Zapomenutá antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.4.13 09:41

Ona ta MS stejně není vždycky spolehlivej ukazatel, že nejsi těhotná…Tak si jednou měsíčně dělej test, pro jistotu… ;) Teď asi taky zbývá jen počkat a pak otestovat, protože nic jiného už nejspíš nenaděláš :nevim:…a taky se ještě týden chránit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.4.13 10:54

@Jitaaas pokud nevíš, který to byl prášek, tak teď už moc nenaděláš, nezbývá než čekat a zkusit potom test. A co se týče té „MS“, vůbec nevadí, že nekrvácíš, při braní antikoncepce stejně nemáš pravou menstruaci, je to jen krvácení ze spádu hormonů, takže to bych nehrotila a jak už tu bylo psáno, MS můžeš mít i jako těhotná, takže tím se moc řídit nedá. Jednou za měsíc si udělej test a budeš mít klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.4.13 10:58

Oki. tak dík holky. Týden počkám a koupím test. Doufám, že na mě nečeká nějaký překvapení, to bych si asi hodila mašli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.4.13 12:59

Ctěla bych se zeptat, zapomněla jsem si vzít 15 pilulku a zjistila jsem to večer když jsem si chtě la brát 16 piluku a pak asi za tři hodiny jsem měla pohlavní styk a pak už beru zase každý večer tak jak mám, jaké je riziko otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.13 21:50

@mimicha Pokud je to jednofázovka a teď neuděláš pauzu, tedy začneš brát další plato bez vynechání, ochrana zůstane zachována. Pokud to tak neuděláš-nikdo Ti to riziko stejně nevyčíslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.7.13 12:31

?

Ahoj, beru asi 3 roky antikoncepci. Tento mesíc jsem si prašek několikrat vzala o 2 hodiny pozdeji, a jednou jsem si ho zapoměla vzít uplně. Jak moc se snižila ochrana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JX.
8.7.13 14:41

Zdravím,
beru antikoncepci Dienille čtvrtý měsíc, vždy kolem 22 hodiny. Včera večer jsem ale zapomněla a vzala si jí až dnes po desáté hodině ráno (o nějakých 12hod 15min později než obvykle). Byla to 8 tableta z platíčka, tedy začátek druhého týdne. Pohl. styk jsem měla včera odpoledne. Podle příbalového letáku by to mělo být snad v pořádku, ale ráda bych znala vaše názory a zkušenosti. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.13 10:57

Zapomenutá 12. pilulka

Dobrý den, antikoncepci beru pravidelně, ale teď se mi bohužel stalo, že jsem jeden prášek zapomněla. Beru Minisiston, první prášek jsem si vzala 25.6, to jsem brala pravidelně do 5.7 (prášek jsem si brala kolem 14 hodiny) v sobotu jsem zapomněla a prášek jsem si brala až 7.7 (ve cca 15:00) v pondělí se dostavilo špinění. Nechráněný pohl. styk byl každý den… chtěla jsem se zeptat zda špinění odejde a nebo mám udělat 7 denní pauzu a jaké je riziko otěhotnění?

• Citovat
  • Upravit
49
17.10.13 15:16

Nevzala jsem si jednu tabletku - krvácení

Prosím o radu. Beru antikoncepci Mercilon každé ráno. Asi 7. tabletku od konce jsem si zapomněla vzít, zjistila jsem to druhý den. Neměla jsem příbalový leták a byla jsem mimo internet, tak jsem nevěděla jak postupovat. Zapomenutou tabletu jsem si nevzala a pokračovala jsem s další tabletou do konce platíčka. Další den jsem začala slabě krvácet. Tablety jsem dobrala do konce plata a neudělala jsem sedmidenní pauzu a pokračuju novým platíčkem, dnes 3. tableta.
Můj problém je, že od té zapomenuté tablety stále krvácím jako při menstruaci a stále to nekončí. Jak mám postupovat, vysadit prášky a udělat pauzu a nasadit nové balení, nebo stávající nové balení dobrat do konce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.10.13 15:21

@Fula tvoje tělo zřejmě reaguje i na sebemenší pokles hormonů, proto jsi začala hned krvácet po té zapomenuté pilulce…já bych asi udělala pauzu teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
17.10.13 15:37

@Fula já bych ten měsíc zase dobrala. Měla jsi udělat pauzu hned normálně a pak začít další, tím by se to srovnalo. Takhle můžeš lehce krvácet i celý měsíc. Zavolej si dr. a ten ti poradí, co s tím. Já třeba takhle jednou šla i na injekci, aby mi zastavil krvácení. Taky jsem během toho brala HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.10.13 15:41

No celé jsem to zblbla holky. Pauzu jsem teď nechtěla a myslela jsem si, že se to novým platíčkem srovná. Dr. má dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.13 22:29

Ahoj holky, prosím poraďte mi.. Ve čtvrtek jsem měla první pohlavní sex s přítelem. Dvakrát jsme spolu spali. A druhý den, tedy v pátek jsem si zapomněla vzít prášek. Jinak jsem nikdy nezapomínala. Beru si to vždy mezi 19. – 20. hodinou pravidelně. Na platíčku je to již druhý týden a teď mám strach, že bych mohla být těhotná. Je to možné?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
28.12.13 22:35

Mozne je vsechno ;)

• Citovat
  • Upravit
723
28.12.13 22:43

Jen jeden den to vůbec nic není… Mozna kdyby si zapomela vickrat ale pro jednou se nic stat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí