Zamiloval jsem se do starší ženy

Anonymní
15.10.23 12:45

Zamiloval jsem se do starší ženy

Ahoj, potřeboval bych poradit. Je mi 23 a zamiloval jsem se do ženy, které je 49. Vídáme se docela často, dobře se bavíme a občas spolu i flirtujeme.
Myslíte, že bych se ji měl přiznat? Bojím se, že když tu udělám, nebude se chtít vídat už vůbec. Jenže si říkám, že když se mnou flirtuje, tak by teoreticky o mne mohla mít zájem. Nebo myslíte, že bych se měl snažit a třeba by z toho mohl být vztah?
Děkuju za radu a pěkný den.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.10.23 13:15

Jsem 40+ a rozhodně bych utla veškerý kontakt, pokud by mě vážně naháněl někdo ve tvém věku 8o

• Citovat
  • Upravit
6296
15.10.23 13:55
@Anonymní píše:
Ahoj, potřeboval bych poradit. Je mi 23 a zamiloval jsem se do ženy, které je 49. Vídáme se docela často, dobře se bavíme a občas spolu i flirtujeme.
Myslíte, že bych se ji měl přiznat? Bojím se, že když tu udělám, nebude se chtít vídat už vůbec. Jenže si říkám, že když se mnou flirtuje, tak by teoreticky o mne mohla mít zájem. Nebo myslíte, že bych se měl snažit a třeba by z toho mohl být vztah?
Děkuju za radu a pěkný den.

Nepsal si tu už o sousedce? V tomto ti nikdo neporadí. Zrovna včera jsem potkala kluka z fitka. Bavíme se o jídle, cvičení, ale i normálních věcěch, jelikož se potkáváme často. Já ho beru fakt jako syna, stejně se bavím se synovo spolužáky. Už mě znají, že jsem prdlá. Jako kdyby mi řekl „nezajdeš třeba na skleničku“, tak bych hned řekla „jéé to fakt nee“ a bylo by to snad v pohodě. Pokud by se nezeptal nějak blbě, aby mu nebylo příště trapně, až se uvidíme. Něco jiného je chodit si sednout se synem, občas na oběd zajdem, ale s cizím klučinou nevím co bych tam dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
15.10.23 13:58

A ona je volná, jsi si jistý? A Ty nechceš děti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.23 14:08
@nikitice
@nikitice píše:
Nepsal si tu už o sousedce? V tomto ti nikdo neporadí. Zrovna včera jsem potkala kluka z fitka. Bavíme se o jídle, cvičení, ale i normálních věcěch, jelikož se potkáváme často. Já ho beru fakt jako syna, stejně se bavím se synovo spolužáky. Už mě znají, že jsem prdlá. Jako kdyby mi řekl „nezajdeš třeba na skleničku“, tak bych hned řekla „jéé to fakt nee“ a bylo by to snad v pohodě. Pokud by se nezeptal nějak blbě, aby mu nebylo příště trapně, až se uvidíme. Něco jiného je chodit si sednout se synem, občas na oběd zajdem, ale s cizím klučinou nevím co bych tam dělala.

Nene, o sousedce jsem nic nepsal.
Na skleničku mě zvala ona několikrát, ale nakonec to nikdy nevyšlo. Ať už z její, tak z mé strany. Jediný co, tak jsem byl u ni doma návštěvě. A nezdálo se, že by s tím měla problém, spíš naopak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.23 14:09
@Sandra.B1 píše:
A ona je volná, jsi si jistý? A Ty nechceš děti?

Jsem si jistý, že je volná. Několik let je ovdovělá a kdyby někoho teď měla, tak mi to určitě řekne.

• Citovat
  • Upravit
4878
15.10.23 14:19

Kdyz to zvladnul Macron, tak ty urcite taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
15.10.23 14:22
@Anonymní píše:
@nikiticeNene, o sousedce jsem nic nepsal.
Na skleničku mě zvala ona několikrát, ale nakonec to nikdy nevyšlo. Ať už z její, tak z mé strany. Jediný co, tak jsem byl u ni doma návštěvě. A nezdálo se, že by s tím měla problém, spíš naopak.

Nikdo ji neznáme prostě. Já bych vedle mladšího ani nešla :-) Jsou ženské co by se s mladším vyspaly nebo by jim nevadilo ani s ním chodit. Mně stačí chvilku ty mladší poslouchat :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
15.10.23 14:26
@Anonymní píše:
Jsem si jistý, že je volná. Několik let je ovdovělá a kdyby někoho teď měla, tak mi to určitě řekne.

Teoreticky, kdyby vám ten začátek vztahu klapnul… abys nelitoval, že nebudeš mít děti a vlastní rodinu. Ted možná ještě nechceš, ale po 10 letech třeba zjistíš, že děti chceš a budeš litovat, že si s ní ztratil čas… jinak věk je vaše věc.

• Citovat
  • Upravit
12719
15.10.23 15:14
@nikitice píše:
Nikdo ji neznáme prostě. Já bych vedle mladšího ani nešla :-) Jsou ženské co by se s mladším vyspaly nebo by jim nevadilo ani s ním chodit. Mně stačí chvilku ty mladší poslouchat :roll: :mrgreen:

Ja bych zase nikdy nesla do vice nez tri roky starsiho..do vice mladsiho klidne, radeji s mladym nez starochem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.10.23 15:17
@lilith1 píše:
Ja bych zase nikdy nesla do vice nez tri roky starsiho..do vice mladsiho klidne, radeji s mladym nez starochem.

Vzrušuje tě sex se zoufalým synem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
15.10.23 15:38
@tess50 píše:
Tak to máš asi špatný vzorek.

Tak nikdy se nebude bavit o dětech, vnoučatech. My třeba doma řešíme bydlení syna, budoucnost apod. Kluk ve věku syna není opravdu na stejné notě, možná jen chvilku v nějakém tématu, ale i o sportu se bavím s klukem 22 let z fitka jinak no, spíš mu přeju úspěchy, já jsem ráda, že vstanu :mrgreen:. Ve svém věku sice běžím hodinu, ale už cítím to tělo jinak, ještě v menopauze. Nevstávám, jak dvacetiletá prostě. Fakt si jinak pokecám s kolegou, kterému odchází druhé dítě do světa a srandy o tom, jaké je být pomalu dědečkem. Moje ségra je babička 54 let a jezdí na kolobežce, snowboardu atd., ale je prostě úplně starostmi jinde, než její 35 letý syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.23 16:19
@pohledzdruhestrany píše:
Vzrušuje tě sex se zoufalým synem? :think:

Ne, s chlapem co ma vydrz v sexu. A ma na rozdil od starocha poradnou a dlouhou erekci..

• Citovat
  • Upravit
21111
15.10.23 16:20
@Anonymní píše:
Ne, s chlapem co ma vydrz v sexu. A ma na rozdil od starocha poradnou a dlouhou erekci..

to je pravda, to synové mají, ale stejně je to hodně zoufalý i podivný, většinou nějakej vlastní problém s rodiči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.23 16:22
@Anonymní píše:

Dohodím ti kamaráda 48 let co mu stojí furt :mrgreen: Nikoho nemá :mrgreen: Mohl by do toho bušit 3 hodiny v kuse, což mě třeba vůbec nebaví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky