Zamiloval jsem se do starší ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
15.10.23 17:42
@pohledzdruhestrany píše:
Vzrušuje tě sex se zoufalým synem? :think:

Pardon, musím se opravit, v tomto případě není nějaký zasutý problém na úrovni matka syn, ale babička vnuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
15.10.23 18:45
@nikitice píše:
Tak nikdy se nebude bavit o dětech, vnoučatech. My třeba doma řešíme bydlení syna, budoucnost apod. Kluk ve věku syna není opravdu na stejné notě, možná jen chvilku v nějakém tématu, ale i o sportu se bavím s klukem 22 let z fitka jinak no, spíš mu přeju úspěchy, já jsem ráda, že vstanu :mrgreen:. Ve svém věku sice běžím hodinu, ale už cítím to tělo jinak, ještě v menopauze. Nevstávám, jak dvacetiletá prostě. Fakt si jinak pokecám s kolegou, kterému odchází druhé dítě do světa a srandy o tom, jaké je být pomalu dědečkem. Moje ségra je babička 54 let a jezdí na kolobežce, snowboardu atd., ale je prostě úplně starostmi jinde, než její 35 letý syn.

Ja si s dcerami dost povykladam o politice a různých věcech kolikrát líp než s vrtstevnikem. Ne všichni mládí jsou omezeni. A vnoučata a děti můžeš řešit s někým jiným.
Ale jinak pro mne tak deset let nebo I 15 let by bylo ok ale 23 je opravdu hodně mladý.

• Citovat
  • Upravit
107637
15.10.23 21:57
@pohledzdruhestrany píše:
Vzrušuje tě sex se zoufalým synem? :think:

Asi jako dedky s dvacítkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
15.10.23 22:04
@Venetia píše:
Asi jako dedky s dvacítkama :D

Presne. Dedci klatej mlady kocky a jeste se jim fandi a placaj se po zadech, ale jak by si starsi zenska nasla mladyho hned je zle a nejvic kecu nadelaj jiny zensky. Proc jako? At si kazdy dela co chce ne? A ze nebude mit deti to je argument jak stehno. Nemusi je mit ani tak. Nikoho nenajde, neoujde jim to a plno dalsich duvodu. Stereotypy hybou svetem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
15.10.23 23:06
@tini píše:
Presne. Dedci klatej mlady kocky a jeste se jim fandi a placaj se po zadech, ale jak by si starsi zenska nasla mladyho hned je zle a nejvic kecu nadelaj jiny zensky. Proc jako? At si kazdy dela co chce ne? A ze nebude mit deti to je argument jak stehno. Nemusi je mit ani tak. Nikoho nenajde, neoujde jim to a plno dalsich duvodu. Stereotypy hybou svetem

To jsou normální evoluční principy, plodnost za moc a peníze, opačným směrem menopauza za mladistvou chudobu je divná směna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.23 09:19
@Anonymní píše:
@nikiticeNene, o sousedce jsem nic nepsal.
Na skleničku mě zvala ona několikrát, ale nakonec to nikdy nevyšlo. Ať už z její, tak z mé strany. Jediný co, tak jsem byl u ni doma návštěvě. A nezdálo se, že by s tím měla problém, spíš naopak.

Tak jestli tě zvala na skleničku tak tam zájem z její strany určitě bude. Jedna stejně stará vdova podobným způsobem uhnala manžela (o 10let mladšího než ona). Zvala ho domu na kafe a na… (měli jsme problémy tak se chytil…)

• Citovat
  • Upravit
6296
23.10.23 13:07
@tess50 píše:
Rozumím, jak to myslíš. Proč by nemluvil o dětech. Syn 32 ma syna 8 let. Jasně, neřeší vysokou nebo bydlení. Ale třeba se synovym kamarádem jsme vedli rozhovory jako s nikým. A nejen rozhovory. Ale ten je jen o dvacet let mladší. :mrgreen: 23 a 49 je už přeci jenom dost velký rozdíl.

No, jak píšeš 32 a ne 23 no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
23.10.23 13:14
@Cizinka 999 píše:
Ja si s dcerami dost povykladam o politice a různých věcech kolikrát líp než s vrtstevnikem. Ne všichni mládí jsou omezeni. A vnoučata a děti můžeš řešit s někým jiným.
Ale jinak pro mne tak deset let nebo I 15 let by bylo ok ale 23 je opravdu hodně mladý.

Nejde o omezení, syn je také dost chytrý a pomalu mi i vysvětlí některé věci. Ale fakt bych nemohla být s někým v jeho věku. Zakladatel píše o vztahu, nejen o tom s ní mít sex. Taky mluvím s klukama ve fitku o cvičení normálně a pak, když řeknou „až já budu mít dítě, tak to budu mít tak“… Kolegyně v prácí 22 let je taky chytrá, ale ta naivita o životě tam prostě je. Člověk si může naplánovat, ale život mění. Nemohla bych vedle sebe mít 23 letého kluka pro život. Píšeš, že vnoučata, můžu řešit s někým jiným, ale vžívám se do situace zakladatele. Beru, že bych ve svém věku s ním žila, tak bychom si ta vnoučata brali spolu a on nemá ani děti, takže bych to musela řešit s ním. Mého manžela bych nechala klidně týden s miminem, kdežto mladého kluka bych se i bála a to není jen o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
22.1.24 10:06
@Anonymní píše:
Jenže si říkám, že když se mnou flirtuje, tak by teoreticky o mne mohla mít zájem. Nebo myslíte, že bych se měl snažit a třeba by z toho mohl být vztah?
Děkuju za radu a pěkný den.

tak to zkus,
stare prisllovi rika,,
ze stara stodola velmi dobre hori

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení