Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tamata píše:
já mám pocit, že jsi zakladatelka, už tu obhajuješ 2 hodiny
Si přečti definici stalkingu, všechno do puntíku sedí. Tím neobhajuju sousedy, to bych taky klidně prověřila.Jinak mít chlapa doma, že by nechodil do práce, tak si jdu taky na půl dne sednout na šutr, co bych za to dala
Tak za 1.zakladatelka píše, že v době když sedí na šutru otec není doma a děti doma řvou hlady.To Ti přijde normální? Pokud necháváš děti doma řvát a sedíš na šutru venku sorry..
Za 2.obhajuju, protože mi je líto dětí, které žijí evidentně v nevyhovujících podmínkách a místo, aby jste zakladatelce poděkovaly, že není lhostejná jako většina lidí, zle ji tu osočujete. Nechápu důvod.
@tamata píše:
Si přečti definici stalkingu, všechno do puntíku sedí. Tím neobhajuju sousedy, to bych taky klidně prověřila.Jinak mít chlapa doma, že by nechodil do práce, tak si jdu taky na půl dne sednout na šutr, co bych za to dala
Tak si jdi na ten šutr sednout, až chlap přijde z práce. To by nešlo? Teď už jsou dlouhé dny a tak si to užiješ.
@tamata píše:
Jestli si zakladatelka nemyslí na sousedky manžela a nesbírá důvody na to jak zlikvidovat sokyniUž má slušnej seznam
Jsi trapná… ![]()
@Kobliha51 píše:
Tak si jdi na ten šutr sednout, až chlap přijde z práce. To by nešlo? Teď už jsou dlouhé dny a tak si to užiješ.
A co když šutr nemají? Třeba bydlí v paneláku? Hm? A teď babo raď ![]()
@Kobliha51 píše:
mám kouli, pardon dítě, na noze
![]()
@Seizdra
Ano, ale paní, která sedí na tom šutru nesedí v parku, ale na své zahradě, takže jak ho má zakladatelka přestěhovat…
Neříkám, že má být slepá a hluchá…Kolik bylo a je utýraných dětí a nikdo s tím nic nedělal…:-(
Zakladatelka, má dilema z toho zda to ohlásit nebo ne…Ale z toho, co napsala je jasné..A že chlap sousedky je arogantní a má starch, to chápu, ale tam jde o dítě či děti…Když nezavolá a dítkám se něco stane bude se mlátit do hlavy, páč o tom věděla a nic neudělala!!!
Jezis holky, bydlim v radovce a stalkeri jsme tu podle nekterych uplne vsichni, uz nevite kam az byste s tim lyncovanim zasly
podle misi doplneni je snad zjevne, ze to co se ji deje za plotem prekracuje meze radneho fungovani rodiny
@Fanny30 píše:
Jezis holky, bydlim v radovce a stalkeri jsme tu podle nekterych uplne vsichni, uz nevite kam az byste s tim lyncovanim zaslypodle misi doplneni je snad zjevne, ze to co se ji deje za plotem prekracuje meze radneho fungovani rodiny
to že jste stalkeři všichni přece neznamená, že to je v pořádku ![]()
Máme taky jednoho takovýho souseda, dokonce byl sledovat manžela v práci
Ve čtyři ráno ![]()
@tamata píše:
hele já mám taky ten pocit ![]()
@Seizdra píše:
Hele s tím šutrem, ono to fakt může bejt problém, jako pokud tohle dělá denně, tak to může být psych. porucha. Ten týpek, co takhle sedával na lavce, tak v parku při rekonstrukci flory spravovali i lavky a on seděl na tom samým místě na zemi, na zadku a civěl… Co mu bylo nevím, ale byl pak zavřenej na psychině a pak umřelJako já bych si z toho nedělala prdel, protože v případě, že jí něco je, tak to může být hodně špatný i s těma dětma, potom je na řadě opravdu pomoc…
Ja uz se musim odhlasit, ale musim rict, ze je mi z tehle diskuse spatne. Zakladatelka je pani z vesnice, ktera se na rozdil od sousedu, kteri se sousedkou ukoncili kontakt, o tu rodinu a hlavne deti zajimala, pise, ze maminka s ni zkousela mluvit, ale pani neodpovida. Vy to tu oznacite za stalking. Fakt uz se nedivim, ze mohou byt pripady tyrani jako vidime v TV. Tohle vypada, ze sousedka je nejak psychicky nemocna a peci nezvlada a manzel je lenoch a prdi na to, a vy na zenskou, ktera se o to zajima, rika, ze holcice nabizela buchtu, ze s pani zkouseli mluvit, hazite to, ze je stalker
.No tak
ahoj
@jannina1 píše:
Tak za 1.zakladatelka píše, že v době když sedí na šutru otec není doma a děti doma řvou hlady.To Ti přijde normální? Pokud necháváš děti doma řvát a sedíš na šutru venku sorry..
Za 2.obhajuju, protože mi je líto dětí, které žijí evidentně v nevyhovujících podmínkách a místo, aby jste zakladatelce poděkovaly, že není lhostejná jako většina lidí, zle ji tu osočujete. Nechápu důvod.
Hele kdo nechce pochopit, nepochopí. Zbytečně jim to vysvětluješ. Já s tebou souhlasím. Bohužel empatie některých diskutujících konči před východem z domova a to že někdo třeba někde trpí, je jim k smíchu, protože se jich to netýká. Důvod já chápu. Je to prostě tady jsem já a maximálně moje rodina, pak tři kopy hnoje a co už je za nimi, to je nezajímá.
@Kobliha51 píše:
Kdo sedí dlouho na kameni dostane vlka
jinak k tématu, já bych se asi nejdřív poradila s dětskou doktorkou, jak to vidí ona, jestli tedy chodíte ke stejné a zdali paní s těmi dětmi vůbec chodí. Měla by poznat jako pediatr, jestli s nimi není něco v pořádku. Je fakt, že tě taky může poslat někam, podle toho jaký máte vztah. Já sama za sebe bych naší řekla, jak se věci mají a že mám obavu o jejich duševní i tělesné zdraví, co si o tom myslí ona, a zda tedy něco podniknout či ne.
@boball píše:
Kdo sedí dlouho na kameni dostane vlkajinak k tématu, já bych se asi nejdřív poradila s dětskou doktorkou, jak to vidí ona, jestli tedy chodíte ke stejné a zdali paní s těmi dětmi vůbec chodí. Měla by poznat jako pediatr, jestli s nimi není něco v pořádku. Je fakt, že tě taky může poslat někam, podle toho jaký máte vztah. Já sama za sebe bych naší řekla, jak se věci mají a že mám obavu o jejich duševní i tělesné zdraví, co si o tom myslí ona, a zda tedy něco podniknout či ne.
to je dobrý návrh ![]()
@yourlady
Ale tím, že tu bude zakladatelka sedět a řešit stále dokola co a jak, tak jí to moc nepomůže!!!
Jinak podnět nemusí být od ní, bydlí na vesnici a pokud si toho všimlo více lidí nejen ona, tak na to přijít nemusí, ale v tom to případě by mi asi bylo jedno, zda ví že to jsem já nebo ne, když bych pomohla dítěti, které za nic nemůže!!! Může socialku zavolat i DR, pokud k ní teda chodí a holčina je podvyživená a nemluví jen vydává skřeky v 6-7letech…-pokud teda dívka není postižená, ale to my nevíme…
@Kobliha51 píše:
Hele kdo nechce pochopit, nepochopí. Zbytečně jim to vysvětluješ. Já s tebou souhlasím. Bohužel empatie některých diskutujících konči před východem z domova a to že někdo třeba někde trpí, je jim k smíchu, protože se jich to netýká. Důvod já chápu. Je to prostě tady jsem já a maximálně moje rodina, pak tři kopy hnoje a co už je za nimi, to je nezajímá.
Přesně tak, navíc nevhodným posmíváním a osočováním třeba odradí zakladatelku k nějáké akci, či nahlášení. Hlavně, že jejich dětičky jsou v pořádku a najedené…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat