Zánět mozkových blan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5628
27.12.14 16:45

@ivanesa muj syn (6 let) take prodelal meningitidu. Zalezi na tom, jak moc vazneto u vaseho syna je. Zanet MB je vazny vzdycky, muj syn mel zanet viroveho puvodu bez zanetlivych lozisek, diky Bohu to melo lehci prubeh.Co vassyn, predpokladam, ze je v peci lekaru, vy sama mu bohuzel nemuzete pomoci jinak nez mu byt oporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 14:44

Je tady někdo dospělý, kdo zánět mozk. blan měl_ Ráda bych věděla jak se nemoc projevovala. Bolí mi neskutečně hlava, horečky nemám,analgetika bolest nemírní Kdysi dávno můj bratr v děts. věku tuto nemoc měl. Dělali mu lumbální punkce, Pak jim řekli, že důsledkem ZMplenmůže být špatná koncentrace ve škole a horší prospěch, což se stalo. Dík za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
945
16.2.20 14:14

Ahojte,
Včera mě pustili po 14 dnech v nemocnici po zánětu mozkových blan. Jsem úplně nepoužitelná. Nevíte, kdy se to aspoň trochu zlepší? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
16.2.20 14:18

@topkiss musis odpocivat. Jez vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
16.2.20 14:20

@Tarjei
No vidíš vitamíny mě vůbec nenapadly. Navíc nemám ani chuť k jídlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
16.2.20 14:53

@topkiss nooo, ono to pomuze. Zkus nakej multak, trochu cecka navic a klido probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
16.2.20 14:58

@topkiss svagrova mela po encefalitide dva mesice neschopenku a zakaz i popobehnout. Dej tomu cas, jses po vazny infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
16.2.20 15:15

Predpokladam ze v propousteci zprave mas nejake pouceni. To ze nekoho pusti z nemocnice neznamena ze je zdravy, ale jen ze uz nepotrebuje celodenni intenzivni peci. Urcite mas mit klidovy a pitny rezim, chranit se pred infekci, to znamena nikam nechodit, urcite vitaminy, zejmena sk. B a magnesium. Co ti rekli, napsali? Mas jit k obvodni? Do kdy mas PN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
26.2.20 20:22

@tini
Mám tam, že mám odpočívat a být bez fyzické zátěže. Kontrolu mám za 14 dní ct. Ale když mi dr dávala tu zprávu, tak říkala, že nelze říct, jak dlouho ta rekonvalescence bude trvat. Jsem na mateřský a naštěstí s dětma mi pomáhá babička. Sama bych to v tomhle stavu nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí