaredý,
starý, chlapy.
Ale bylo to pěkný zamlada
@Anonymní píše:
To neříkám, ale určitě mezi náma něco přeskočilo…
to bude ta mys
ja si v prvni chvili myslela, ze pracuji ve Zverimwxu, ale asi ne, ze? ![]()
@Anonymní píše:
Ale jako zase, že by to mělo směřovat k sexu nevím zatím to jsou jen dotyky vtípky atd prostě nevim co si o tom myslet…Každopádně mi pěkně zamotal hlavu…
Vykašli se na to. Fakt se na to vykašli. On si jen hraje, doma má jistotu. Budeš milenkou a stála bys o to být jeho třetí ženou, aby se na Tebe jednou vykašlal kvůli čtvrté? Jsi mladá, máš na lepšího než je ženatej, kterej neví, co s roupama.
Kdoví jak to má panáček doma, třeba je pod pantoflem a v práci si hraje na frajera. ![]()
@Anonymní píše:
Ale jako zase, že by to mělo směřovat k sexu nevím zatím to jsou jen dotyky vtípky atd prostě nevim co si o tom myslet…Každopádně mi pěkně zamotal hlavu…
A k čemu jinému by to jako mělo směřovat? ![]()
@blecha72 píše:
Nejen pro zakladatelkuhttp://www.reflex.cz/…t-lasku.html
Trefné
![]()
Proč laciná? Když si s někým padnete do oka a někdo se vás dotýká spíš škádlí je to hned lacinost? je to příjemný a do postele bych smaozdřejmě jen tak rychle nevlezla na toto si dávám bacha!
@jakanas píše:
Taky mi chybí to dobývání, laškování, balení… já zaměstnávám jen tři škaredý,
starý, chlapy.
Ale bylo to pěkný zamlada
Buď rád jak to máš, zbytečně by se ti plašily hormony.
![]()
@Lima69 píše:
Buď rád jak to máš, zbytečně by se ti plašily hormony.![]()
to jefakt, poslední zaměstnankyni co jsem měl tak to byla matka sedmi dětí/první porodila v šestnácti). vypadala jako dojnice, člověknevěděl kam se dívat aby
jí nekoukal naprsa, zabírala celý zorný úhel