Zapeklitá situace.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
25.5.18 19:47
@vonajebohyne píše:
Pamela si hrala na sipkovou Ruzenku…ach my pametnici 8).
:mrgreen: Tohle docela těm americkejm slaďárnám konkuruje…Lituju zakladatelku, že z ní všichni dělali blbce :nevim: (jak v Medvídkovi Annu - Aňu Geislerovou).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.5.18 19:52
@Russet píše: :mrgreen: Tohle docela těm americkejm slaďárnám konkuruje…Lituju zakladatelku, že z ní všichni dělali blbce :nevim: (jak v Medvídkovi Annu - Aňu Geislerovou).

To je fakt. Chudak ten kluk, chudak svagrova (ty dusledky financniho razu vubec nejsou prca) a nakonec chudak zakladatelka, ktera ma doma nevernika a ulhaneho prizdisr.ace, ktery do svych prusvihu zatahne rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.5.18 19:57
@vonajebohyne píše:
To je fakt. Chudak ten kluk, chudak svagrova (ty dusledky financniho razu vubec nejsou prca) a nakonec chudak zakladatelka, ktera ma doma nevernika a ulhaneho prizdisr.ace, ktery do svych prusvihu zatahne rodinu.

Já bych možná i problém měla to dítě přijmout. Kdyby to byl synovec, tak by to bylo něco jiného. Na druhou stranu bych litovala, že musí bydlet u babičky :zed: Každopádně bratra pozlatit, že si na sebe nechá napsat dítě. Jestli to není tak, že s dotyčnou „matkou“ měli něco oba a vlastně není jasné, čí je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
25.5.18 20:03
@Russet píše:
Já bych možná i problém měla to dítě přijmout. Kdyby to byl synovec, tak by to bylo něco jiného. Na druhou stranu bych litovala, že musí bydlet u babičky :zed: Každopádně bratra pozlatit, že si na sebe nechá napsat dítě. Jestli to není tak, že s dotyčnou „matkou“ měli něco oba a vlastně není jasné, čí je.

To ti je slozite…jako nezucastnena samozrejme soucitim nejvic s tim ditetem, ale jako matka a manzelka v kuzi zakladatelky..stokrat si muzu rikat, ze to dite za nic nemuze. Doufam, ze se do takove situace uz nedostanu, protoze tohle by byla zkouska ohnem pro muj charakter. A uprimne nevim, jak bych obstala.
Ale lito je mi i te svagrove, x let s nekym neco buduje a s jejimi detmi bude dedit i bratranec. Manzel umre a bude vyplacet cizi dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.5.18 20:30
@Myssicka píše:
Jako pro mě by to bylo uvěřitelný až do toho dvojčete. Prostě bratří nemusí být dvojčata, aby si na sebe jeden napsal dítě toho druhého. Tos zakladatelko překombinovala a už to je moc. Jinak dobrý :palec: příště to bude určitě lepší

ale to je kvůli podobě!!! takhle je díky tomu celá věc neprůstřelná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 23:07

Holky, kluk pro mě není cizí, tchyně mi ho dává na hlídání každou chvíli. :think:
A jo, spali s ní oba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 23:08
@vonajebohyne píše:
švagrová to celou dobu věděla.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 23:13

Ještě pro vysvětlení, manžel na kluka neplatil nic, švagr taky ne. Platila to babi, tj. tchýně z důchodu. Kdyby se mi to nestalo, tak taky nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
Myssicka
25.5.18 23:16
@Anonymní píše:
Ještě pro vysvětlení, manžel na kluka neplatil nic, švagr taky ne. Platila to babi, tj. tchýně z důchodu. Kdyby se mi to nestalo, tak taky nevěřím.

Ok, tak jak dlouho jste byli spolu, když byl nevěrný? Jestli jsi to už psala, tak se omlouvám. Co ta jeho matka?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 23:53
@Myssicka píše:
Ok, tak jak dlouho jste byli spolu, když byl nevěrný? Jestli jsi to už psala, tak se omlouvám. Co ta jeho matka?

kluk je o tři roky mladší, než naše dcera. Nevím a nevěřím nikomu z nich, nechci se ptát.
Matka byla v té době mladá holka, tchyně se švagrem ji vyštvali. Divila jsem se proč, ale nechápu, proč se nejvíc pomstili na malám a ní.
Na kluka platí, je vdaná a má dvě další děti. Přemýšlím o rozvodu, s touhlle povedenou rodinkou už nechci mít nic společného. :think:

• Citovat
  • Upravit
107637
26.5.18 00:21
@Anonymní píše:
S manželem jsem od 18 let, máme 12-letou dceru. Švagr má tři děti, dvě s manželkou a před manželstvím syna, matka se ho vzdala a kterého vychovává tchýně. Pořád jsem dávala švagrovi za vinu, že se nestará o svoje dítě, kluk už má 9 let, že si ho nevzali se manželkou k sobě a nechali ho tchýni a ta ho živí z důchodu.
A teď vyšlo najevo, že je to dítě mojeho manžela, švagr-dvojče, si ho nechal napsat na sebe a tchyně vychovává. Oni se báli, že se s manželem rozvedu a budou bez otce dvě děti. Já mám toho klučinu ráda, klidně bych ho k nám vzala, ale vadí mi manželovo chování. Jak hází všechno na druhé. nejraděli bych se s manželem rozvedla.
Co si o tom myslíte. :think:

a kdy to dite manzel mel?? nejak se v tom neorientuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
26.5.18 00:31
@Černá vdova píše:
No to je hrozný. :(
Tak všichni celou dobu věděli, že má Tvůj muž nemanželské dítě, jo? :?
Já bych se asi pokusila dostat kluka do péče a pak bych zvážila ten rozvod.

ja tedy jenom ten rozvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
26.5.18 08:32
@Anonymní píše:
kluk je o tři roky mladší, než naše dcera. Nevím a nevěřím nikomu z nich, nechci se ptát.
Matka byla v té době mladá holka, tchyně se švagrem ji vyštvali. Divila jsem se proč, ale nechápu, proč se nejvíc pomstili na malám a ní.
Na kluka platí, je vdaná a má dvě další děti. Přemýšlím o rozvodu, s touhlle povedenou rodinkou už nechci mít nic společného. :think:

To je úlet 8o chudák dítě. S matkou se nevídá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky