Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LAlezane
Asi tak.
Zamilovala se jenom proto, ze se s ním vyspala.
Kdyby to neudělala a nechala si jen zdát, je všechno v klidu. A odolat se dá vždycky. Jak říká můj syn. „Ne, ze nemůžeš, nechceš.“
Zakladstelka odolat nechtěla a teď to ma. Život je někdy vtipny. Tolik lidí je samo bez partnera a další mají hned 2 nebo více. Jak je možné, ze zadani odolávaji hůře než svobodni. ![]()
@zrnko sorry ale to je blbost..ja se zamilovala i kdyz sem s nim nespala..a to proto ze manzel na vztah kaslal nebo spis prave proto..to ze to vsechno nakonec dopadlo jinak je vedlejsi..v srdci ho mam porad a asi tam zustane..
@Anonymní píše:
Dobry den,jdu si k vam pro radu a moc vas prosim, abyste me neurazely. Sama jsem z toho spatna. Bohuzel jsem se zamilovala do nadrizeneho meho muze. Je to vzajemne. Jiz delsi dobu jsem se snazila, aby nas vztah s mym muzem nespadl do nejakeho stereotypu a stale jsme se milovali. Bohuzel on na vse kaslal. Sex byl jednou za 14 dni a to ja jsem s nim nemela orgasmus uz dva roky. Prestoze pri sexu je nezny, tak za 3 minuty je hotovy a dal se o nic nestara. Nemazlime se nic. On nema zajem. Jen tak se nikdy nepolibime. Ja to driv delala, ale pak me taky omrzelo byt jedina, kdo to dela. Nechtel spolecne ani nic podnikat, jen se divat na filmy. Ted spolu cekame dite, jsem v 33tt a ja miluji jineho muze a on me. Bohuzel jsem tomu svemu neverna. Miluju je vlastne oba dva. A vim, ze muj muz by byl zniceny kdybych ho opustila. Miluje me, ale je strasne laxni ke vsemu. Taky je povahou dost protiva a sobec, ale ma i spoustu dobreho. Vubec ted nevim co delat a jak se rozhodnout. Ten druhy muz me chce i s ditetem. Porad me premlouva, at se nastehuji k nemu. Nikoho jsem nehledala, bohuzel se to stalo samo a nikdy jsem nikomu neverna nebyla. Celkove me ta situace nici a nevim co dal.
Prosim anonym z pochopitelnych duvodu. Dekuji
Tohle je bomba, tohle se snad nedá ani vymyslet, to musí napsat jen sám život. Těhotná přemýšlí jestli odejít za milence a k tomu šéfem „snad“ otce dítěte. To bude na pracovišti dost dusno.
Tak plán je jasný, než být s někým s kým nechci, tak bych radši odešel za tím s kým být chci a on chce být i se mnou. Prcek to zmákne, já jsem taký jako malý špunt ustál to, že se rodiče rozvedli, než aby byly spolu a nešťastní. No a „snad“ otce dítěte, bych nehal pro jistotu propustit, jelikož si nedokážu představit, že bude chotit do práce a ptát se šéfa, jestli se jeho manželka včera udělala a co dělá jeho potomek. ![]()
P. S. - A nemůžes si nechat manželova šéfa jen jako milence? ![]()
@brumdinka píše:
@zrnko sorry ale to je blbost..ja se zamilovala i kdyz sem s nim nespala..a to proto ze manzel na vztah kaslal nebo spis prave proto..to ze to vsechno nakonec dopadlo jinak je vedlejsi..v srdci ho mam porad a asi tam zustane..
Pokud by ses s ní nescházela pravidelne, tak se nezamilujes. To je chemie…Často se tomu dá zabránit, sejde z očí, sejde z mysli…
Některé vztahy prostě nejsou k pokračování a je lepší odejít. To určitě jo…Ale zakladatelko udělat si dítě s manželem a přitom přemýšlet o odchodu vážně není moc chytré… Zavařila sis.
@brumdinka píše:
jj tak nějak…pak už člověk lže jen sám sobě a je ve vztahu/nevztahu ze spousty důvodů…bohužel takto žije spousty lidí..
A klidne se může stát, že se rozvedou a už nikdy nenajdou někoho, kdo by žil s jejich dětmi a fungovalo to…Nemluví se ó tom, ale není to tak jednoduché slepované rodiny.
Jsem zastánce raději odejít, ale člověk by si měl uvědomit, že mu to nezaručuje, že najde někoho lepšího. Ona to není nikdy chyba jen jednoho, ex byl na začátku taky zamilovaný…Ne každý je stvořen pro celoživotním monogamii. Být ve vztahu celý život je hodně těžké…Když to ten vztah nepřekoná, takové ty velké krize, tak to něco znači něco o lidech…A jako těhotná mít milence značí něco o zakladatelce. Neříkám, že je špatný člověk, ale bude s ní těžké překonávat krizi, když ji řeší milencem (a ono je lepší je lepší ji překonat tak, že ji neřeší chlap vůbec a čeká až to samo přejde než začít podvádět)…
Anebo měla odejít a nedělat si dítě s manželem, nespat s ním.
@ulice píše:
Pokud by ses s ní nescházela pravidelne, tak se nezamilujes. To je chemie…Často se tomu dá zabránit, sejde z očí, sejde z mysli…Některé vztahy prostě nejsou k pokračování a je lepší odejít. To určitě jo…Ale zakladatelko udělat si dítě s manželem a přitom přemýšlet o odchodu vážně není moc chytré… Zavařila sis.
sorry já se snim nescházela pravidelně vpodstatě sme se viděli třikrát
a stejně sem se zamilovala a v srdci ho mám pořád..a je to vpodstatě už cca dva roky zpátky…takže ty tvoje teorie nějak nefungujou… ty chemie ![]()
jo a to cos napsala dost vypovídá o tobě ![]()
p. s. a být ve vztahu celý život vůbec není těžké…žije tak spousta lidí kvůli dětem, ze zvyku, kvůli lidem, protože se to tak má atpod… lidé žijou vedle sebe nikoli spolu…radši nic neměnit..no co nějak to doklepeme ![]()
Příspěvek upraven 24.06.17 v 10:25
Hm, ja v tvojom prípade by som si dala čas, nič neuponáhľala. Zvážila za o proti a keď odísť od otca dieťaťa tak kvôli sebe a sama. S manželom by som sa pozhovárala a oznámila mu čo mi na vzťahu prekáža a keď nebude chcieť urobiť ústupky odísť. Ale odísť kvôli sebe nie kvôli druhému a k druhému.
@ekira5 píše:
Hm, ja v tvojom prípade by som si dala čas, nič neuponáhľala. Zvážila za o proti a keď odísť od otca dieťaťa tak kvôli sebe a sama. S manželom by som sa pozhovárala a oznámila mu čo mi na vzťahu prekáža a keď nebude chcieť urobiť ústupky odísť. Ale odísť kvôli sebe nie kvôli druhému a k druhému.
přesně souhlasim… kvůli sobě a né kvůli druhému, ale klidně ke druhému ![]()
Ahoj, výborný článek co dělat, když jsi se zakoukala jinde. Jsou tam dobré tipy jak se rozhodnout s kým zůstat: **
Třeba Ti pomůže. Držím pěsti ![]()
Edit admin - odstraněn odkaz
@Shinead píše:
Ahoj, výborný článek co dělat, když jsi se zakoukala jinde. Jsou tam dobré tipy jak se rozhodnout s kým zůstat: **Třeba Ti pomůže. Držím pěsti
Edit admin - odstraněn odkaz
a kde máš ten článek ![]()
@brumdinka píše:
a kde máš ten článek
Zlý admina smazala tvůj odkaza? ![]()
@brumdinka píše:
jo to nepopiram jen i tady na emimi se spekuluje jak to nejde a jak se delaj rozdily a bla bla tak sem jen chtela napsat, ze to jde a rozdily se nedelaj..
Jj, můj přítel taky přijal mojí dceru (a to jí bylo už 9, když jsme se poznali!!!) krásně a chová se k ní, jakoby by byla jeho vlastní. Sám říká, že má a musí se postarat a zajistit 2 holky. Mojí dcerce se taky táta zabil, biologického tátu nemá.
A jinak zakladatelko - seš si úplně jistá, že je dítě manžela??? Když jsi spala s oběma???
Na tvém místě bych si nejdříve ujasnila, co chci. Tvůj popis na mě působí, že sice miluješ toho druhého, ale zároveň máš přinejmenším hodně ráda i manžela. Buď manželovi řekni, že jsi se zamilovala do jiného a odejdi, i když mu ublížíš, aby měl možnost si najít někoho, kdo s ním bude chtít být. Nebo pošli do háje milence a s manželem běžte do poradny a pořádně si promluvte. Myslím si, že důvod, proč jsi se zamilovala není ani tak o tom, že tvůj manžel je ničema a milenec dokonalý, ale spíš o tom, že ti chybí projevy lásky (obejmutí, hlazení, apod.). A to je věc, která se se s manželem dá vyřešit
Přeju hodně štěstí ![]()