Zápach z úst partnera - říct to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.1.12 20:54

Alis - to je dobrý nápad. :) Řeknu, že mu zapáchá z úst, tak aby si zašel k lékaři, protože to může znamenat nějaké onemocnění.
Já vím, že já bych měla být ta, která mu to řekne. Určitě to ode mě vezme lépe, než od šéfa. Už se k tomu ale odhodlávám dva roky. :think:

• Citovat
  • Upravit
6926
29.1.12 20:54
ppetra píše:
Ale u nás ve vztahu se mluví otevřeně o všem, takže pro mě toto není žádnej problém :nevim:

Taky tak, je výhoda když se nemusíme bát druhému něco říct - ať už je to jakkoliv „delikátní“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.12 20:55
levmah28 píše:
Normálně mu řeknu,že mu táhne z huby,ať jde k zubařovi,ne?šak jsme manželé,není mi to blbé mu to říct.

:mrgreen: :mrgreen: Takhle rázná bych také chtěla být. :palec: Není nad upřímnost. :)

• Citovat
  • Upravit
14856
29.1.12 20:56

ja jsem mela takhle problem u taty - tomu jsem se to teda stydela rict, ale co zacal chodit k dentalni hygienistce, tak to preslo. Segra taky, tam se teda neziniruju, ale ta to ma nejak od zaludku, nebo od paleni zahy…

jinak u nas je oblibene: uz sis cistil/a zuby? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591

Řekni mu to.Může to být žaludkem,zubama,mandlemi nebo ORL potížemi.Neléčený zánět vedlejších dutin.Nejjednodušší cesta je zubař a ORL.Ale každopádně říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769

může mít v puse zánět…pak pusa zapáchá…co mu nabízet žvýkačky?…je to nepříjemné…jednou jsem chodila s fešným klukem…ale vždycky mu bylo divně cítit z pusy…děs běs…když jsem to ukončila a jednou ho potkala tak jsem zjistila,že to byla kolínská :oops: …denim nebo tak nějako…ještě teď si ten zápach vybavím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.12 20:57

Docela bych se divila, kdyby o tom nevěděl. Já to teda ráno po vyspání ze sebe cítím. Jo a jinak, určitě mu to řekni, budeš taktní, to je poznat z dotazu. Uvidíš, že nakonec bude rád a vše se vyřeší. Já mám tenhle problém v práci. Šéfovi je strašně cítit z pusy, jsem s ním skoro celý den. Určitě to ví, protože celý den žvýká žvýkačky, ale vůbec to nepomáhá. S ním to ale řešit já nemůžu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.12 20:58
delice píše:
Ten zápach z úst nemusí být způsobený jen zubama, může mít i zažívací potíže nebo čepy v mandlích. To pak čištění zubů nepomůže ani desetkrát denně. Asi bych mu to řekla, ale chápu, že je to dost netaktní. Myslíš, že to sám neví?

Přijde mi, že ho to ani nenapadne, když ho každé ráno hned ženu do koupelny, ať si jde vyčistit zuby.

• Citovat
  • Upravit
225
29.1.12 21:00
Anonymní píše:
Alis - to je dobrý nápad. :) Řeknu, že mu zapáchá z úst, tak aby si zašel k lékaři, protože to může znamenat nějaké onemocnění.
Já vím, že já bych měla být ta, která mu to řekne. Určitě to ode mě vezme lépe, než od šéfa. Už se k tomu ale odhodlávám dva roky. :think:

Dva roky??? 8o Tak to je vážne už na doktora, pokud se o ústní dutinu stará..Říct vážně nějak šetrně a tak aby vycítil že chceš pomoct. On třeba bude rád protože si nevěděl rady co s tím a bylo mu trapné to řešit…

Příspěvek upraven 29.01.12 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251

chapu, ze je to hoodne neprijemne, ale nevidim na tom nic spatneho, rici lasko co jsi snedl?? CESNEK? CIBULI? NIC Z TOHO? nevadi, asi mas nejakou reakci na me sliny :lol: ustni voda nepomaha, co treba se zeptat lekare, co by pomohlo me partnerce?? ma treba pozitivni zanetlive zmeny na mandlich, ty jsou treba lecit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858

Tak u nás je to taky tak…opakuji mu to denně a neřeší to…nebo spíš,on by to řešil,ale tvrdí,že nemá čas…ale u manžela to bude žaludkem,páč to pako pije jen kafe a jí jednou,max dvakrát denně a prvně jí v 17-18hodin :( A poránu…to mám co dělat :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.12 21:01
Davdan píše:
Z pusy také zapáchá při psychických problémech! Mám to vypozorováno - netrápí ho nic??

Snad né já. :D Kvůli mně určitě ne. Naopak mu život dělám hezčím. :) Možná práce a šéf.

• Citovat
  • Upravit
1906
29.1.12 21:04
Anonymní píše:
delice píše:
Ten zápach z úst nemusí být způsobený jen zubama, může mít i zažívací potíže nebo čepy v mandlích. To pak čištění zubů nepomůže ani desetkrát denně. Asi bych mu to řekla, ale chápu, že je to dost netaktní. Myslíš, že to sám neví?
Přijde mi, že ho to ani nenapadne, když ho každé ráno hned ženu do koupelny, ať si jde vyčistit zuby.

Po ránu smrdí z pusy snad každému, taky bych se nechtěla líbat hned po probuzení. Každopádně jestli zapáchá i potom, asi to fakt bude jiný problém a asi bych mu to teda řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.1.12 21:06

Při nemocech žaludku je také cítit z úst :think:

Já jsem huba nevymáchaná a řekla bych mu to narovinu ;) Musí to být nepříjemné jak pro tebe tak i jeho okolí. A mě by dost mrzelo kdyby mi tento problém řekl někdo jiný než můj přítel. Cítila bych to jako zradu, on to totiž cítit ani nemusí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
29.1.12 21:07

Tak my teda mluvíme úplně o všem na rovinu (a kdyby jen to) Není téma, které by nám bylo cizí :mrgreen:
Hele, taky bys to chtěla vědět, kdyby ti smrdělo z pusy, ne? Si představ sebe na místě přítele, a taky, že by ti to nikdo neřekl a lidi v práci by tě za zády pomlouvali, jak se zase museli odtahovat, když s tebou mluvili. Znám to taky z práce, kdy některým týpkům táhlo z huby tak, že mě natahovalo :poblion: Určitě bys ocenila, kdyby tě na to přítel upozornil dřív, než po 2 letech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí