Zamilovaná do milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
30.10.18 08:10
@Anonymní píše:
Dík za názory. Až se mi ozve, tak mu řeknu, že jsem potkala někoho, kdo se mnou chce být se vším všudy a že už nechci pokračovat. Pravý důvod mu říkat nebudu.

Teď k němu: Myslím si, že to má v sobě, že občas ujede s jinou. Nedělá to pořád, resp. si nedokážu představit, kde by na to vzal čas. Trochu znám jeho časový program. Nedávno mi něco naznačoval a když jsme spolu začínali, tak na mě tlačil, abych nic neřekla já sama jeho současné partnerce. Takže si myslím, že už někde ujel. Asi to nebylo tak dlouhé jako se mnou. Ale jeho současné partnerka o tom ví asi, že už ujel. Evidentně to překonali, takže se asi těžko s ní rozejde, aby byl se mnou a je i určitě pohodlný, aby to řešil nějak. Sám ví, že má tuto vlastnost, proto asi ani nechce nový vztah. Možná se uklidní časem, nebo až bude mít děti. Nevím.

Jinak já zadané nelovím. Ten předchozí by se rozešel i beze mě. Zde mám svědomí čisté. A kdyby neumřel, tak jsem dneska vdaná a mám děti. U tohoto jsem se nechala prostě zblbnout.

Tak povedlo se ti to ukončit?¨
Našla jsem tuto diskuzi až teď..tak snad se to podařilo a šla jsi od něj.
Jestli to trvalo jen pár měsíců, tak se to dá. Já takhle byla se ženatým rok a další dva se dávala z rozchodu dohromady..sražené sebevědomí, deprese..no prostě všechno špatně. Taky jsem nikdy ženaté nevyhledávala, vyhýbala se jim obloukem, jenže prostě někdy se to stane. Ale teď vím, že už fakt ani náhodou bych do toho nešla..tvrdá škola.
Někdy to může skončit happyendem, ale těch situací je fakt málo a za ty nervy a pocit méněcennosti, smutku a trápení to fakt nestojí doufat tak v 5% šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidlák Povidlový
30.10.18 08:17
@Anonymní píše:
Zadaná nejsem. Šla jsem do toho, protože v minulosti odešel chlap od jiné kvůli mě. Ale tehdy jsem byla ta pomyslná třešnička na dortu. Taky mi říkal, že nechce vztah. Ale nechtěl ho proto, že se nechtěl hned hnát do něčeho nového. Randili jsme spolu tehdy cca 2 měsíce a pak jsme začali spolu chodit.Vím, že to musím skončit, protože to bude horší a horší.

mne by spíše zajímalo, jak se někdo může zamilovat do někoho, kdo podvádí a lže někomu, komu sliboval věrnost. to je dnes přitažlivá charakterová vlastnost? absence sebeúcty a nízké sebevědomí?

• Citovat
  • Upravit
25
30.10.18 08:26

@Pidlák Povidlový Ne nadarmo se říká, že citům člověk neporučí..prostě i když ty věci víš, tak prostě ta láska, nebo pobláznění, tě nutí to přehlížet. Dívala jsem se na to stejně jako ty, dokud jsem si neprošla tím svým zážitkem…
Já už tedy opravdu po zkušenostech se do ničeho takového nepouštím ani náhodou. Ale tím, že jsem svobodná, jezdím často na služebky do zahraničí sama atd, to jsou pak večeře s obchodními partnery apod. A když jsem to zprůměrovala, tak každý třetí se o něco pokoušel..všichni do posledního ženatí, nebo minimálně žijí s partnerkou a mají dítě..upřímně, bylo mi z toho na blití. Neříkám, někteří fakt byli pohlední, úspěšní, a kdyby byli svobodní, kdo ví..ale když jsem se pak nad tím zamyslela, tak jsem se úplně zhrozila. Možná proto si ani nedokážu najít partnera stabilního, protože fakt mám problém chlapům věřit. Kdyby mi toto dělal za zády, tak to bych fakt nezvládla. A to kolikrát jsem se seznámila i s jejich manželkami a oni pak na mě něco zkouší..jako nevím no..jestli to tak bylo vždycky, nebo je to nějaká zhýralost dnešní doby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 09:57
@Anonymní píše:
4 měsíce se scházím se zadaným chlapem a bohužel jsem se zamilovala, resp. chci víc. Ze začátku jsem tomu odolávala, kvůli pocitům, které upřesněním na konci příběhu, ale nakonec jsem podlehla. On mě na začátku upozorňoval, ať si od toho nic neslibuji, že nemůže mít dvě partnerky. První 2,5 měsíce jsme spolu chodili i jen tak někam. A nyní to dospělo do stádia, kdy on rozhoduje o schůzkách, kdy budou. Občas si něco napíšeme, ale zase on píše první. Já sama první napsat nemůžu, protože nechce, abych mu psala v době, kdy je s partnerkou. Zkrátka mě má v hrsti. Když jsem se s ním o tom bavila, tak říkal, že to chápe, ale že to jinak nejde. Že mi nechce něco slibovat a pak mi hodinu před schůzkou napsat, že nemůže. A já teď nevím, co mám dělat. Cítím se méněcenná kvůli tomu, že mě má v hrsti, špinavá, že lezu nějaké jiné do zelí a bl. á, že jsem se nechala takhle zblbnout. Na začátku jsem do toho nechtěla jít, pravě kvůli těm pocitům méněcennosti a taky kvůli tomu, že jiné polezu do zelí. A jsem bl. á, že jsem se nechala zblbnout a hlavně kvůli tomu, že jsem se s ním scházela i jen tak. Nyní k němu něco cítím, resp. chci víc a v momentě, kdy mu to řeknu, tak se žádný happyend konat nebude. Určitě mi řekne, že mě na to na začátku upozorňoval, že to nebude opětovat. Můžete mi napsat, co si o tom myslíte?

City se do mileneckého vztahu ,ať chceme nebo ne , se prostě někdy vevhodně vloudí.
Když jsem se kdysi bezhlavě zamilovala jednoho a fakt jsem věděla, že pokračovat by byl průšvih nad průšvihy, tak jsem to skončila stylem, aby on si myslel, že to skončil on. (Nechtěla jsem ho suše kopnout do … Tak jsem ze sebe naoko udělala žárlivku..
A co muži výslovně nesnáší je žárlivost. Několik (malých) výstupů na rozchod
„z jeho strany“ na sebe nedaly dlouho čekat. On se elegantně „rozešel“
A já mu k tomu diplomaticky pomohla..

• Citovat
  • Upravit
1757
8.12.18 11:07
@Pidlák Povidlový píše:
mne by spíše zajímalo, jak se někdo může zamilovat do někoho, kdo podvádí a lže někomu, komu sliboval věrnost. to je dnes přitažlivá charakterová vlastnost? absence sebeúcty a nízké sebevědomí?

Tak oni chlapi většinou ze sebe udělají chudáky, dohnaný k tomu manželkou, anebo „ctnost“, že jsou s ženou i přes to, že láska vyprchala, kvůli dětem. A zamilovaná milenka to nevidí realisticky a má ho za chudáčka.

Jinak ale manželky taky svým záletným mužům odpouštějí, ospravedlňují je a manžílek za chvíli podvádí zas.

Ženy prostě pro vidinu lásky často udělají skoro vše a ztrácí sebeúctu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
8.12.18 11:09
@Anciuno131 píše:
@Pidlák Povidlový Ne nadarmo se říká, že citům člověk neporučí..prostě i když ty věci víš, tak prostě ta láska, nebo pobláznění, tě nutí to přehlížet. Dívala jsem se na to stejně jako ty, dokud jsem si neprošla tím svým zážitkem…
Já už tedy opravdu po zkušenostech se do ničeho takového nepouštím ani náhodou. Ale tím, že jsem svobodná, jezdím často na služebky do zahraničí sama atd, to jsou pak večeře s obchodními partnery apod. A když jsem to zprůměrovala, tak každý třetí se o něco pokoušel..všichni do posledního ženatí, nebo minimálně žijí s partnerkou a mají dítě..upřímně, bylo mi z toho na blití. Neříkám, někteří fakt byli pohlední, úspěšní, a kdyby byli svobodní, kdo ví..ale když jsem se pak nad tím zamyslela, tak jsem se úplně zhrozila. Možná proto si ani nedokážu najít partnera stabilního, protože fakt mám problém chlapům věřit. Kdyby mi toto dělal za zády, tak to bych fakt nezvládla. A to kolikrát jsem se seznámila i s jejich manželkami a oni pak na mě něco zkouší..jako nevím no..jestli to tak bylo vždycky, nebo je to nějaká zhýralost dnešní doby..

A zase je to u toho, kdyby ženským nevadilo se dělit, svět by byl stastnej a bez lži.. A jak mají dítě, tak musí být uvazany doma, aby je tk nepokouselo jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
8.12.18 11:10
@Pidlák Povidlový píše:

Asi hodně cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
8.12.18 13:01
@Anciuno131 píše:
Já už tedy opravdu po zkušenostech se do ničeho takového nepouštím ani náhodou. Ale tím, že jsem svobodná, jezdím často na služebky do zahraničí sama atd, to jsou pak večeře s obchodními partnery apod. A když jsem to zprůměrovala, tak každý třetí se o něco pokoušel..všichni do posledního ženatí, nebo minimálně žijí s partnerkou a mají dítě..upřímně, bylo mi z toho na blití. Neříkám, někteří fakt byli pohlední, úspěšní, a kdyby byli svobodní, kdo ví..ale když jsem se pak nad tím zamyslela, tak jsem se úplně zhrozila. Možná proto si ani nedokážu najít partnera stabilního, protože fakt mám problém chlapům věřit. Kdyby mi toto dělal za zády, tak to bych fakt nezvládla. A to kolikrát jsem se seznámila i s jejich manželkami a oni pak na mě něco zkouší..jako nevím no..jestli to tak bylo vždycky, nebo je to nějaká zhýralost dnešní doby..

jo, taky to vidím všude kolem, na manželství proto moc nevěřim, je fakt vyjímka, když se podaří a když v něm nejsou lži a podrazy a láska vydrží. Člověk chce mít prostě svojí jistotu, zázemí a děti, tak se vdá/ožení, jak se očekává, ale pak mu to nestačí a neuspokojuje ho to :nevim: láska a přitažlivost k partnerovi prostě bohužel většinou vyprchá a pak záleží už jen na tom, jaký má člověk charakter a úctu k partnerovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí