Zamilovala jsem se jinde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.6.17 08:13
@Kattynka000 píše:
Normální chlap, kterému je putna, že s ním žena už dva roky neměla orgasmus, je to sobec, protiva, žena je těhotná a on nepřijde a jen tak ji pusu nedá, je mu vše jedno, v nejkrásnějším období života absolutní nezájem - aspoň podle toho co píše zakladatelka. Jestli ti tohle přijde normální, tak je to vážně strašně smutný.. Protože normální milující manžel a nastávající otec se takhle fakt nechová..Zakladatelko: hlavně nejednej neuváženě.. Je dost párů, co se rozešlo chvíli před porodem, ale třeba je možné, že manžela narození dítěte nakopne. A pokud ne, neodcházela bych k milenci, ale do vlastního a s milencem jen vztah otukavala, rozhodně se na něm v případě rozchodu nestan závislá, aby se z něj za rok nevyklubal manžel v bledě modrém a tys pak neměla kam jít v případě, že by byl konec..

Dekuji. Myslite ze je dobre vyhledat i poradnu? Opravdu me trapi i nas sexualni zivot a jeho pristup. Opravdu se vubec nesnazi. Kolikrat jsem mu rikala a snazila se uz i pres srandu, ze orgasmus v tehotenstvi je i trénink na delohu, ale nic. Naprosta ignorace vseho. Rekla jsem mu stokrat, ze mi to chybi.

• Citovat
  • Upravit
9918
23.6.17 08:23
@Anonymní píše:
Kde jsem napsala, ze je hrozny? Napsala jsem, ze ma spoustu dobrych stranek. Ale ve vztahu je laxni a nechce ho utuzovat. O sexualnim zivote nemluvim. 1000× jsem se snazila s nim promluvit. Nikde jsem nepsala, ze je hrozný. Navic se to jen zhoršuje a nejvic to slo dolu prave, kdyz jsem otehotnela. Parkrat mi rekl, ze ted uz ho nemuzu opustit a ma me jistou. O to vic na vse zacal kaslat.

Kolik problemu vznika tim, ze se mame malo radi a spokojime se s malem, protoze si zkratka namluvime, ze to neni tak hrozne a ze ma spoustu jinych peknych stranek. Pises, ze jsi nemela orgasmus dva roky, ja pochybuji, ze driv se o tebe v sexu staral. Presto si s nim sla do ditete, zrejme si neverila, ze mas na nekoho lepsiho. Mozna biol. hodiny tikali, nevim, ale je to smutne, jak pro nej, pro tebe i pro dite.
Pokud je jeho pristup, ze ted uz te ma jistou, tak zadne zlepseni a praci na vztahu necekej. Tady uz by mozna jen pomohla poradna facka a to rict mu narovinu, jak veci jsou, bud se vzpamatuje a nebo byh to ukoncila. Ale ne, kvuli tomu druhemu, ale kvuli sobe! A hlavne neudelej kravinu a nelez z jednoho nevyd. vztahu do dalsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18B
25
23.6.17 08:50

Take bych pockala, s prichodem prcka se dost veci zmeni a uvidis, jak se manzel zachova, treba jej to opravdu nakopne. Ty budes potrebovat oporu a pomoc a treba si k sobe opet najdete cestu. Nehlede na to, zamilovanost vydrzi kolik? Par mesicu (nekomu mozna i let)? A budes mit doma zase jen chlapa, ktery zacne mit sve mouchy. To je normalni… Stoji za to rozbit rodinu??!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.6.17 09:04

Ja myslim ze vis co mas delat jen te ochromuje strach…mela by ses osamostatnit a pak se uvidi..drzim palce at ses stastna a spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.6.17 09:06

@18B me vydrzela zamilovanost 15 let..kdyby manzel nezacal blbnout..tak by mi vydrzela i dal..ale vse ma sve meze..a ano potrebuje podporu a pomoc..kdyby ji mela k tyhle situaci vubec nedojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.17 09:14
@terien píše:
Určitě bych do porodu nedělala žádná velká rozhodnutí. To období, až se dítě narodí je velice náročné pro tebe jako ženu ale i pro ten vztah a sama uvidíš, jak se manžel zachová. Pamatuj, že žádný chlap nebude tvé dítě milovat víc, než jeho otec a zaslouží si šanci aby ti dokázal, jestli to je dobrý chlap pro rodinu nebo není. Dej mu šanci.

S tim nelze nez souhlasit…
Kdyz vidim, jak je to obcas s dcerou narocne, tak jsem stastna, ze to se mnou sdili manzel a neprosim o pomoc „ciziho pana“. Nedovedu si predstavit, ze by nekdo roli manzela zastal stejne dobre a byl by jeste rad, ze se stara. To snad ani nejde. Prestehovat se k milenci i s ditetem je take moznost, ale brala bych ji jako posledni v podstate extremni variantu, pokud by vsechny pokusy selhaly. Nejsem zastance nefunkcnich vztahu, ale pred porodem bych se na takoveto zasadni kroky, kdyz budes ve stresu a pod vlivem hormonu, vykaslala uplne. Muze to pockat. Taky bys mohla byt cas sama a premyslet.

Příspěvek upraven 23.06.17 v 09:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.6.17 09:17

@BloomingGorgeous predstav si ze i takovy chlapi jsou treba muj tata..o segru se staral od jejich cca 2-3 let..to jaksi neni cizi pan kdyz s nim mas vztah :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.17 09:20
@brumdinka píše:
@BloomingGorgeous predstav si ze i takovy chlapi jsou treba muj tata..o segru se staral od jejich cca 2-3 let..to jaksi neni cizi pan kdyz s nim mas vztah :)

Urcite jsou vyjimky, ktere potvrzuji pravidlo. Mas evidentne uzasneho charakterniho tatu.
Ale kdyz tady ctu, kolik muzu se nestara ani o vlastni deti, tak tezko ocekavat pristup Tveho tatinka od milence. Podle me to neni pravdepodobny scenar, ac konkretni osoby samozrejme neznam.

To, co ted napisu, je cira spekulace. Ale ted me napada, ze hodnoty v 80. letech (pokud jsi v mem veku), byly trochu jine. A tak mozna doba nahravala tomu, ze „novi“ otcove deti lepe prijali. Znam takovych pripadu vic a spise z minulosti. Nevim, asi to nelze takto rict…

Kazdopadne urcite jsou skveli charakterni laskyplni muzi, co se chteji starat! Jen jich je jako safranu.

Příspěvek upraven 23.06.17 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.6.17 09:21

@Jana525 jo s tim souhlasim spokojime se s tim co mame..rikame si ze to neni tak hrozny atd…njn lide neradi delaji zmeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.6.17 09:24
@BloomingGorgeous píše:
S tim nelze nez souhlasit…
Kdyz vidim, jak je to obcas s dcerou narocne, tak jsem stastna, ze to se mnou sdili manzel a neprosim o pomoc „ciziho pana“. Nedovedu si predstavit, ze by nekdo roli manzela zastal stejne dobre a byl by jeste rad, ze se stara. To snad ani nejde.Prestehovat se k milenci i s ditetem je take moznost, ale brala bych ji jako posledni v podstate extremni variantu, pokud by vsechny pokusy selhaly. Nejsem zastance nefunkcnich vztahu, ale pred porodem bych se na takoveto zasadni kroky, kdyz budes ve stresu a pod vlivem hormonu, vykaslala uplne. Muze to pockat. Taky bys mohla byt cas sama a premyslet.Příspěvek upraven 23.06.17 v 09:17

Chlapi to nezvládají s vlastními dětmi, natož s cizími. Pár vyjímek znám, ale je jich fakt hodně, hodně málo. Já sama mám nevlastního otce a svým dětem bych to nikdy neudělala, to radši budu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.6.17 09:25
@BloomingGorgeous píše:
Urcite jsou vyjimky, ktere potvrzuji pravidlo. Mas evidentne uzasneho charakterniho tatu.
Ale kdyz tady ctu, kolik muzu se nestara ani o vlastni deti, tak tezko ocekavat pristup Tveho tatinka od milence. Podle me to neni pravdepodobny scenar, ac konkretni osoby samozrejme neznam.

nemyslim ze by byl tata az takova vyjimka i kdyz u nasich byla jina situace segry otec se cca rok predtim nez se nasi poznali zabil..pak mam jeste jednu segru od taty z prvniho manzelstvi (tatka je rozvedenej) a nikdy sem nepocitila mezi nama holkama rozdil..tata sam rika mam tri dcery tecka 8)

Příspěvek upraven 23.06.17 v 09:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.6.17 09:27
@BloomingGorgeous píše:

To, co ted napisu, je cira spekulace. Ale ted me napada, ze hodnoty v 80. letech (pokud jsi v mem veku), byly trochu jine. A tak mozna doba nahravala tomu, ze „novi“ otcove deti lepe prijali. Znam takovych pripadu vic a spise z minulosti. Nevim, asi to nelze takto rict…

Kazdopadne urcite jsou skveli charakterni laskyplni muzi, co se chteji starat! Jen jich je jako safranu.

Příspěvek upraven 23.06.17 v 09:24

Byly jiné hodnoty. Ženské s dětmi byly rády, že vůbec někoho měly a snesly toho mnohem víc, než bylo zdrávo, jenom aby nezůstaly jako samoživitelky. Co by tomu sousedi řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.17 09:28
@brumdinka píše:
nemyslim ze by byl tata az takova vyjimka i kdyz u nasich byla jina situace segry otec se cca rok predtim nez se nasi poznali zabil..

To zni jako dulezity „detail“. Nestal se dalsim tatinkem, stal se opravdu jejim otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
23.6.17 09:29

Určitě bych se nestěhovala k novému před porodem. Mateřství je hrozně náročné i pro vlastní rodiče, natož pro někoho vlastně cizího, kterému bude doma brečet cizí dítě, věř, že růžové brýle hodně rychle spadnou. Jak dlouho už to spolu táhnete. Mosty bych pálila až po porodu, a to jen v případě, že se o sebe dokážeš postarat sama a nepřestěhuješ se k novému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.6.17 09:31
@BloomingGorgeous píše:
To zni jako dulezity „detail“. Nestal se dalsim tatinkem, stal se opravdu jejim otcem.

jo to nepopiram jen i tady na emimi se spekuluje jak to nejde a jak se delaj rozdily a bla bla tak sem jen chtela napsat, ze to jde a rozdily se nedelaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí